• •
• •

ליאן.

New member
"זעזע את עולמי"

" בנים, זוכרים כל מה שלימדו אתכם על התחשבות ועדינות? כשזה מגיע למיטה, תשכחו מזה כמה שיותר מהר. "קיום יחסי מין"? אנחנו מעדיפות להזדיין " כך טוענת אורלי רבינוביץ בכתבה הזו. היא לא מדברת על עצמה אלא על בנות בכלליות.. אולי זו רק אני, אבל אני לא ממש אהבתי את הכתבה והגבתי עליה כאן.. קשה לי עם הכללות כאלה. מנין לה לדעת איך אני אוהבת את הסקס שלי ? למה לה לדבר בשמי ועוד בכזו וולגריות דוחה ? זו אמורה לייצג את המין הנשי ? לא תודה. אתם מוזמנים להגיב לכתבה באתר ופה בפורום

ליאן.

New member
"זה לא אתה, זו אני" ../images/Emo68.gif

" מינון נכון של חרדת נטישה מעורר את הקשר ומשמר את הלהט. גבר אחד היה נשוי לאשה יפהפיה, שבגדה בו כל הזמן ושכבה עם כל העולם. במשך שנים הוא סבל מחרדה שהיא תמצא מאהב טוב ממנו ותעזוב אותו. לבסוף הוא התגרש ממנה והתחתן עם מכוערת, ללא ביקוש רב בשוק. אחרי זמן שאלו אותו חבריו, "נו, איך זה להיות נשוי לאשה כל כך נאמנה?". ענה האיש: "לפעמים עדיף לאכול את העוגה עם כולם, מאשר לאכול את החרא לבד". מכירים את הבדיחה ? זה אומר (כמעט) הכל. כנסו לקרוא את הכתבה, היא די מעניינת. אז מה דעתכם, האם באמת ייתכן שחרדת נטישה בקשר זה דבר חיובי ?

ליאן.

New member
"אהבה בשחקים"

" ´מועדון גובה מייל´, קוראים לזה, ובשביל להתקבל אליו צריך לעשות סקס בגובה 5,280 רגל. ובעוד שטייסים ותיקים יטענו שצריך להיות ליד לוח הבקרה של המטוס כדי לתבוע חברות במועדון האקסלוסיבי, עם השנים הורחב המועדון כדי לכלול גם את אלה שהשתובבו בשירותים של מטוסים ובתאי הנוסעים. " להמשך הכתבה המרתקת...
אגב, אם מישהו מחברי הפורום הצטרף למועדון, בהחלט מוזמן לשתף..

האמת נמצאת אי-שם באמצע

תסכימי איתי, ליאן, שבסקס יש גם משהו חייתי וכוחני...החוכמה היא למצוא את שביל הזהב.

ליאן.

New member
בסקס יש הכל..

אבל הגישה של מחברת המאמר לא היתה לרוחי כלל..

למעלה