⭐ שרשור הכוונה ומודיעין 1/4-30/4 ⭐

מצב
הנושא נעול.

Ccyclist

Well-known member
רכבות הרצליה - עכו : האם באמת ללכת על האופציות הפרבריות צפונה בתיכנון של אתר ר"י או שעדיף לקחת רכבת לאוניברסיטה ואז מהירה צפונה ?

איכשהו נראה שהתיכנון לא מביא בחשבון נסיעה בכיוון ההפוך כדי להגיע לרכבות מהירות יותר.

רכבות הרצליה - עכו : האם באמת ללכת על האופציות הפרבריות צפונה בתיכנון של אתר ר"י או שעדיף לקחת רכבת לאוניברסיטה ואז מהירה צפונה ?

איכשהו נראה שהתיכנון לא מביא בחשבון נסיעה בכיוון ההפוך כדי להגיע לרכבות מהירות יותר.
יש גם רכבות מהירות מהרצליה צפונה - כולל ישירות עד לעכו פעם בשעה ורכבת נוספת מהירה ישירה לחיפה, שם ניתן להחליף לרכבת לעכו. כך שלא נראה שיש צורך להגיע לתל אביב ולקחת משם רכבת.

Ccyclist

Well-known member
יש גם רכבות מהירות מהרצליה צפונה - כולל ישירות עד לעכו פעם בשעה ורכבת נוספת מהירה ישירה לחיפה, שם ניתן להחליף לרכבת לעכו. כך שלא נראה שיש צורך להגיע לתל אביב ולקחת משם רכבת.

תודה, אחפש. יצאו לי כמה, כולל עם החלפה בבינימינה שזה בוודאות פרברית.

Ccyclist

Well-known member
תודה, אחפש. יצאו לי כמה, כולל עם החלפה בבינימינה שזה בוודאות פרברית.

בחיפוש בשעות שאני מתכוון לנסוע יש רק אופציות עם החלפה בבינימינה (פרברית) והחלפה בחיפה (כרמיאל). נראה שרכבות מודיעין-נהריה לא עוצרות בתחנה (ההחלפה בבינימינה כנראה אליהן) והקו מבאר שבע שאמור לתת חיבור ישיר אחד לשעה לא מופיע - אולי זה קשור לבעיית כבלי האיתות בדרום.

עריכה: השוותי זמן נסיעה ברכבת וברכב. אם אסע ברכבות שמצאתי זה עניין של כשעתיים נסיעה כולל איזה 10 דקות ברכב לתחנת הרצליה. אם לא יהיו פקקים צפונה ביום הנסיעה (יום חול בשבוע הבא) אז זה עניין של כשעה נהיגה. העלות היא לטובת הרכבת: כ ₪40 יומי גוש דן - חיפה מול כ ₪150-₪200 לחצי מיכל דלק (הטסלה באנגליה...) אבל זה יוצא יום לפני טיסה ועדיף לי 2-3 שעות בדרכים על פני 4-5. אם יהיו פקקים אבחר ברכבת.

נערך לאחרונה ב:
בחיפוש בשעות שאני מתכוון לנסוע יש רק אופציות עם החלפה בבינימינה (פרברית) והחלפה בחיפה (כרמיאל). נראה שרכבות מודיעין-נהריה לא עוצרות בתחנה (ההחלפה בבינימינה כנראה אליהן) והקו מבאר שבע שאמור לתת חיבור ישיר אחד לשעה לא מופיע - אולי זה קשור לבעיית כבלי האיתות בדרום.

עריכה: השוותי זמן נסיעה ברכבת וברכב. אם אסע ברכבות שמצאתי זה עניין של כשעתיים נסיעה כולל איזה 10 דקות ברכב לתחנת הרצליה. אם לא יהיו פקקים צפונה ביום הנסיעה (יום חול בשבוע הבא) אז זה עניין של כשעה נהיגה. העלות היא לטובת הרכבת: כ ₪40 יומי גוש דן - חיפה מול כ ₪150-₪200 לחצי מיכל דלק (הטסלה באנגליה...) אבל זה יוצא יום לפני טיסה ועדיף לי 2-3 שעות בדרכים על פני 4-5. אם יהיו פקקים אבחר ברכבת.
הרכבת הישירה לחיפה היא מהירה. לא יודעת באילו שעות אתה נוסע, כך שאני לא יודעת מה יש ספציפית בשעות הללו. בשבוע שעבר נסעתי בישירה שהגיעה עד נהריה (ועצרה גם בעכו). לקח כשעה וחצי מהרצליה לנהריה והיה נוח מאד.

afchad

Member
עד מתי, מאוחר בערב, ניתן לחזור בתח"צ, ביום א' מחר, מדרזנר 3 פ"ת ל ז'בוטינסקי פינת רש"י בר"ג?
|תודה|

grisha molnik

New member
שלום. אני נוסע בלילה בין חמישי לשישי מתל אביב באוטובוס 910 לחיפה ומשם לוקח מטרונית קו 1 לקרית מוצקין.
לא ברור לי איזה כרטיסים בדיוק אני אמור לקנות ומה המחיר. האם אני אמור לשלם על 2 כרטיסים בנפרד או שזו נסיעה אחת עם החלפה בעצם?

תודה מראש, גרישה.

topcat115

Member
שלום. אני נוסע בלילה בין חמישי לשישי מתל אביב באוטובוס 910 לחיפה ומשם לוקח מטרונית קו 1 לקרית מוצקין.
לא ברור לי איזה כרטיסים בדיוק אני אמור לקנות ומה המחיר. האם אני אמור לשלם על 2 כרטיסים בנפרד או שזו נסיעה אחת עם החלפה בעצם?

תודה מראש, גרישה.
אם יש לך כבר חופשי יומי זה כבר כלול.
אם לא, צריך כרטיס עד חיפה ואז במטרונית לתקף קוד 4 9₪.
יש לך מתל אביב גם קו 909 ישר לקריות.

נערך לאחרונה ב:

zitasky

Member
מישהו יודע מה קוד הנסיעה מכרמיאל לנהריה חופשי יומי?
תודה

dory30

Well-known member
האם יצירת פרופיל תשלום במוביט מבטלת את קיום הפרופיל ברב קו?

arseny92

Well-known member
מנהל
האם יצירת פרופיל תשלום במוביט מבטלת את קיום הפרופיל ברב קו?
לא, האפליקציות פועלות בנפרד ויותר מכך, גם בנפרד ביניהם. הגדרת פרופיל הנחה במוביט לא נוגעת אל מה שנמצא ברב-פס למשל.

konforty25

Active member
החל מ 26.4.22 שינויים בקווי בית שמש ירושלים.
קווים 417, 418, 419 של אגד יעברו לחברת תנופה וישנו את מסלולם ואת מספרם ל 617, 618, 619.
כמו כן קווים 414, 415, 420 ישנו את מספרם ל 614, 615, 620.
מצורף קובץ

קבצים מצורפים

• 20220413_063906.jpg
    20220413_063906.jpg
    KB 446.7 · צפיות: 8

DAVIDADATO

Well-known member
לפאב הרודיאו בחיפה (סמוך למדעטק) באיזו תחנת רכבת כדאי לרדת?

Srulikg

Member
איך התחבורה בערב יום הזיכרון? עובדים כרגיל?
ספציפית למוניות שירות בנתניה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה