‫שאלת צהרונים - דבח

rubber duck

New member
‫שאלת צהרונים - דבח

בגן שבו בני לומד יפתח בשנה הקרובה ( בסבירות גובהה ) צהרון של דבח האם מישהו יודע משהו על הצהרונים שלו ? אמין , טוב או ששומר נפשו יירחק ? שרון

caal

New member
../images/Emo207.gif צהרון - צוות לוין

הבן שלי עתיד להיות בשנה הבאה בצהרון של "צוות לוין" בשכונת אם המושבות. אשמח לקבל חוות דעת, התרשמויות (לחיוב ולשלילה) וכל מידע רלוונטי אחר.

נתנאלה2

New member
אנחנו מרוצים מצוות לוין

במיוחד השנה קיבלנו גננת טובה ועוד שתי סייעות נחמדות. יש בן חוג לשניים בשבוע, האוכל מזין. כמובן שהרבה תלוי בגננת ובסיעות.

caal

New member
תודה ../images/Emo140.gif. אשמח לתגובות נוספות

jojo04

New member
היינו שנה שעברה

הייתה גננת נוראית (בלשון המעטה): לא הפעילה אות הילידים, הם היו צריכים למהר לאכול כדי שתוכל לנקות ... לקחת להם (דבח וצוותו) המון זמן להחליף אותה. אחרי זהיא הלכה... גן עדן קבלנו דווחים על מה שהילדים עשו, חזרו עם עבודות מעניינות. צריך להשגיח טוב טוב ולהתלונן הרבה. שמעתי שזה קרה בעוד צהרון שלו. סה"כ הילדים לא עברו טראומה או משהו. לאיזה גן אתם שייכים?

rubber duckit

New member
אנחנו שייכים לגן ורד

צר לי אבל כשכל התגובות שקיבלתי, על גבי פורומים ובעיקר במסרים ומשיחות עם אנשים שאני מכירה, הן שליליות, אף לא אחת טובה,אין לי כל כוונה להשתמש בשירותיו. אז כן ילדים כן עוברים "טראומה" - לא נוראית כמו אחרות שעלולות לקרות אבל מספיק איומות. וצר לי, אין לי כל כוונה להיות עסוקה כל יום במחשבות מה קורה שם היום, האם עובר עליו יום נעים
האם נתנו לו לאכול עד הסוף או זירזו אותו
האם אסרו עליו לקום ולזוז כי עכשיו מנקים
ואין לי כל רצון להיות עסוקה מדי יום בטלפון להתלונן על שירות שאני משלמת עליו הרבה כסף ונוגע לדבר היקר לי ביותר. נמצא פתרון אחר שיהיה יותר מתאים לצרכים ולרצונות שלנו. תודה נורית

jojo04

New member
היי נורית,

אץ צןדקת ב-100% לכן אנחנו גם מחפשים פתרון אחר לשנה הבאה. אני לא מוכנה שהילד שלי יעלה על הסעה. עוד לא מצאתי צהרון שמתאים לי. בהצלחה

למעלה