‫ Suit up Montelimar

‫ Suit up Montelimar

כן כן אנחנו שוב פה עם הקורבן השבועי שלנו .. והפעם זו שקד AKA ‫ Montelimar אז שקד שבי בנוח ותעני לנו על כמה שאלות בסיסיות.. שם: גיל: מאיפה את?: מה הדמות שאת הכי אוהבת: פרקים אהובים:

Ayelet 363

New member
שלום

יש לך בעל חיים?: בעל חיים שהיית רוצה: מקצוע שאת הכי אוהבת\אהבת בבית הספר? מקצוע בו את עוסקת\ רוצה לעסוק בו בעתידבו תואר\היית רוצה לעשות בו תואר: סדרות נוספות שאת אוהבת: וסרטים: השיר\כמה שירים שאת הכי אוהבת:

Montelimar

New member
עונה

יש לך בעל חיים?: חתולה וכלבה. בעל חיים שהיית רוצה: עוד המון חתולים. מקצוע שאת הכי אוהבת\אהבת בבית הספר? הממ... נראה לי מוזיקה ספרות, ותנ"ך. מקצוע בו את עוסקת\ רוצה לעסוק בו בעתידבו תואר\היית רוצה לעשות בו תואר: בינתיים אין לי מושג במה אני רוצה לעשות תואר.
סדרות נוספות שאת אוהבת: אני לא רואה הרבה טלויזיה, אבל ראיתי כמה פרקים של האוס וזה נחמד. וסרטים: גם סרטים אני לא ממש רואה.
אהבתי את הייר, הבוגר, והארד דייז נייט. השיר\כמה שירים שאת הכי אוהבת: שירים של הביטלס, וקשה לבחור שירים אהובים משלהם.

Montelimar

New member
עונה

שם: שקד גיל: 15 מאיפה את?: ממשגב, בצפון... מה הדמות שאת הכי אוהבת: הממ אני אוהבת את כולם, אין מישהו ספציפי. פרקים אהובים: נראה לי הוודינג ברייד

טוב אז שקד ...

קודם כל את גרה במקום מגניב (כן כן אני מכירה.. ) ולשאלות - *נותנים לך יום אחד אבל רק אחד 24 שעות בלבד!! עם תקציב לא מוגבל ,עם מי את מבלה אותו ומה את עושה? *אם היית גיבור על,איזה כוח היית רוצה שיהיה לך? *מה ה שיר שלך? *חוץ מ HIMYM מה את רואה? *מה גורם לך לבכות? *מה גורם לך לצחוק,אבל לצחוק באמת כזה מכל הלב..? *מה הרינגטון שלך? יש לך רינגטונים מיוחדים לאנשים? *אם היית יכולה בהנף יד לשנות בעצמך דבר אחד בלבד, היית משנה משהו או לא? ואם כן ,מה?

Montelimar

New member
כולם מכירים את משגב בזמן האחרון

נותנים לך יום אחד אבל רק אחד 24 שעות בלבד!! עם תקציב לא מוגבל ,עם מי את מבלה אותו ומה את עושה? בטח הייתי טסה לפגוש את פול מקרטני ומבלה איתו יום שלם, וביום של הופעה- בשביל להיות בה, ו... בשורה ראשונה.
*אם היית גיבור על,איזה כוח היית רוצה שיהיה לך? להיות בלתי נראית, *מה ה שיר שלך? הממ.. אין לי ממש. אבל אני מאוד מתחברת לI'm Looking Through You ול-סאבוי טארפל של הביטלס. *חוץ מ HIMYM מה את רואה? אני לא ממש רואה טלויזיה. אני רוצה להתחיל לראות האוס, אבל יש לי יס. :( *מה גורם לך לבכות? אני לא יודעת איך לענות על השאלה הזאת, כשאני בוכה זה רוב הזמן מסיבות שונות. :) *מה גורם לך לצחוק,אבל לצחוק באמת כזה מכל הלב..? כנ"ל. *מה הרינגטון שלך? יש לך רינגטונים מיוחדים לאנשים? כרגע שמתי בצלצול את I'm Fixing a Hole. בדרך כלל יש לי את bouree של באך. *אם היית יכולה בהנף יד לשנות בעצמך דבר אחד בלבד, היית משנה משהו או לא? ואם כן ,מה? אני חושבת שהייתי מתקנת לעצמי את העיינים, שאני אוכל לראות טוב.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאז היי

מה היית לוקחת לאי בודד? רובין עם טד או עם ברני? מה את עושה היום? איזה כיתה את? איך הבצפר עד כה? נכון שבא לך חנוכה?
איזה מידת נעליים את? מה השיר האהוב עלייך? באיזה עוד פורומים את נמצאת? את עם לק? איזה צבע? יש לך אחים? איך קוראים להם? איזה גלידה את הכי אוהבת? באיזה מדינה היית רוצה לגור? אם היו נותנים לך עכשיו כרטיס טיסה לאן שבא לך, לאן זה היה ? באיזה גיל בא לך להיות? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? מה הספר האהוב עליך? חחחח טוב זה פשוט מה שעלה לי לראש

Montelimar

New member
../images/Emo13.gif

מה היית לוקחת לאי בודד? מוזיקה, אוכל, וכרית. רובין עם טד או עם ברני? עם ברני. מה את עושה היום? שום דבר מיוחד... נראה לי מכינה עוגה ונוסעת לטבריה לפגוש את אבא שלי. איזה כיתה את? י' איך הבצפר עד כה? אני חושבת בסדר... נכון שבא לך חנוכה? נכון! אנחנו אולי נוסעים לחופשת סקי, שזה ממש טוב. כבר שלוש שנים שלא עשיתי. :'( איזה מידת נעליים את? הממ... זה תלוי בנעל. הנעליים האחרונות שקניתי היו בירקנשטוק מידה 38. מה השיר האהוב עלייך? כבר שאלו את זה, ואין לי שיר אהוב. באיזה עוד פורומים את נמצאת? ביטלס ושישיסטים. הייתי גם בהארי פוטר... את עם לק? איזה צבע? לא. אני לא אוהבת לקים כל כך. יש לך אחים? אכן. שני אחים. אחד בשנת שירות ואחד בכיתה ז'. איך קוראים להם? הגדול איתי והקטן תומר. איזה גלידה את הכי אוהבת? קוקוס.
באיזה מדינה היית רוצה לגור? גרמניה או אנגליה. אם היו נותנים לך עכשיו כרטיס טיסה לאן שבא לך, לאן זה היה ? לברזיל או ארגנטינה, יש שם הופעה של פול.
באיזה גיל בא לך להיות? 16, שזה עוד כמה חודשים. מה המקצוע האהוב עלייך? מוזיקה ותנ"ך. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. זה היה ביולוגיה ופיזיקה, אבל הפסקתי ללמוד את שניהם. D: מה הספר האהוב עליך? הארי פוטר.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif טוב אז ככה (אלה לא השאלות. ../images/Emo122.gif)

הייתי פשוט חייבת להגיד את זה. איך אין לך שיר אהוב?!
וגם - גם אני הכי אוהבת גלידת קוקוס!
רוב האנשים לא סובלים את זה, וזה כל כך הכי טעים בעולם

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחח אני לא מאמינה שאני אשכרה

יודעת את רוב מה שכתבת פה. דיי, את אוהבת ביטלס וסיימון וגרפונקל?! XDDDDDDDDDDDDDDD

Montelimar

New member
אין לי שיר אהוב

כי יש כל כך הרבה שירים שאני אוהבת, ואני לא יכולה לבחור שיר אחד מהם. גם הלהקה האהובה עלי היא הביטלס, ואם הייתי בוחרת שיר אהוב זה יהיה שיר שלהם. ו... זה פשוט בלתי אפשרי, יש להם יותר מדי שירים טובים.
גלידת קוקוס זה פשוט סגיד.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאוי חופשת סקייייי אני גם רוצה!../images/Emo7.gif

וכמובן שהארי פוטר

למעלה