•• פינת ה
••

• פותח הנושא smd
  • פורסם בתאריך

smd

New member
לכל הצדיקים בפורום

לפני שאני מזיל דמעת פרידה,לפני שאלך אומר לכם כמה דברים שתדעו כי: א. בכרטיס שלי אני לא חייב לכתוב האמת כי יש לי משפחה והפרטיות שלי חשובה. ב. מי מכם מילא את כל הכרטיס בפרטיו האמיתיים שיקום. ג.מי מחפש כאן רומן? אני נשוי ואמרתי את זה לכל מי שכתבתי לו ובנוסף אמרתי שאני לא מחפש להתחתן עם אף אחת. ד. לי יש אישה יותר יפה מאלוהים שבזכותה יש לי ילדים . ה. לכם יש עצב בלב כעס וחיים על הפנים אני ניסיתי להיות ידידותי ולתת מניסיוני בכתב בלבד מי שחשבה שתשכב איתי זה אולי יקרה בעוד מספר רב של שנים כשנשכב זה לצד זו בחלקה בבית הקברות עד אז אין סיכוי. לכן יפה הנפש ,כל אחד מכם שיפתח את כרטיסו של החבר ליד ויבדוק האם כל הפרטים מלאים? האם הם נכונים? האם מנהלת האתר כתבה את כל האמת על עצמה? אני אדם ישר שמסביר מי שמבקש הסבר עכשיו תסתכלו אחד על השני ואל תתביישו לקרוא זה לזה ש ק ר נ י ם !!!!!

smd

New member
לפני שכולם יורים בי

שלום לכל אלה שקוראים לי בשמות ומוסיפים לי תארים,אבקש בקשה קטנה. קראו בבקשה את מה שכתבתי לנעמי כשהכותרת היא"זו לא שאלה של סימפטיה וכו´..." ואמתין אחר כך לשמוע אם אני זקוק לעוד כמה תארים אקדמאים שתתנו לי או שתוכלו לכבד דיעה אחרת של אדם שלא רע לו בחיים. מעריך וממתין לתשובות.

ליאן.

New member
הכל בסדר אצלך ?

תשתה הרבה מים. נורא חם לאחרונה.. אנשים חוטפים מכות שמש ומתחילים לברבר שטויות. רק בריאות, אושר ועושר, בריאות וכושר. שלום ולהתראות. נשיקות לחני, ספיר, בר ופז.

ובכן...

מאחר ונראה לי שאת הפואנטה שלי כבר הבנת, אני מוכנה להסדר שטחים איתך. אתה לא תגיב לדברים שלי, לא תציע לי ידידותך, לא תפנה אליי במסרים או בכל דרך אחרת, לא כאן, ולא בשום פורום אחר, ואני לא ארגיש דחף בילתי נשלט לירות בך... מה אתה אומר?

babe10

New member
תגיד, אתה חי בסרט?!

התגובות שלך מעצבנות. העצות שלך נשלפו במקרה הטוב מאיזה בוידעם, ומשום מה אתה בטוח שלך לא רע בחיים ולנו כן. מאיפה אתה מתיימר להכיר מי מאתנו ומה עובר עלינו בחיים? מי שם אותך להחליט שהדרך שאתה חי בה את חייך היא הדרך הנכונה והרצויה וכולנו ש(תודה לאל) חיים אחרת אומללים נטולי אהבה ושמחת חיים? מי אתה בכלל? אתה טוען (ונניח שזה נכון) שאתה בן 43 ונשוי באושר לאשה מושלמת. אז מה לכל הרוחות אתה מחפש בפורום שבו מתייעצים אנשים לגבי שאלות שעולות להם בראש? לך לאשתך, ת&6&)ן לה את המח עם כל העצות שלך ותעזוב אותנו בשקט. אתה כל כך מאושר בחייך שאתה מחלק לכל דיכפין את הטלפון הנייד שלך כשאין לך בכלל מושג מי עומד מאחורי הכינויים האלה. אולי אני בכלל ילד משועמם בן 12? אולי אני סוטה מין בן 63 שנהנה לבצע מעשים מגונים בגברים בני 43 ונשותיהם? איך אתה שולח ככה את הטלפון שלך ומסכן את הסו קולד אשתך והילדים? ואתה טוען לשפיות? אתה פה בשביל לעזור לנו? מי ביקש עזרה? ועוד ממך? אתה כזה קדוש מעונה? לך לאיזה מקום שמחפשים מתנדבים לתמיכה טלפונית באנשים במצוקה, אם יקבלו אותך, תעבור הכשרה ותתחיל לעשות את זה בצורה מקצועית. אולי עדיף שלפני זה תפנה לעזרה מקצועית כי נראה לי שאתה זקוק לה. אתה מצטייר כבנאדם משועמם פאתטי ומתנשא. זה מעורר רחמים. שלום!

babe10

New member
די....

אתה מכיר את המושג שקט? כי מאז שהגעת לפה נהיה רעש טורדני. אתה נהנה להיות הילד השנוא בכתה?

אפשר להתערב? ../images/Emo12.gif

כל מילה מיותרת לטעמי,על מה ולמה להתנצח. הדרך הטובה והחכמה ביותר היא להתעלם זו עצתי לכם...

smd

New member
ליאן מזה אוספת?

את לא מתארת לעצמך שאת מנסה להיות אדם ישר ולא מחפש ... אבל אני הגעתי למסקנה ואת או אתה נגיע להסכמה שאנשים כאן חייהם לא מי יודע מה אני לפחות לא מחפש לא רוצה וגם לא חסר לי אהבה חשבתי לתת מניסיוני חומר לחשיבה ותו לא! אבל מי שם אותי עו"ס או פסיכולוג. כאן טעיתי ולכן אומר תודה ושלום.

אדוני ../images/Emo151.gif החצר...

אני שמחה מאד לקום בהתייחסי לסניף ב´ באני מאשים שלך! מההכרות הקצרה שלי עם הכותבים בפורום, אני שמחה להגיד לך שמי מהם שהחליט לא לפרסם פרטיו האישיים, גם לא שיקר בנושא, אלא אמר לא מתאים לי להחשף. אני לא יודעת מה באת לחפש כאן, ואין לי מושג מה תמצא כאן, אבל לכמה מן הכותבים הזכרים פנית במסרים? ולכמה כותבות?! עכשיו תגיד לי אתה, מה באת לחפש כאן??? מה
מה אתה יודע על החיים שלי או על האיכות שלהם? (זה מתייחס לזה שאתה כותב שהם על הפנים) אם היית יודע ולו מעט עליהם לא היית פונה אליי בכלל! בחיי, נפלת על הבן אדם הלא נכון בזמן מאד לא נכון! אז קח את דמעת התנין שלך ונסה אותה על מישהו אחר בבקשה. אתה לא חייב לאף אחד שום דבר. אתה צודק. אבל הגעת לקהילה מסויימת, שמעריכה אנשים ישרים, עם כוונות טובות, שבאו לעזור ולתמוך זה בזה, אז אם תחליט להשאר, לתקוף את הקהילה הזו או לשקר לה, זו לא הדרך הנכונה... מאחלת לך הרבה אושר ובריאות, ד"ש לאשה ולילדים בבית...

עוד דבר קטנטן

אני רואה שדרשת גם את שמם הפרטי, שם המשפחה והמקצוע של מי שהיו בסך הכל נחמדים אליך, איש לא דרש ממך שם ות.ז. , רק מעט הגינות, אבל נאה דורש - נאה מקיים, לא? מה המקצוע שלך אתה? פסיכולוג סיכמנו שאתה לא. אם זה מעניין אותך אני מזכירה רפואית במקצועי. מרוצה?

smd

New member
תודה על הד"ש לי יש את מי לאהוב

רק רציתי לניות נחמד ולעזור לא חיפשתי רומנים אבל הראש כאן יוצא מגדר הרגיל אז בריאות ואושר . לי כבר יש כזה ומה איתך? אני יודע שקנאה היא מחלה אבל אצלך כנראה זו מגפה.

מאחר ואדוני לא מדבר לעניין

אלא יורה מהשרוול, אין לי מה להוסיף על כל מה שכבר כתבתי לך...

למעלה