♥שבוע טוב כווולם !♥

גאיה ק

New member
♥שבוע טוב כווולם !♥

שולחת לכם תמונה צוננת ומצננת, לרכך את השמש במשך השבוע הבא עלינו לטובה.אמן !

שיהיה שבוע טוב לכוווולם

ואכן רק המים הקרירים יעזרו לנו להעביר את החום הגדול של השבוע הקרוב, החזאים הבטיחו הכבדה בעומס כאילו זו חדשה מפתיעה טפייי אז או מים בריכה או בים כפי שמציעה גאיילה או מזגן על 16 מעלות
שיהיה שבוע רגוע וקל, שבוע של בשורות טובות רק טוב!!

ברק 188

New member
קמנו בבוקר מוקדם מהצפוי...ו

הברקית אמרה פוי... כמה חם אמרתי טפו.. יאללה אז קדימה לים ים סחה לי היא באופן מוחלט לאאאאאא!!! מדוזות עם ראש כחול לא בא לי ביום שבת בחשבון. אמרתי אז בואי "לחונים קונים" (מתחם קניות בעירי) תשובתה לא השאירה לי ברירה אני רוצה "סע וחנה" ידעתי את אשר גזרתי על עצמי... אחרי כשעתיים כביש 6 מצאתי את עצמי עם המון רב משפחתי קופץ ונהנה במים הקרירים של הסחנה רוצים לשטוף עיניים בתמונות, או תאמינו לי ? היות ואני שבור רצוץ ומחר לו"ז לחוץ כעת אומר ליל מנוחה להשת'100 אי שם מחר - שבוע טוב לכולנו ואיזה עולם נפלא

jud1001

New member
צריך להתחיל בדמיון מודרך ../images/Emo41.gif

לטובת גל החום הבא עלינו השבוע... קריר לי ונעים.. קריר לי.. לי..

טליה1233

New member
ג'וד, איזה רעיון מהנה ../images/Emo13.gif

ואהבתי: קריר לי ונעים.. קריר לי.. לי..

טליה1233

New member
בוקר טוב עולם ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif|../images/Emo186.gif

לכבוד ג'וד
בוקר נפלא לכולם
בעיר וגם במשק
ועזבו את החזאים
העיקר שיהיה צונן בפנים
לדמיין רוחות מנשבות
הרים מושלגים לבני פסגות
טיפת מים וים כחול
וכיף של עולם בחוץ
זה עובד, ג'וד?
יום נפלא לה לה לה
לכולם

ש ר ה לה

New member
מה שאת אומרת טליה, זה פשוט לעשות הדמיה?

לחשוב שהזיעה הניגרת חופשי על מצחי וצווארי המרטיבה את חולצתי פשוט נרטבה מגשם דמיוני?.... הלוואי!!!! כרגע אני עוטה על עצמי את בגדי הכותנה הקלילים ביותר שיש לי, אחרי שמרחתי שכבת קרם הגנה שאמור להגן מפני קרינת השמש אבל לא מגן מפני עודף זיעה, אלא רק מעודד אותה....., (אוףףףף כמה אני שונאת להתמרח בעיקר בקיץ
) חםםםםםם....
חם פה בעמק.... אני מנסה לדמיין את מקצב טיפות הגשם הנופלות....

טליה1233

New member
שרהלה, כנסי פנימה... ../images/Emo8.gif

כשמישהוא קורץ, משמעו.... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > מתלוצץ
))) ותו לא
)

optimi10

New member
גאיהלה ../images/Emo13.gif) יופי של הרמוניה קולית

שובת לב , מחממתם ואם זה את רוצה לצנן אותנו ? מזל שהמזגן עובד

טליה1233

New member
גאיה, אצלי קיבלת צל"ש ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ה....כל כאן היה מפעים ומעולה
המון תודה לך
ואם אני נשמעת מתלהבת, זה כי אכן כך

ש ר ה לה

New member
ברקי, כנראה אתה לא ממש שו100... אמרתי לך לא פ

לא פעם ולא פעמיים שכאן באיזור החם מאוד שלנו, ניתן למצוא גם מקווי מים. נכון שהסחנה יפה ופעם אפילו היתה צלולה שיכולת לראות כל שקל על הקרקע שנשמט מארנקו של מנדהו..... במרחק לא רב מהסחנה נמצאת הברכה הנחמדה הזאת (בתמונה). יש בה את נוף הגלבוע היבש, אפילו שרוף (השרפות על הגלבוע הן משהו שבשגרה כמעט לצערי) הייתי מארחת אותך , את האישה שאיתך וגם את צאצאיך שירבו, בשמחה. נכון שפה בבריכה אין גן גורו, אבל יכולת להשקיע את הכסף ששילמת בגן השלושה בארוחת צהרים במסעדת הדג=דגן

ש ר ה לה

New member
שאלת מיליון הדולר שושי...

אהבת את התמונה? הנה עוד אחת שצילמתי באותו היום ממש אחרי השריפה...

למעלה