‫הגנה הכי טובה היא התקפה‬

ai21

New member
מזל היום שיש את רוסיה להאשים

פעם זה היה תפקיד שלנו

דיברגנט חדש

Well-known member
גל פריצות למחשבי הדמוקרטים. החשודה - רוסיה

3.5 חודשים לבחירות - מי גונב מסמכים מהמפלגה הדמוקרטית? אחרי שמחשבי הוועידה הדמוקרטית נפרצו ופורסמו מיילים פנימיים שהביכו את קלינטון ועוררו מהומה במפלגה, נחשף כי גם מחשבי גוף דמוקרטי אחר ומחשבי הקמפיין של קלינטון נפרצו - וגם הפעם העקבות מובילות לרוסיה. ההאשמה: "מוסקבה עוזרת לטראמפ"

בחשכת הלילה

Active member
מוסקבה גם פרצה לנבחרת ארה"ב

לאולמפיאדת ריו.

תלמדו, גיאורגים פרימיטיבים, איך אמורה להראות תלבושת סקסית אמיתית!

ai21

New member
איך דגל רוסיה הגיע למדי נבחרת ארה"ב?

פשלה רצינית

ai21

New member
יותר קל לתקן תקלה עיצובית באמצעות הרחקת הנבחרת

שגנבת לה את המדים מלכתחילה

TaL53

New member
הגזמת,ט...ן

אני צריך שמישהי תנחש שזה אתה?! אל תזלזל באינטלגנציה שלי, בניגוד אלייך מסוגל לעשות הסקת מסקנות פשוטה (ולראות את ההודעה שהעלת בפורום משוב)

TaL53

New member
יא אללה.. איזה שיטה פיתחת

אני כותב פה ואתה "מזכיר אותי" בפורום אחר! רק שלא ברור למה לא לכתוב פה, אם כבר כתבת אתמול. חשבתי שתקופת העלבון על זה שהעיפו אותך מפה עברה, או שאתה עדיין אבי נעלבי?
רק לא ברור מי בדיוק קילל בפורום בזמן ניהולך? זכור לי שמידהו פה כתב שהודעות גולשים אחרים הן זבל, שגולשים הם טרולים ושגולשים הם "חברי הניאו נאצים". אבל מי זה היה? ברח לי מהראש לשנייה..

TaL53

New member
צ-צ-צ, לא יפה тальмон

אני קיללתי אותך? אז למה אתה מקלל? אתה לא מסוגל להתמודד עם האופי והשיטות הגועליות שלך לקלל מי שלא מסכים איתך? זבש"ך.
אז אני מבין שאין לך דוגמאות לקללות של גולשים בזמן ניהולך פה. אם כך ובאם לא תתנצל על הקללות שלך כלפיי סתם תצא שקרן. ומעכשיו תהיה סתם тальмон השקרן.

TaL53

New member
אדרבא ואדרבא

אני לא יורד לרמה הגועלית שלו. אבל, אם הנ"ל מתעקש לטעון שכדהוא היה מנהל הגולשים פה קיללו.. אז שיציג הוכחות, בדיוק כמו שהוא דורש מאחרים הוכחות על דבריהם.
&nbsp
נאה דורש נאה מקיים

TaL53

New member
זה באמת מעניין מי מתנהג כמו בגנון

מי מבין שנינו מקלל? מי מנהג כמו טרול? אתה בטוח שאתה בן 71? יותר מתאים לך 7.

למעלה