סוף סוף אמא
New member
•יום אחרי מאסטר שף עם הקינוח האגדי (אטלס)
הייתי חייבת לבדוק מה הסיפור הגדול....
וזאת התוצאה
אחרי עבודה של חצי שעה ברוטו - 7 דק' נטו יצא חצי כדור, דיי מושלם בעיניי (אולי קשה לראות את זה בתמונה),
לא צבעתי כי אין לי אבקת זהב, סביר להניח שאם היה לי זה לא הייתה עבודה כ"כ מסובכת...
כמה סודות מהעבודה שלי - במקום חמאת קקאו הוספתי שמן קנולה, לא טימפרתי עם מדחום ובשיטה המסורתית (השוקולד יצא מבריק ונשלף מהתבנית דיי בקלות) והשתמשתי בקערה קטנטנה מפלסטיק חד פעמי (עם בסיס, אבל עשיתי את החור הגדול בדיוק בבסיס כך שלא רואים את זה..
בקיצור, אני מאמינה שכל אחד יכול וסתם עשו מזה כזה טררם גדול....(מהכנת הכדור ולא הקינוח כולו...שאגב רוב המרכיבים לא כאלו מסובכים להכנה....)
הייתי חייבת לבדוק מה הסיפור הגדול....
וזאת התוצאה
אחרי עבודה של חצי שעה ברוטו - 7 דק' נטו יצא חצי כדור, דיי מושלם בעיניי (אולי קשה לראות את זה בתמונה),
לא צבעתי כי אין לי אבקת זהב, סביר להניח שאם היה לי זה לא הייתה עבודה כ"כ מסובכת...
כמה סודות מהעבודה שלי - במקום חמאת קקאו הוספתי שמן קנולה, לא טימפרתי עם מדחום ובשיטה המסורתית (השוקולד יצא מבריק ונשלף מהתבנית דיי בקלות) והשתמשתי בקערה קטנטנה מפלסטיק חד פעמי (עם בסיס, אבל עשיתי את החור הגדול בדיוק בבסיס כך שלא רואים את זה..
בקיצור, אני מאמינה שכל אחד יכול וסתם עשו מזה כזה טררם גדול....(מהכנת הכדור ולא הקינוח כולו...שאגב רוב המרכיבים לא כאלו מסובכים להכנה....)