•דף קשר לפורום•

Crazy Motek

New member
../images/Emo9.gif אני!!!

שם: גל שם משפחה: כחלון איי סי: 321090131 מסנג'ר: [email protected] פלאפון: לא מפרסמת.. זה לא שאני לא סומכת עלייכן.. פשוט אם יכנסו לפורום אנשים לא מפה.. והם סתם ילדים מציקים שאני לא מכירה..

PashaSh

New member
ד"א, הנה שלי-

נופר [פאש] פרץ בת 13 וחצי עוד מעט 14 אייסיקיו- 296685303 אין לי מסנג'ר תמונה? אינלי.. יהיה בקרוב.. נמנמ.. פלאפון?!.. באייסי מי שרוצה

אאורושש

New member
שלחתי לך במסר ../images/Emo45.gif

כבר עשו כזה.. אבל לא נורא.. מלא בנות הצטרפו אז זה טובב אבל שכולם תכתבו..

שלייייייייייייייייייייייי

שם-הדר שמש שם משפחה-עוד פעםם!??הדר
תמונה[אם יש]-נממ יש אבל אין לי כוח להעלות. אייסי-325201492 מסנג'ר-אין לי כוח לכתוב..! פלאפון [אם אתם רוצים]-רוציםם[!?]רק באיסיקיוו.! לאב יו אוליי

עונה

שם-שיראל שם משפחה-קריספל תמונה[אם יש]-לא אין אייסי-272728837 מסנג'ר-אין לי מסנג'ר אבל יש לי דואר: [email protected] פלאפון [אם אתם רוצים]-יש לי אבל אני לא נותנת פה או באייסי

שלייי...

זאת סנדרהההה.... שם- סנדרהההה שם משפחה- רפאללללל תמונה[אם יש]- אין לי פהה אייסי- 233303591 מסנג'ר- אין פלאפון [אם אתם רוצים]- מי שרוצה שתבקש

ירדוששש

New member
אאניייי [;

שם- ירדנוש
שם משפחה- מזרחי
תמונה[אם יש]- אני אסים אח"כ אייסי- 225237934
מסנג'ר- [email protected] פלאפון [אם אתם רוצים]- אני לא נותנת.. מי שרוצה שתבקש

shoshishoosh

New member
הנהה..

שם- שושנה שם משפחה- רחמימוב תמונה[אם יש]- אין לי אייסי- 341842341 מסנג'ר- [email protected] פלאפון [אם אתם רוצים]- במסר פרטי מי שרוצה...

אהבתי את הרעיון..! ../images/Emo192.gif

שם-דקל שם משפחה-פריאנטה אייסי-223882970 מסנג'ר[email protected] פלאפון-מי שרוצה אני באייס או מסנ..! מקווה שעזרתי =*

למעלה