אותי? :O
M macnasty New member 18/12/05 #26 לאלאלאלא איכסה יזונע זה שאני בי זה אומר שאנ ימוכן לעשות את זה עם פגים אחרים?אני פג גאה! אלב זה לא אומר שאני אוהב אחרים!שיו
לאלאלאלא איכסה יזונע זה שאני בי זה אומר שאנ ימוכן לעשות את זה עם פגים אחרים?אני פג גאה! אלב זה לא אומר שאני אוהב אחרים!שיו
M macnasty New member 18/12/05 #28 כאן אין ילדים מעתיקים ומסכנים אז אפשר רולז!פגם אוונד! i love u u love me homosexsuality momma said that we could play she dont know that we r gay! muhahahaha
כאן אין ילדים מעתיקים ומסכנים אז אפשר רולז!פגם אוונד! i love u u love me homosexsuality momma said that we could play she dont know that we r gay! muhahahaha
M macnasty New member 18/12/05 #33 לא הקשבת למורה למדע? אני צריך שהתאי זרע יתחדשו עשיתי איתך כבר 8 ילדים היום..לא?כן..יש שמונים כבר...
M macnasty New member 18/12/05 #35 במאת שמתי לב שיש לך כרס! אנ ימצטער..אבל ככה זה הטבע..רק עוד 39 ילדים ואנחנו בגינס!
M macnasty New member 18/12/05 #37 וואי וואי שנים לא עשתיי לך גלומפ אבל את דורשת מחר בבצפר<.< תזכרי שהזהרתי אותך יקקע!אולי תעשי הפלה טבעית בגלל הגלומפ אבל לא נורא..ותעני במסנגר יפגית זונע
וואי וואי שנים לא עשתיי לך גלומפ אבל את דורשת מחר בבצפר<.< תזכרי שהזהרתי אותך יקקע!אולי תעשי הפלה טבעית בגלל הגלומפ אבל לא נורא..ותעני במסנגר יפגית זונע
S SasuNaru New member 18/12/05 #38 אבל שיו מסנג'ר זה לא מושי!! ;; ICQ זה לייק...100מם~~! גלומפ שיו זה כואב >>; רק לי מותר לעשות לך!!! XP אז יהיה עוד פג D:
אבל שיו מסנג'ר זה לא מושי!! ;; ICQ זה לייק...100מם~~! גלומפ שיו זה כואב >>; רק לי מותר לעשות לך!!! XP אז יהיה עוד פג D:
M macnasty New member 18/12/05 #39 ייו תעשי לי תעשי לי שיו ווא שיו!חעחעע..אני רצהP: בסוף אני אשפיך עלייך!וזה לא ייגמר טוב..אבללא נורא