‫שאלת בתי ספר (Wokingham)

kdwolf

New member
‫שאלת בתי ספר (Wokingham)

תודה לכל העזרה שקיבלנו עד העכשיו. כעת הגענו לשלב של בתי הספר: התבייתנו על שנים: אחד פרטי ואחד לא White House The Hawthorns על שניהם יש ביקורות טובות, כולל ביקורת מהללת של מפקח אזורי (לי כישראלי כבר נשמע חשוד). נא עזרתכם, האם אלו באמת בתי ספר מעל הממוצע? אלו המלצות אתם יכולים לתת? ושוב תודה לכל העונים!

גוזליה

New member
בדקתם באופסטד?

http://www.ofsted.gov.uk/ הדוחות שלהם מהימנים ומקיפים ביותר. מעבר לזה- מצטערת, לא מכירה

EfratUK

New member
מנסיון אישי שלי

(כי אני ממש לא מכירה את בתי הספר או האזור שבשאלה שלך) הדו'ח של אופסטד נותן לך רעיון כללי על איך בתי הספר הללו. הביקורות שנציגי אופסטד עושים מתוזמנות עם בתי הספר ולכן אין 'ביקורות הפתעה' שנותנות תמונה קצת יותר אמיתית. בית הספר שהבת שלי התחילה קיבל 'מצויין' והוא אכן בית ספר (ציבורי) מעולה, אבל בית ספר שחברה שלי עובדת בו קיבל 'טוב מאוד' והוא נוראי. הם פשוט ידעו לעשות הצגה מספיק טובה כשהנציגים היו בביקור. לדעתי הדרך לדעת איך בית ספר יהיה היא גם לקרוא את הדו'ח, גם לבקש נתונים של בחינות של בית הספר ואת מספרי ההעדרות ממנו וגם לבקר בבית הספר. הביקור, לדעתי, הוא מאוד חשוב כי הוא יתן לך הרגשה של האוירה בבית הספר. לא יודעת אם אתה מכיר את הקישור הזה, אבל אולי זה יתן לך עוד קצת מידע

kdwolf

New member
ראינו את הפורום הזה. האם זה מקובל לשאול שאלות

כאלה בפורום?

למעלה