™KeepAir's - הלהיט שלכם במטבח!

dorkon401

New member
™KeepAir's - הלהיט שלכם במטבח!

מהיום לא צריך יותר ניילון נצמד ולא קופסאות אחסון! ™KeepAir's הפטנט החדש ששומר על המזון טרי ומתאים לכל סוגי הכלים! www.keepairs.co.il

פנומן 72

New member
תגובה ראשונית

קודם כל נראה מוצר מעניין בהחלט ושווה בדיקה, עם זאת פטור בלא כלום אי אפשר:
4 מכסים בלבד ? מעט מדי.
למה הערכה צריכה לבוא גם עם 4 קופסאות כשלאורך כל הסרטון נאמר שהמכסים יכולים לבוא על כל סוג של קופסא שכבר יש לנו.
וגם זה לא נכון, כי על מכסים מרובעים זה לא יכול להתלבש.
המכסים הם מוגבלי קוטר, זה לא מתלבש על כל דבר אלא רק על קופסא שמתאימה בול למכסה - חסרון עצום.
נמאס כבר משיטת הפרסום שמראה בשחור לבן את הפרזנטורית מסתבכת עם שיטות העבר בצורה שלומיאלית כאילו היא נכה. עאלק מסתבכת עם פתיחת מכסה פלסטיק, זה מחליא אותי שבא לי להקיא כל הצורה הזו. אין שום בעיה עם ניילון נצמד להוציא את העובדה שנכון שקיומו של האוויר בפנים לא עושה טוב לאוכל ועדיף ואקום. עדיף אם היו נשארים נאמנים לנוסחה הזו ולא מתחילים להראות כמה ניילון נצמד או קופסאות פלסטיק קלאסיות הן חולאה רעה. מגעיל מגעיל מגעיל
ומה בדבר פרסום מחירים ? סוד מסחרי ? שיכתבו כמה זה עולה. מסקנה: אני משוכנע שלאחר בירור המחיר אנשים יעדיפו להמשיך עם הניילון הנצמד וקופסאות הפלסטיק. פטנט או לא פטנט, אנשים לא אוהבים להרגיש פריירים. מקסימום נחכה שהסינים יגנבו את הפטנט ויעתיקו אותו...

kdr

New member
קודם כל תירגע !

בשביל 10 ש"ח לסט מה אתה מצפה ? בקרוב, עם קניה של המבורגר דוגלוקק תקבל מכסה מתנה !

פנומן 72

New member
אני חושב שאיבדת 0 אחד...

סט לא יכול לעלות 10 ש"ח, אולי רק מכסה אחד... הקטן ביותר ...

kdr

New member
תביעת הדיבה בדרך

אני כתבתי עולה ? תוכיח. אני רושם רק כמה זה שווה. תתנצל ומהר לפני שהעו"ד שלי מתקשר.

פנומן 72

New member
תיזהר מתביעה שכנגד

כי המילה "שווה" לא מופיעה בהודעה שלך. או שאולי אריאלה מחקה אותה בזדון ?

kdr

New member
גם לא כתוב "עולה"

אתה חשבת שאתה קורא מחשבות

dorkon401

New member
™KeepAir's - הלהיט החדש שלכם במטבח!

אהלן פנומן! תודה על התגובה וההתעמקות. אענה לך על סעיף סעיף... 1) סט אחד מכיל 4 מכסי קיפרס + 4 קערות תואמות. כמות הגיונית למכירה בודדת ( וודאי לא ציפית לסט של 54 חלקים...) חוצמיזה, לא מספיק?...תמיד ניתן לרכוש סט נוסף 2)ה™KeepAir's מגיע עם קופסאות מ2 סיבות: האחת שנמאס מכל הקמיסימואים למיניהם שאוגרים בארונות המטבח, 2 בגלל שהן מותאמות ב100% בגודלן למכסים. אין לכך כל קשר לעובדה שהקיפרס אכן מתאימים ואוטמים כל כלי אחר שהוא בכל צורה או גודל. 3)ה™KeepAir's כן מתלבש על מכסים מרובעים רק שנשאר רווח קטן בפיאות של הכלי. ה™KeepAir's מגיע במכמה גדלים כך שתוכל לבחור את המכסה המתאים מבלי שיבזבז מקום סתם. 4) התבאסתי לשמוע שלא אהבת את הסרטון, עבדתי עליו קשה והעריכה לקחה לי זמן רב....בכל מקרה תודה על הפידבק 5)סט עולה 100 ש"ח בלבד. מובטח שאנשים יהנו מה[URL='http://www.keepairs.co.il']™KeepAir's[/URL] בניגוד לשאר ה"פטנטים" ובטח שלא ירגישו פראיירים. הוא נח, קל לתפעול, שימושי ביותר וממש לא יקר. אתה יכול להמתין לחיקויים של הסינים שעשויים מחומרים זולים שאכן יאבדו את אטימתם לאחר זמן קצר ואז לצאת בהצהרות שצדקת... דבר אחד בטוח - עם ™KeepAir's המקורי לשמחתי תגלה שטעית... בכל מקרה אני מודה לך שוב על תגובתך איש יקר! שיהיה שבוע טוב...וחג שמח ( אם לא נדבר עד אז ותגיד שאתה רוצה לרכוש כמה סטים
מהיום לא צריך יותר ניילון נצמד ולא קופסאות אחסון! ™KeepAir's הפטנט החדש ששומר על המזון טרי ומתאים לכל סוגי הכלים! ™KeepAir's מכסה הואקום המהפכני שבעזרתו לא תזרקו יותר אוכל לפח! www.keepairs.co.il

kdr

New member
100 ש"ח ? את יודעת כמה ניילון נצמד קונים ?

אהבתי את ה TM, שחלילה לא יחשבו שזו פרסומת יד ראשונה.

dorkon401

New member

KDR היקר אל תשלול עד שלא ניסית... סביר להניח שיש לך פטיש קל לניילון נצמד - אתה מוזמן להמשיך להשתמש בו עוד ועוד ועוד
הכתבות בדרך...ימים יגידו שיהיה חג שמייייח ומלא ניילון נצמד
מהיום לא צריך יותר ניילון נצמד ולא קופסאות אחסון! ™KeepAir's הפטנט החדש ששומר על המזון טרי ומתאים לכל סוגי הכלים! ™KeepAir's מכסה הואקום המהפכני שבעזרתו לא תזרקו יותר אוכל לפח! www.keepairs.co.il

kdr

New member
הלהיט החדש שלי במטבח

להקת ג'וקים. איתם הפטיש כן עובד. את ההמצאה של הואקום מנסים למכור בצורות שונות בערוץ הקניות. הדבר הכי אמיתי בשיטה הזו זה הכלים עם המשאבה הקטנה.

dorkon401

New member

כנראה לא הבנת את המילה פטיש...נו טוב לא! אני חייב להסביר פֶטִישׁ שֵם ז' fetish, talisman לא מסורבל בכלל העניין עם המשאבות וואקום... ימים יגידו...אני בטוח שתופתעו לטובה

פנומן 72

New member
מה אתה נדחף עכשיו עם הניילון הנצמד שלך ?

אתה לא ראית בסרטון איך היא מסתבכת המסכנה עם הניילון ? מושכת וזה נקרע, והיא מתפתלת איתו ואיזה כאב ראש. הידעת שניילון נצמד לא נצמד לעץ ולסוגים שונים של פלסטיק ? הדבר הכי טוב שאפשר לעשות עם ניילון נצמד הוא לקשור בן אדם - העוצמה שלו כמו של אזיקים, חבל על הזמן.

kdr

New member
זו לא חוכמה להסתבך

תראה את כל הסרטים של ערוץ הקניות. איך המדגים מסתבך עם הדבר שלא עובד ומאושר מהמוצר אותו הוא רוצה למכור. בשכבה השניה של הניילון הכל נצמד. מעולם לא הסתבך לי ניילון (בעצם פעם אחת כשהבת הגאונה שלי החליטה להוציא אותו מהמארז המקורי ולקח לה שעה להפריד), באריזה המקורית עם רגליות הואקום זה עובד אגדה. גילוי נאות: לא התאמצתי לראות את הסרטון, ראית אחד ראית את כולם ! חוצמזה, נראה אותך עוטף בצק בקופסאות המצחיקות.

פנומן 72

New member
אגב, טיפ חשוב

עובד נהדר: כדי לא "להסתבך" עם ניילון נצמד, שומרים אותו בפריזר. כן כן - הוא לא נצמד לעצמו אבל נצמד יופי לקופסאות.

תיקתק1

New member
לניקול יש עכשיו ניילון נצמד ונדבק לדפנות

הקופסא, וגם אם הופכים את הקופסא ויש בה נוזל אין נזילה. ניילון עבה ,לא נקרע ולא מתקמט עם הקריעה וגם לא צריך לשמור בפריזר. אחלה ניילון אני משתמשת רק איתו. קצת יקר אבל שווה כל שקל.(עולה 18 שקל.) והשבוע הוא היה במבצע בחצי חינם 2 ב 20 שקל. אז הצטיידתי בו.

פנומן 72

New member
תגובתי לאיש החביב

קודם כל קבל הכל ברוח טובה: אתה מותח את הגבול. כי בתאכלס הפרסום בתפוז במסווה של הודעה אסור. המנהלת פה מרשה, אבל פיזור סלוגנים הוא כבר בבחינת חציית קווים. אז בוא ננסה להישאר ענייניים: 1. הפרסום חוטא בזריית חול ודיסאינפורמציה... כי אם הטענה היא כי המכסים יכולים לכסות כל מכסה ואפילו מרובע (ותן לי להטיל ספק גדול בכך) אז על הפרסום להפריד בין המכסים לקופסאות ואף לאפשר רכישת מכסים בלבד,הרי כל הפטנט פה הוא המכסה, אז למה אני צריך קופסא ? למה הדבר דומה ? פטנט של כרטיס מחשב שמתחבר לכל מחשב וגורם להאצת המחשב פי 80, אבל הוא נמכר ביחד עם לוח אם מותאם עם זאת שמצוין כי הוא מתחבר לכל לוח אם ובכל זאת הוא נמכר עם לוח אם משלו ... אתה מבין את האבסורד ? 2. בנוגע לסרטון, אם אכן אתה ערכת אותו, אז מגיע לך שאפו ולו על העובדה שהצלחת להישאר נאמן לקונספציית הבולשיט של האמריקאים שבה מוצר מסוים מוצג בשחור לבן כשהאדם הנורמלי נכשל בשימוש בו עם מוזיקת רקע מפחידה, ומיד אחריו המוצר החדש מוצג במלוא הדרו. האם זה מצליח לעבוד על ההדיוט ? כנראה שכן. ולכן כל הכבוד לך. האם זה מצליח לעבוד על האדם האינטליגנט שמכיר את השטיקים האלה ? ממש לא. הנה לך כתבה יפה (תנחש מי כתב אותה) תקרא עד הסוף http://www.bsh.co.il/ShowArticle2.asp?ArticleId=344 3. אני לא ממתין לחיקויים. אם משהו מוצא חן בעיניי ואני באמת צריך אותו אני קונה אותו. הכל שאלה של מחיר. האם זה שווה לי את ה-100 ש"ח ? עוד לא גיבשתי דעה. 4. חג שמח ? פספסתי משהו ? 5. מה המחיר שאתה מוכר למשווקים ? 6. שיהיה לך שבת שלום.

dorkon401

New member

אהלן פנומן ראשית - הכל ברוח טובה 1) קצת נסחפת עם זריית החול ודיסאינפורמציה ואסביר: בוודאות, ניתן לכסות מרובעים, משושים ואפילו קנקני שתייה וסוסיירים בעלי צורות לא מוגדרות. לגבי הקופסאות - הן למי שמעוניין לזרוק את כל שאר הקופסאות שיש לו לפח ובנוסף למי שרוצה לחמם במיקרו ולא מעוניין בשארי פליטה כאלה או אחרים שקופסאות פלסטיק מעניקות לו. מעבר לכך - קח אותן כבונוס...אבל הבנתי את הנקודה שלך... 2) תודה על המחמאות - ועל הלינק - אני מייד קורא את הכתבה 3) אשמח לשמוע שאכן רכשת ואני בטוח שהפידבק החיובי לא יאחר לבוא. בניגוד לכל המוצרים זה באמת עובד...לשמחתי 4) לא חשבתי שנדבר עוד אז כבר איחלתי חג שמח... 5) כרגע עוד אין משווקים שבת שלום... www.keepairs.co.il

למעלה