הודעה מוסתרת ממני
אני לא מרגישה רע אני רוצה לדעת את המילים כי זה כיף לשיר אותם.את תגיעי לשם זה פשוט יספג בך.
אבל זה גם המון שירים אל תרגישי רע אם לא.
לפעמים יש משפטים שמתי שהם שומעים אותם הם עושים פרצופים ממש המומים ואני לא מבינה למה.חחחחחחחחחח כן זה היה קצת הלם.
למרות שלפעמים נראה לי אנשים מזה מגזימים בתגובות שלהם למצלמה.
יא מוזרהאגב אחת הדעות הכי שנויות במחלוקת שלי זה שאני אוהבת יותר את הגרסה הקצרה.
אולי צריך לעשות שרשור ייעודי לדיסקוס טיילור סוויפט
עד שהשרשור אוף הזה זז?
פדיחה שלא זכרתי את DRESSאבל כרגע אני נזכרת רק בהכי ברור you belong with me
יש כמה נחמדים אבל בסוף אני הכי אוהבת את הקול של טיילור.אני וג'ולס אפילו התווכחנו על זה, ובסוף נאלצתי להודות שאני יותר סוויפטית ממנה. כי למרות שהיא - באותו זמן שהתווכחנו - הכירה יותר שירים ממני, אני לא אוהבת ביצועים של זמרים אחרים לשירים של טיילור כמוה.
זה נכוןאני לא מרגישה רע אני רוצה לדעת את המילים כי זה כיף לשיר אותם.
הכי כיף זה להיות סוויפטית. אני מתבאסת בשביל כל מי שלא, הם מפסידים את כל הכיף.אני דווקא לא רוצה להיות סוויפטית, אני סוויפטית בעל כורחי.
זה לא הפעם הראשונה שהיא השתמשה במילה הזאת בשלב הזה, כבר היו את פולקמור לפניו. הם סתם דרמטיים.אנשים הרבה פעמים מגיבים למילים , 'Fuck the patriarchy בתגובה מוגזמת ואני לא בטוחה אם זה בגלל שזה בדיוק חלק מהשורה החדשה הראשונה או בגלל השימוש במילה פאק.
הגרסה של ה5 דקות היא ה-שיר האהוב עליי.הגרסה של 10 דקות היא אחד השירים הכי אהובים עלי.
זה בדיוק ההבדל חחאני לא כל כך שומעת הבדל בין הגרסאות חוץ מהשורות שנוספו בגרסה היותר ארוכה.
וואי נגמרו לי השירים עם OF היא לא עושה מספיק כאלהאני מחכה לכותרת של השרשור החדש.
אה זה למשל כן על ג'ו הם התחילו כידידים.פדיחה שלא זכרתי את DRESS
זה יפה הסבר שלך. טוב, אז את לא מוזרה.אני אוהבת יותר את הסיפור הפשוט והעצוב מהסיפור הסצפיפי הכועס.
אבל זה מסמל את היחסים שלהם התפיידות האיטית הזאת.והסיום המתפייד של 10 די מבאס לדעתי. כאילו יש שם עוד דקה של גרירה סתמית
אין לך גם משפטים בולטים משירים עם OF?וואי נגמרו לי השירים עם OF היא לא עושה מספיק כאלה
חחחחחח תודהזה יפה הסבר שלך. טוב, אז את לא מוזרה.
אוקי אבל אני פחות אוהבת את זה. אני יותר אוהבת את הסיום הדרמטי.אבל זה מסמל את היחסים שלהם התפיידות האיטית הזאת.
אני מנסה לחשוב לא עולה לי.אין לך גם משפטים בולטים משירים עם OF?
לא ידעתי את זה.אלא שנגמרו בבום ובהפתעה לצד של טיילור
תגידי אם יש לך משהו.
התכוונתי ממה שהשיר מספר בלי לדעת מה קרה באמת.לא ידעתי את זה.
גם לו אין, כבר עשיתי סיין אוף דה טיימסמקסימום תאלצי לעבור לשמות של שירים של הארי
מתוך השיר אני לא ממש קלטתי שזה מספר על סיום קשר שצד אחד קיבל אותו בהפתעה.התכוונתי ממה שהשיר מספר בלי לדעת מה קרה באמת.
(לצד של טיילור התכוונתי בתור הדוברת בשיר)
חצוף!בכל האלבום החדש לא הועיל בטובו לתת לי שיר אחד עם אוף![]()
אוקי יפה אז זה כן מתאים ל10 דקות אולי הפייד אאוט הזה. אני עדיין פחות אוהבת אותו הוא ברובו מרגיש לי סתם גרירה של השיר למלא 10 דקות.מתוך השיר אני לא ממש קלטתי שזה מספר על סיום קשר שצד אחד קיבל אותו בהפתעה.
אני אוהבת את השורות האלה בשיר למרות שאני לא ממש מבינה למה הכוונה אבל זה יוצר אצלי תחושה של קשר שדעך ומת
He's gonna say it's love, " you never called it what it was
'Til we were dead and gone and buried
Check the pulse and come back swearin'
It's the same after three months in the grave
And then you wondered where it went to
As I reached for you, but all I felt was shame
And you held my lifeless frame
And I know it's long gone and there was nothin' else I could d
לגמרי. בפעם הראשונה ששמעתי אותו כל שורה חשבתי וואו איזה יפה זה איזה משפטים מדהימים ואז מגיעה שורה עוד יותר יפה..יאו אני מסתכלת על המילים וחושבת לי דאממ איזה שיר מושלם באמת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.