‫שאלה לגבי קסדת VCAN

saar85

New member
‫שאלה לגבי קסדת VCAN

היי, לאחרונה אני רואה פרסום בפייסבוק לקסדות חדשות מבית VCAN. קסדות שהם רושמים כ"בטוחות בעולם", ויש בהן בלוטוז מובנה. מישהו מכיר את החברה? שמע? יכול להמליץ?

kangal

New member
ככל הזכור לי, קסדת מדבקה שהגיעה לארץ בתקופת

פריחת קסדות המדבקה (ניטרו, טאקאצ'י, LS2 ושות'). סה"כ קסדה בסדר, לא הייתי מגדיר אותן "הבטוחות בעולם", זה רק לשם הפרסומת. יש מצב שאני טועה, אבל זה מה שזכור לי

בועז בר

New member
"מותג מדבקה" מתייחס בד"כ למוצר שמיוצר באיכות

נמוכה ע"י יצרן [סיני] עלום - ומקבל בארץ היעד מדבקה עם שם-מותג כזה או אחר לפי ראות רוחו של היבואן. לדוגמה: נגריה בנצרת שמייצרת ארגזי רמקולים, מתקינה בהם רמקולים גדולים ומרשימים אבל באיכות של תת-רמה ולהקתה - ומשווקת אותם עם מדבקות מוזהבות של פיוניר, פירלס ועוד כל מיני... - במחסן ליד קיימת חברת שיווק שמייבאת אלקטרוניקה בידורית מייצור סיני עלום ואיכותי עוד פחות מהנ"ל, במארזים מרשימים ועם מדבקות מרשימות לא פחות... - הכל משווק באינטרנט במחירים אטרקטיביים. על זה נאמר: יקר לי לקנות בזול. דוקא הקסדות הנ"ל אינן דוגמה טובה למותג 'מדבקה', כי היצרן מוכר וידוע, למרות שמאותו פס ייצור יוצאות כמה סדרות מותגים: LS2, ניטרו, טקאצ'י, MHR ואולי יש עוד. מנסיון שלי, המותגים האלה נותנים תמורה מצויינת למחיר ועומדים בתקנים ובבדיקות של שארפ למשל.

saar85

New member
בסופו של דבר חשובים לי 3 דברים בקסדה הזאת.

הראשון והכי חשוב שהיא בטיחותית ותגן עליי במקרה תאונה. השני זה שהיא נוחה. ותישאר כזו לאורך זמן. והשלישי זה מכיוון שהיא מגיע עם אוזניית בלוטוז, אז שהאוזנייה תהיה באיכות טובה. השאלה אם הקסדה הזאת מספקת את שלוש הדרישות האלו.

לגבי הקסדות והתקנים שלהן

שארפה בעייני ולאחר שבשלושת החודשים האחרונים יצא לי להכיר יותר לעומק את נושא התקנים, אז תקן שארפ בעיני הוא לא פחות מבדיחה עצובה שמשום מה תפסה גלים. לעניין הקסדות הסיניות, אם יש עליהן תקן EC, הרי שהן בטוחות. זהו תקן שבוחן את הקסדות הרבה יותר לעומק מאשר תקן שארפ. מהיכרותי לאחרונה, משך הנוחות של קסדה כזו על הראש לפני שהריפודים שלה מתחילים להיגמר, הוא משהו בין שנה לשנתיים מכסימום. לגבי האוזניה אין לי מושג.

idoga

New member
שאלה מצוינת שמטרידה גם אותי

מאז שראיתי את הפרסום שלהם, ותכננתי להעלות אותה כאן היום/מחר - אז כל הכבוד על היוזמה.
לא זכור לי שנתקלתי בסיסמה "בטוחות בעולם", ומן הסתם זו שפה פרסומית ולא משהו עם תוכן ממשי -- אבל סביר להניח שיש להן תקן אירופאי שזה בהחלט מספק מבחינה בטיחותית. השאלות שמעניינות אותי - עד כמה הן רועשות? האם הבלוטוס הזה מוצלח ומחזיק מעמד? האם הריפודים מתפרקים? האם יש כאלו עם משקף שקף מתכוונן בילט-אין? מאז שקניתי קסדה כזו אני לא מסוגל לדמיין את עצמי שב ותוחב את משקפי השמש לתוך קסדה.

saar85

New member
יש באתר שלהם את כל הדגמים

לפי מה שרשום יש להם תו תקן אירופאי וגם ישראלי, וגם אישור של משרד התקשורת או משהו כזה בגלל הדיבורית. קראתי איזושהי ביקורת על הקסדות במעריב, שלפיה הן סה"כ עושות את העבודה.אני שוקל לרכוש אחת. זה נחמד שיש דיבורית BT מובנת בפנים ולא צריך להרכיב מערכת חיצונית.

kangal

New member
שוב, המותג הזה, כמה שידוע לי הוא "מדבקה" אבל,

כמו שציין בועז, זה לווא דווקא רע (לי אישית יש קסדה של MHR שזה למעשה גם טאקאצ'י, LS2 ו VCAN) סה"כ קסדות לא רעות, אבל גם לא הכי טובות, אצלי, הריפודים קרסו די מהר, וזה בדגם ה"יקר" יותר, אך גם בקסדה נוספת, ממותגת יותר, זה קרה (למעט הבדל מהותי של שימוש זנותי ללא רחמים
) לגבי השן הכחולה, אין לי מושג, אבל כמה שזכור לי גם ל AIROH יש דגם עם חיבור כזה, אולם אני לא מכיר דגמים נוספים שיש להם (אולי לשוברט יש אבל מי רוצה לרכב עם הקסדה מ"ספייסבולס"?
). תנסה לבדוק ב WEB-BIKE אם יש להם סקירה על הדגם הזה.

Mr BIG Biker

New member
מסתבר שהרבה רוצים ../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

למה לעזאזל גרמת לי לחפש בגוגל spaceballs helmet
קיבצתי את המיטב

iec

New member
היא הבטוחה בעולם כמו שטורנדו הוא המזגן הטוב

בעולם...
פרסום מטעה ודבילי .

saar85

New member
ברור שזה עוד גימיק של חברה.

השאלה שוב, אם היא שווה את המחיר שלה שנע סביבות ה900-1000 שקל. אולי יש חברה אחרת יותר טוב שגם מציעה דגמים דומים עם דיבורית BT. אין פה אף אחד שהתנסה בקסדות האלה?

לAGV ולנולן יש מערכות BT שהן יעודיות

לקסדות שלהן, אבל נמכרות בנפרד. המחיר של ה AGV לא זול בכלל (140 יורו באיביי רק לBT) של נולן לא חיפשתי.

ZAXXON

New member
איך אומר מיצו? על זול משלמים ביוקר

לא מכיר את הקסדות אבל בקסדות לא משחקים.

מיצו

New member
גם אני לא מכיר את הקסדה

אבל צריך לזכור שלא כל רוכב דו"ג רוכב על RRRRRRRR רוצחתתת!!!1 יש כאלה שרוכבים על ג'וימקס ומסתפקים בקסדה סבירה במחיר סביר. לא כולם צריכים קסדה טופ אוף דה ליין ב- 4500 ש"ח לפני הנחת חברים.

iec

New member
על מלא אידיוטים..אני מכיר 2 כאלה שבוכים על זה

למעלה