כל הכבוד
ב בתאל רוחאסססס New member 14/4/03 #27 ../images/Emo6.gifנכון........ כול הכבוד זכית בפרס!!! תגידי לי דמות שאת רוצה ואני יעשה שירשור של 10 תמונות שלו או שלה ואת גם מקבלת ו
../images/Emo6.gifנכון........ כול הכבוד זכית בפרס!!! תגידי לי דמות שאת רוצה ואני יעשה שירשור של 10 תמונות שלו או שלה ואת גם מקבלת ו
S shirakl New member 14/4/03 #28 תזכרי שהבטחת לי... ובשרשור הדמות הבא שנעשה כדי לפתוח גלריה תשרשרי לשם 10 תמונות לפחות, סבבה
M MrJacKasS New member 14/4/03 #32 ../images/Emo124.gif זהה את הפה! ../images/Emo124.gif או האף, האוזניים, היריכיים, הצלעות, הריאות, הכליות או כל איבר אחר... ראיתי שהמשחק הזה נחמד אז החלטתי לפתוח לו שרשור בפני עצמו. זהו את הפיות של השחקנים הבאים
../images/Emo124.gif זהה את הפה! ../images/Emo124.gif או האף, האוזניים, היריכיים, הצלעות, הריאות, הכליות או כל איבר אחר... ראיתי שהמשחק הזה נחמד אז החלטתי לפתוח לו שרשור בפני עצמו. זהו את הפיות של השחקנים הבאים
צ צנוני על האש New member 14/4/03 #37 אממ... הראשון זה קובי השני זה ירון(ממש לא בטוח) השלישית זו ריקי ?!
O or 343 New member 14/4/03 #39 אוף! זה מה זה פיצי, בכל זאת אנסה: 1- השפתיים של נירה? 2- השפתיים של זיו??? 3- השפתיים של ליה...אני כמעט בטוחה
אוף! זה מה זה פיצי, בכל זאת אנסה: 1- השפתיים של נירה? 2- השפתיים של זיו??? 3- השפתיים של ליה...אני כמעט בטוחה
M MrJacKasS New member 14/4/03 #40 תשובות ../images/Emo124.gif 1 - שאול 2 - אודי 3 - ריקי הכי קרובה הייתה שירה עם 2 תשובות נכונות!