•• פינת ה
••

• פותח הנושא smd
  • פורסם בתאריך

voguemaster

New member
לא יודע מה חיפשת ומה לא

אבל מידת הזלזול שנובעת ממך כבר לא אלגנטית. אני מבין שאתה רק מתגונן כי לדעתך תקפו אותך פה. לדעתי אתה מבוגר מכדי (מקווה שבוגר מספיק) לגרור את כל העניין לסדרת השפלות חסרות תוכן, או לפחות אני מקווה כך (בשבילך). בקיצור ולעניין, אם אתה נשאר כאן, תתנהג כמו בנאדם. לא יכול ? לא רוצים אותך פה. כן יכול ? אתה מוזמן להישאר. אלי

אקווה

New member
אז ככה

המטרה של הפורום הזה היא לסייע לאנשים, לחלוק חוויות, להקשיב, להיות אחד בשביל השני ברגעים קשים, לייעץ... מטרות טובות לכל הדעות. אין צורך לחשוף א הפרטים האישיים בשביל זה. אתה גם יכול לא למלא כלום בכרטיס. לא זו היתה הבעיה. הבעיה היתה הסתירה ה"קלה" בין הכתוב בכרטיס לנאמר בפורום. ואולי קמנו עליך בזעקות כי בדיוק היה קטע כזה לא מזמן בפורום. אז אולי הגזמנו. אבל הכוונה כאן היא באמת להיות ישרים. מי שסיפר משהו על עצמו סיפר את האמת. זהו. חוץ מזה - שמטרת הפורום היא לסייע בד"כ מעל גבי הפורום ולא לשלוח מסרים אישיים לכל אחד ואחת מחבריו. בטח שלא בנוסח: "נוכל להמשיך מכאן"? זה גם לא יוצר את הרושם הכי טוב. ואת זה אלי, אני מניחה שלא ידעת... בכל מקרה - מה שלא תעשה - שיהיה לך רק טוב. זו מהות הפורום הזה. פירגון. בהצלחה!

voguemaster

New member
ידעתי..

וזה לא משנה. מצידי הוא יכול להיות גבר נשוי שכל מה שהוא רוצה זה לצוד בחורות ולזיין, והפורום נראה לו מקום טוב לשם זה. כל עוד הוא לא עושה את זה על דפי הפורום אלא במסרים, זה לא ענייני ולא עיסקי. אני לא בטוח אם את זוכרת את המקרה של אלדד, אבל זה לא חשוב. אותה הנקודה חלה גם כאן. לא מתפקידנו לקום על אדם רק בגלל שהוא כתב דברים סותרים בכרטיס והתחיל עם 80% מנשות הפורום. כל מה שנכתב במסרים לא רלוונטי לכאן, וזכותה של כל בחורה לסרב ואפילו לשנוא אותו על זה, אבל לא לבוא לכאן ולנסות לחנך אותו או לעשות לו אאוטינג. וזה לא משנה גם שאני לא מסכים עם מה שהוא עושה. לא משנה אם תספרי לי עוד הרבה פרטים אחרים (במידה ויש) כי זה לא משנה. מי אני שאתערב לו בחיים ? אלי

amir_aikido

New member
הוא בחר לעזוב

זה לא פייר שאנחנו נחליט שכל מה שקורה במסרים האישיים לא חשוב לפורום, כשמישהו מטריד באופן סידרתי רק אחרים שנמצאים בפורום (הנשים). בכל זאת הוא לא בוחר אותן באופן אקראי, אלא על סמך חברותן בפורום. בכל זאת, אני מרגיש הרבה יותר טוב כשהוא זה שבוחר לעזוב ולא נחסם או משהו דומה
אמיר

voguemaster

New member
אמיר...

מסרים אישיים, קרי, אישיים. אין מה לעשות, ככה זה. מותר לו לבחור את מי שבא לו..

אקווה

New member
אלי.....

ממש פתחת פה קו מגננה תקיף על הבחור... אי חושבת שהוא מספיק מבוגר כדי להגן על עצמו. ובכלל - אתה כל הזמן אומר שלא נרד עליו ולךא נשפוט אותו כי "זכותו לעשות מה שעשה". אבל - כמו שכך, כך גם זכותנו להתעצבן ולהעיר לו על דברים שהוא עושה ולא מוצאים חן בעינינו.זה הכל. לא צריך לקחת את זה כל כך קדימה. נראה לי שהקצנת קצת את הדברים מתוך איזה עיקרון לא ברור של לגרום לנו להודות שטעינו בזה שירדנו ככה על בחור מסכן שרק רצה לחזור הביתה בשלום. אז זהו - שהוא לא. הוא רצה למצוא בחורות לפלרטט איתן, להיות ה"ידיד שלהן לעת צרה" כשהוא נשוי בן 43 ומצחיג עצמו כבן 28 שלא מחפש שום דבר. זה מרגיז. וזכותנו להתרגז. וזהו. יאללה עזוב את זה ובואו נמשיך הלאה. למה מחטטים כאן בכל דבר שמונים אלף פעם? בדיוק כמו סיפור אלדד שנמשך ונמשך והשאיר טעם של מסטיק רקוב בפה של כולם. יאללה, נגמר. זהו. שלום!

voguemaster

New member
אקווה, אני מגן על עיקרון, זה הכל

אין לי שום רצון "להוכיח" לך שטעית. הסיבות שלו לא מעניינות אותי, הוא לא מעניין אותי. מרגיז אותך ? מצטער לשמוע, אבל יש הרבה דברים מרגיזים בחיים ולא תמיד יש לנו שליטה עליהם.

voguemaster

New member
רק לשם הסקרנות, אם יבוא לך

להאיר לי את העיניים. טעיתי במה ? אני בספק מאוד אם טעיתי. אתה שקוף למדי.

אקווה

New member
מה יש לך?

סניגור אהבה או אהבה? נסה לנקד פעם הבאה. שנבין. אי הבנות כבר היו כאן מספיק....

ליאן.

New member
•• פינת ה ../images/Emo105.gif ••

מזל טוב לנו.. פינה חדשה עם שלל פנינים מאת ה
השבועית. צחוקים..

למעלה