• הגיע הזמן

אביחי69

New member
• הגיע הזמן

• הגיע הזמן שכולם כבר יצאו חשוךך מידיי ביום שמש יפה אני פותח חלון שיכנס קצת אור לדירה ביום שמש יפה מסתכל מסביב ומבין מה שרציתי קרה ויש שמש בחוץ העולם מחייך אלי זה חיוך אמיתי האהבה שלי שקשה בשבילכם היא טובה בשבילי היא טובה בשבילי, אז היום אני לא נותן לה ללכת הגיע הזמן שכולם נצא מהארון ושכולם יבינו שככה אנחנו ואנחנו אוהבים את זה אם עברי עשה את למה לא אנחנו אין לנו במה להתבייש כי זאת לא בושה להיות שונה ומיוחד זאת גאווה תפנימו וכמה זמן אפשר להסתתר ולחיות בשקר אנשים אנחנו פאקינג במאה ה20 תתעוררווווווווווווו נ.ב:אני כבר יצאתי מלפניי שנה הגיע תורכם

Rifted puppet

New member
אנחנו במאה ה21

לא העשרים
וזה עדיין קשה. אני שמחה בשבילך שעשית את הצעד הזה וטוב לך. אבל אני יודעת שלא לכולם זה קל, שלא תמיד יש מי שיתמוך. ולי אין... אז בשלב הזה, אני בארון. כי החושך הולם את האווירה ולמען האמת, הארון מרווח ודי נוח. וטוב לי שם כרגע (חוץ מבשיחות עקיפות עם ההורים על הנושא, כמובן, אבל מילא). יום טוב

TheMadKow

New member
תשובה

אתה באמת חושב שזו הדרך ? אם לך זה עבר זה יעבוד אצל כולם ? תעבור פה על הפורום ותקרא מעט הודעות, בחיי ישו הקדוש.... לא לכולם זה עובד טוב. כן, גם אני מקווה שלא יהיו גברים או נשים שיאלצו להיות בארון, אבל עדיין לא יצרנו את האידיאה שלנו או את גיאה שבא כל בני האדם שווים וכו' וכו' עדיין יש בעיות, עדיין יש קשיים. זה לא כל כך פשוט לומר : פשוט צאו. מה אכפת לכם ?! אז נכון שלי יש הורים שמקבלים אותי כמו שאני.. אבל לא כולם ככה ! תקרא את הדוגמא בהמשך הפורום, על הבחור שזרקו אותו כמעט מהבית. אתה חושב שאלו סוג של חיים במדינה הזו בגיל כל כך צעיר ? נסה שנית. מתנצל על התקיפה, אבל לצערי לא הכל וורוד עם נצנצים... רק בתיאטרון :)

Image of me

New member
כולם יודעים שזה לא כל כך פשוט.

כמובן שצריכים לשקול החלטה כזאת היטב. אבל אני חושב שמה שאביחי ניסה לעשות זה לתת לנו קצת אופטימיות ואמונה בעצמנו. כי זה בסדר להישאר בארון בגלל חשש מהתגובה של הסביבה, וגם לכל אחד יש את הזמן שלו לצאת, אבל אין לנו מה להתבייש במה שאנחנו. וכשהוא מדבר על היציאה מהארון, אפשר להסתכל על זה גם במשמעות של יציאה מהארון בפני עצמנו.

TheMadKow

New member
מה לעשות ?

זה המצב שרוב בוחשי-השוקו נמצאים בו :) נ.ב. לכל מי שנפגע מההערות ההומופוביות שלי, דעו כי זה רק בצחוק.... עוד לא הגעתי לרמה שאני הומופוב והומוסקסואל, זה חתיכת פיצול אישיות. לא זה לא ! כן זה כן ! לא זה לא ! טוב, תנו לי לסגור את זה עם עצמי קודם...

As I Am

New member
o_O ../images/Emo103.gif

Riiiight. *זו* הדרך. P: אם באמת הייתי יכולה לקחת את הגישה הזאת של "זו מה שאני, ותקבלו אותי ככה או לא" עד הסוף, אולי זה באמת היה יכולהיות יותר פשוט. ... אבל לא. :/

qawsedzxc

New member
זה לא כל כך קל.

אני יצאתי. לא בתנאים הכי טובים, היום כשאני חושבת על זה הייתי מעדיפה להישאר שם כמה זמן. לא לכולם יש סביבם אנשים שמכירים את המושג לקבל אנשים. אני מצטערת, אבל נראה לי שזה ממש לא במקום לרשום את זה פה.

א1ר

New member
אני לא רוצה להתנפל עליך אבל דעתי שו

נה משלך, יש אנשים שהבית לא מקבל ולא יקבל אותם לעולם ולא משנה כמה צפוף וחשוך בארון הם לא יוכלים לצאת ממנו. קח אותי לדוגמא, אני אומנם לא יודעת מה אני בוודאות אבל לצאת מהארון (החשוך הצר והמפחיד) זה לא בא בחשבון. אפילו לא בחלומות הכי פרועים כי משיחות אקראיות ולגמרי עקיפות וכלליות אני יודעת מה העמדה של הורי להומואים ולסביות (פחחחחח בוחשים בשוקו??? מאיפה הביטוי הזה?)

א1ר

New member
תודה. ../images/Emo9.gif באמת חשוך ואפילו חשוך

מאוד, אבל אני לא בעד לצאת ממנו , לא עכשיו ובקצב הזה לא בעוד מיליון שנה לצערי. אבל זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי בצורה בה גידלו אתכם וכמה פתוחים לרעיון בסביבה שלכם. אבל מפה ועד לקרוא לכולם לצאת מארונותיהם יש מרחק רב. חוץ מזה אתה יודע מה היה קורה אם כולם היו יוצאים מארונותיהם, חח כמו בביאת המשיח , פיצוץ אוכלוסין

Image of me

New member
הגבתי לאביחי, לא לך...

ואני לא חושב שכולם צריכים לצאת אוטומטית מהארון, ברור שזה משהו שעושים רק כשמרגישים עם זה 100% בסדר.

א1ר

New member
חחח טוב. אביחי אולי כותב יפה אבל

אני ממש לא מסכימה עם מה שהוא כתב. צאו כולם? זה שאתה בחוץ וטוב לך וכיף לך ומתייחסים אליך יפה לא אומר שזוהי מנת חלקם של כולנו. לצערי רובנו הגדול חי במקום של צרי עין וצרי מוח או בקיצור הומופובים. בנוסף לסביבה, לא לכל אחד יש משפחה תומכת. אני יכולה לומר בוודאות שאם אני אצא (מה שלא נראה לי שיקרה) אני אשאר ללא משפחה. לפעמים כמה שהארון חשוך ומפחיד הבחוץ הרבה יותר.

א1ר

New member
אוקי אם כך על מה אנחנו מתווכחים?

שנינו באותה דעה
משתמע מדברייך (לפני אלו שנתת בקישור) שאתה תומך ביציאה מהארון פשוט ככה בלי להתחשב במשתנים רבים ואני ואתה נכנסנו למעין ויכוח שאין בו כל צורך כי גם אתה בעצם נגד דבריו של אביחי

TheSheep15

New member
נראה לי..

שבסך הכל ההורים שלי יקבלו אותי.. ואפילו נראה לי שבתוכם הם יודעים מה יהיה.. אבל עדיין..זה מפחיד...ברגע שיוצאים הכל משתנה... ואני יודעת שגם יש לי חברים שישארו אותי למרות הכל... כמו שאני יודעת שיהיו גם חברים שיתרחקו.. אבל בכלל לגור במקום קטן כמו שאני גרה...ולצאת מהארון..זה לא קל... וגם החלטתי עם עצמי..שרק כשאני יהיה בטוחה לגמרי מי אני... גם אחרי ידעו.. אני רק בת 15..יש לי עוד זמן... למרות..שבזמן האחרון...הסוד הזה התחיל להעיק עליי...וזה שאני מאוהבת קשות שנתיים בילדה מהשכבה שלי ממש לא עוזר.. בקיצור..באמת כל אחד והזמן שלו...

למעלה