grisha molnik
New member
אני מדמיין או שאין רכבות בלילה מהקריות לנתב"ג? אני בודק עכשיו לשבוע הבא מקרית מוצקין לנתב"ג בחצות ואין רכבות בכלל כל הלילה אלא רק בבוקר. למה זה והאם יש הסעות או משהו אחר? באתר לא מצאתי איזכור לזה.
אכן אין רכבות בלילה, יש קו 909 מהקריות לתל אביב (יוצא מנהריה ב22:30), וקו 910 ממרכזית חוף הכרמל שפועל עד 00:30.אני מדמיין או שאין רכבות בלילה מהקריות לנתב"ג? אני בודק עכשיו לשבוע הבא מקרית מוצקין לנתב"ג בחצות ואין רכבות בכלל כל הלילה אלא רק בבוקר. למה זה והאם יש הסעות או משהו אחר? באתר לא מצאתי איזכור לזה.
האתר של משרד התחבורה מראה סימני חזרה לשיגרה.באתר bus gov il שוב מופיע מידע על חלק מהחברות.
לא ניתן, למשל, לראות מידע על קווי תנופה.
תקלה זמנית או שמתחילים לחזור לימים שלפני חצי שנה?
יש גם בעיה שנסיעות אחרי חצות מופיעות ביום למחרת. רק בקווים של אגד אין את הבעיה הזאת.באתר bus gov il שוב מופיע מידע על חלק מהחברות.
לא ניתן, למשל, לראות מידע על קווי תנופה.
תקלה זמנית או שמתחילים לחזור לימים שלפני חצי שנה?
קו 3 מתחנת ירושלים/שרה ואליהו, 6 דקות הליכה מבית הכנסת הגדולאיזה אוטובוס מגיע הכי קרוב לחוף הים ראשון לציון ממרכז העיר, איזור בית הכנסת הגדול? ואיך בחזרה?
קו 186מאוניברסיטת אריאל לפתח תקווה מחלף גהה , אילו קווים מגיעים?
מרכז המידע לתחץ העלים את הקווים מאריאל למרכז משום מה.
תודה.
186 (עוצר במחלף גהה-ז'בוטינסקי בצד של פ"ת וגם של ב"ב). פעיל בעיקר בשעות הבוקר המוקדמות ובשעות הערב והלילה.מאוניברסיטת אריאל לפתח תקווה מחלף גהה , אילו קווים מגיעים?
מרכז המידע לתחץ העלים את הקווים מאריאל למרכז משום מה.
תודה.
גם במבשרת ציוןאגד תעבורה (ז"ל לעתיד..) כבר החלה לאט לאט לצבוע את האוטובוסים שלה לצבעי אלקטרה אפיקים, היום ראיתי בפסגת זאב קו 142 בצביעה של אלקטרה אפיקים.
למרות שאם תחפש את הקווים ב-bus.gov.il, הם עדיין יופיעו לך תחת הלוגו של אגד תעבורהגם במבשרת ציון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.