‏w‏*!*! ‏w‏&!ם ‏N‏!‏w‏&‏N‏!ת ‏w&*!!

SasuNaru

New member
‏w‏*!*! ‏w‏&!ם ‏N‏!‏w‏&‏N‏!ת ‏w&*!!

‏X‏נ* כ‏X‏*&! ‏w‏*! ‏N‏זה ‏N‏ת7ג‏w‏ת!! כ‏X‏*&! ‏w‏*! פתח! &זה ‏X‏ת7 כ‏X‏*&! ‏w‏*! ‏N‏‏X‏‏N‏*!! ‏X‏ז ק*37 2‏X‏ת* &הג*ד ‏w‏&!ם &כ& ה100‏N‏‏N‏!ת ‏w‏*‏w‏ כ‏X‏ן~ כ* &ה*!ת פק3ה זה כזה ‏N‏!‏w‏*~ !‏w‏*!~ !זה כזה &ה*!ת ‏w‏7&*&ה ‏w‏‏N‏ק2&ת ‏N‏‏X‏ח!7ה~ ‏X‏ז ק*37 נ‏w‏‏N‏!ת 2‏X‏ת* &הג*ד ‏w‏*! ‏w‏&!ם &כ& ה‏w‏7&*&!ת &‏N‏*נ*הן, !&ה2*‏X‏ &כן ‏N‏‏w‏ה! ‏w‏ת‏X‏ה2! D:

Yoruichi

New member
נייצ'אןן

מה אתשמה לילדותהתמימות יאוי? תבוישי>>' (אם הייתי במחשב שלי הייתימצטרפת)

macnasty

New member
שיו וואו שיו.ואוווווו

‏w‏&!‏N‏!ת פק3‏y‏!ת !פק3‏y‏*ם 73*ת* &הג*ד ‏w‏‏X‏נ!כ* ג2&*ן ח!‏w‏2 ‏w‏פק3‏y‏ זה ‏w‏-!-!-ה ‏w‏*! 7*0פקט ‏w‏7&*&!ת !7!ד זה ‏w‏!!ה ‏N‏!!ת..!7!ד זה פ‏w‏!ט כ& כך כ*ף ‏w‏*!!!!!!! ‏X‏*ן ‏y‏& זה :) ‏X‏נ* ‏N‏‏X‏‏N‏*ן ‏w‏*!ם ‏X‏חד הפ‏y‏ק3!ת *‏w‏ת&ט! ‏y‏& ה‏y‏!&ם !גם ‏y‏& ‏N‏* ‏w‏‏N‏‏y‏&**(‏y‏3!2 ‏X‏2& נכ!ן>: ) ‏X‏ז 2&‏y‏ט..פק3‏y‏ ‏y‏ם ח3‏X‏*ת ‏N‏*נ* !7!דדה זה ‏N‏ג77ההההההההההה ‏X‏חחח.פ‏y‏ק3!ת &‏w‏&ט!ן

macnasty

New member
עדיף...

האמת אני מעדיף בלי כלום..אבל זה לא יקרה אז..נסתפק בינתיים בחצאית מיני חזייה שחורה..ופומפונים כאלו מגניבים שתעודדי בכדורסל מחר:)

macnasty

New member
נכון

שאת באה מחר עם חצאית מיני וחזייה שחוטרה?(אני מרשה לך מעל זה חולצה כחולה..אבל אבל שתהייה שקופה כי אם לא את קקע ואני לא אעשה לך יותר ילדים<.< )

macnasty

New member
את מחורבנת.

גמני מחורבן מהזין...אז?<.< אהה..אממ.בלעט..אפשר להכניס אותך להריון:)

למעלה