•יום אחרי מאסטר שף עם הקינוח האגדי (אטלס)

•יום אחרי מאסטר שף עם הקינוח האגדי (אטלס)

הייתי חייבת לבדוק מה הסיפור הגדול....
וזאת התוצאה

אחרי עבודה של חצי שעה ברוטו - 7 דק' נטו יצא חצי כדור, דיי מושלם בעיניי (אולי קשה לראות את זה בתמונה),
לא צבעתי כי אין לי אבקת זהב, סביר להניח שאם היה לי זה לא הייתה עבודה כ"כ מסובכת...

כמה סודות מהעבודה שלי - במקום חמאת קקאו הוספתי שמן קנולה, לא טימפרתי עם מדחום ובשיטה המסורתית (השוקולד יצא מבריק ונשלף מהתבנית דיי בקלות) והשתמשתי בקערה קטנטנה מפלסטיק חד פעמי (עם בסיס, אבל עשיתי את החור הגדול בדיוק בבסיס כך שלא רואים את זה..

בקיצור, אני מאמינה שכל אחד יכול וסתם עשו מזה כזה טררם גדול....(מהכנת הכדור ולא הקינוח כולו...שאגב רוב המרכיבים לא כאלו מסובכים להכנה....)
 
ואוו איזה יופי!

אהבתי ממש את מה שהכנת. איך הכנת את השוקלד הכתום למטה? והקישוטים שעשית, מדהים!!!
תני פירוט איך עשית... זה באמת מהמם (ואפילו יותר טוב מהמקור!)
 
תודה על המחמאה...

הכדור שאני הכנתי עשוי מcandy malts שלפי הבנתי הוא לא שוקולד (אבל אני לא יודעת מהו כן...)
בכל אופן יש לו טעם של שוקולד לבן, הוא בא במטבעות כמו של השוקולד ועובדים איתו כמו שוקולד (המסה במיקרו/בון מארי) והוא בא בצבעים

אני המסתי ושמתי בשקית זילוף ואז זילפתי לקערה בצורת רשת, הקפאתי לכמה דקות ואז חילצתי מהקערה...
 
למעלה