בעיקרון אתה צריך את הרכבת מלוד שיוצאת ב-10:05 לתל אביב האוניברסיטה. כשאתה עובר את המחסומים, אתה פונה שמאלה ועולה למסוף אוטובוסים. לוקח קו 57 שיוצא ב-10:50. ויורד בתחנת קהילת ורשה/שלום אש.שלום.. אני צריך מיהודה שטיין 18 רמלה לשלום אש 9 בתל אביב .. (כתבתי בלילה אבל אני צריך לסביבות 11 בבוקר ולא דחוף מחר)
האמת שאף פעם לא הייתי בתחנת רכבתבעיקרון אתה צריך את הרכבת מלוד שיוצאת ב-10:05 לתל אביב האוניברסיטה. כשאתה עובר את המחסומים, אתה פונה שמאלה ועולה למסוף אוטובוסים. לוקח קו 57 שיוצא ב-10:50. ויורד בתחנת קהילת ורשה/שלום אש.
האם אתה יודע איך להגיע לרכבת לוד מיהודה שטיין?
אני מניח (ותקן אותי אם אני טועה) שצריך 228 ללודבעיקרון אתה צריך את הרכבת מלוד שיוצאת ב-10:05 לתל אביב האוניברסיטה. כשאתה עובר את המחסומים, אתה פונה שמאלה ועולה למסוף אוטובוסים. לוקח קו 57 שיוצא ב-10:50. ויורד בתחנת קהילת ורשה/שלום אש.
האם אתה יודע איך להגיע לרכבת לוד מיהודה שטיין?
אופציה נוספת שחשבתי עליה:אני מניח (ותקן אותי אם אני טועה) שצריך 228 ללוד
קהילת ורשה/שלום אש יותר קרוב לשלום אש 9 מאשר התחנה של שלום אש/קיציס ?
תודה רבהאופציה נוספת שחשבתי עליה:
תסע עם 454 עד לתחנה האחרונה. תלך על דרך נמיר לכיוון מגדלי יו ובתחנה הראשונה אחרי שאתה חוצה את ז׳בוטינסקי תקח את קו 3 שנכנס לתוך השכונה. על שלום אש עצמו עוברים קווים רק בכיוון אחד. שלום אש/קיציס זה התחנה ממנה תקח אוטובוס חזרה לרמלה.
אם כבר לקחת מאותה תחנה את 44 שהרבה יותר מהיר. אבל בגלל ש-454- ו-450 לא תדירים, אם אתה לוקח את 454 של 09:30, אתה תגיע למרכז המסחרי בשלום אש בסביבות 11:15. גם יהיה לך קשה למצוא את המעבר משטרית לשלום אש.האמת שאף פעם לא הייתי בתחנת רכבת
יצא לי לחצות את פסי הרכבת שבין רמלה ללוד הרבה פעמים בעיקר עם 247 ובעבר הרחוק גם ברגל.. אני לא יודע אם זה שם
מה לגבי האפשרות לקחת 454 עד להמסגר/יצחק שדה ומשם לקחת 189 עד להדר יוסף/שיטרית ואחר כך ברגל ?
11:15 זה מעולה אבל אם יהיה לי קשה למצוא איך להגיע משיטרית אז כנראה שעדיף קו 57.. תודהאם כבר לקחת מאותה תחנה את 44 שהרבה יותר מהיר. אבל בגלל ש-454- ו-450 לא תדירים, אם אתה לוקח את 454 של 09:30, אתה תגיע למרכז המסחרי בשלום אש בסביבות 11:15. גם יהיה לך קשה למצוא את המעבר משטרית לשלום אש.
3 מוריד איפה ש-57 מוריד. גם בתוך השכונה יש יותר סיכוי שתמצא מישהו שיכוון אותך מאשר בשיטרית שזהו כביש מהיר. לכן אם אתה לא מעדיף רכבת אז 454 ואז 3 הכי טוב.11:15 זה מעולה אבל אם יהיה לי קשה למצוא איך להגיע משיטרית אז כנראה שעדיף קו 57.. תודה
כדי להיות במספרים הנמוכים ב-12, את צריכה להיות בתחנה באבן גבירול פינת מאנה לכיוון דרום, באזור 11:10 ולקחת משם את קו 82 עד לתחנה הראשונה ברוטשילד פתח תקווה.איך להגיע מאזור כיכר רבין בת"א לרחוב הרצל בפ"ת (ולחזור)? אני צריכה להיות שם ב-12 בצהריים. מתי צריך לצאת? ומה העלויות?
תודה מראש.
תודה רבה. חזרתי עם 66 ואני תחת הרושם שהמסלול שלו קצת יותר מהיר. כדאי לקחת אותו בפעם הבאה בכיוון הלוך?כדי להיות במספרים הנמוכים ב-12, את צריכה להיות בתחנה באבן גבירול פינת מאנה לכיוון דרום, באזור 11:10 ולקחת משם את קו 82 עד לתחנה הראשונה ברוטשילד פתח תקווה.
מחיר כמו נסיעה עירונית רגילה בתל אביב.
מ"אזור כיכר רבין" קשה היה לי לדעת עד כמה את קרובה ל-66. כי לכיוון פתח תקווה הוא נוסע דרך ז'בוטינסקי בתל אביב. די רחוק מכיכר רבין.תודה רבה. חזרתי עם 66 ואני תחת הרושם שהמסלול שלו קצת יותר מהיר. כדאי לקחת אותו בפעם הבאה בכיוון הלוך?
רכבת לבנימינה (החלפה בתל אביב אוניברסיטה לרכבת המהירה) משם 70,701,202 לזכרון.מירושלים לזכרון (דרום העיר\חוות הברון) בבוקר ובחזרה בערב באמצע השבוע.
רשפון לא על הים. יש את חוף ארסוף שהכי קרוב לרשפון וחופי שפיים וגעש. התחבורה הציבורית הכי קרובה היא בכביש החוף. לא מרחק הליכה סביר.איך אני מגיעה מגני תקווה לחוף הים שהוא הכי קרוב לאזור רשפון בתחבורה ציבורית? אשמח גם להבין לאיזה חוף ים עלי להגיע בדיוק תודה רבה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.