›-----»»»

lightflake

New member
›-----»»»

מהספר החדש

זה פשוט

New member
אני לשאלה ערמומית

סליחה על שאני ממשיכה לבלבל במוח
אבל למי הספר החדש מתייחס בפסקה הנזפנית הזו?...
מי או בונה את הכלא?

זה פשוט

New member
סורי, כבר לא קונה את זה יותר

לא צריכה יותר לאסוף ולנתח ולהתכופף מול מילים ופוינטרים ואידיאולוגיות: אני המחשבה הקטנה מול האני האמיתי, הגדול- תודעה, מציאות וכו'. הכל אותו דבר. הכל אני ו"בתוכי". הפוסטים נכתבים בתודעה, במציאות, כרגע, באמצעות הגוף-נפש. לא נלחמת בזה יותר, לא מאבחנת את זה יותר, לא מפרידה בין מה שקורה לבין התוכן, בין חוץ לפנים, זה שני צדדים של אותו מטבע. לא עושה מזה עניין יותר. מעדיפה לשחק ולהשתעשע עם המילים, לא ליצור מהן אמונה חדשה. שיוויון נפש רציתי, שיווין נפש קיבלתי. it's all good

&nbsp

lightflake

New member
סבבה, הספר לא מיועד למי שאצלו it's all good

(או למי שחושב ככה ומאמין בזה)

זה פשוט

New member
סבבה, הספר מיועד למי שאצלו it's not all good

(או למי שחושב ככה ומאמין בזה)

&nbsp

סינבד

New member
כולם פה אדומים

כי מנהל הפורום משחק בצבעים. יכול להיות (תשאל אותו, הוא בוודאי יענה לך) שהוא מנסה שהפורום יראה כמו לוח דמקה...
&nbsp
אין לדעת...

lightflake

New member
מי ששפט את הפסקה כנזפנית

אליו היא מתייחסת
אל האשליה 'אני' שאת מאמינה שהיא את
אל האגו, או אישיות מזוייפת... ולא משנה אם היא אשליה אירעית ומשתנה ללא הרף... היא שולטת בתודעה ותופסת את רוב תשומת הלב רוב שעות היממה .... וכאן כרגע היא החליטה שמצגת העובדות הזו היא ''נזפנית'' כי היא תמיד רואה הכל כאילו נעשה עבורה או נגדה, היא חיה תמיד חיי קבצנות וקורבנות תמיד בפחד מפגיעה כי הלא טבעה נמשך מטבע אחר והיא רק שואלת את אורה מאור אחר, אין לה קיום עצמאי כי היא רק אשליה רגעית על סף כלייה, ותו לא. אליה הוא מדבר, כי הספר נכתב עבור מי שנתון באשלייה וכבר הגיע לשלב שבו נמאס לו מהמצב והוא כבר מוכן ורוצה לפקוח עיניים... עוד שאלות ?

lightflake

New member
למה זה מעניין אותך את מי זה מעניין?

מי שזה מעניין אותו מתעניין
מי שלא לא
|משיכת כתפיים|

זה פשוט

New member
כאילו, הכל כאן זה משחקי מילים.

בתכלס אני כבר לא שוקעת בתוכן שלהם, כי הן מצביעות על משהו שלא קיים. זה מה שאני מנסה לכתוב כאן הרבה זמן. זה הכל משחק בשבילי ואני בינתיים עדיין נהנית ממנו

למעלה