‏!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואוו! מזל טוב!!

איזה יופי, כמה מרגש לשמוע על סיום מוצלח של מסע ארוך וקשה שכזה. רק אושר בחיים!

כל הברכות והאיחולים!

ורק טוב כל הימים.

kiss 18

New member
זרחונייייייי

יא שבלונון אחד, מזל טוב ענקקקקקקקק איזה יופי קולוווווהוהוהוהוהווווו... איזה התרגשות, לא איבדת אמונה נכון??? מודה שיש עלי עכשיו חיוך מעין לעין...שמישהו יעצור את זה!!! המון המון המון מזל"ט רק חיים מאושרים, ובניין עד עד... דברים טובים לא באים בקלות ממש ככה! רק אל תישכח להודות לריבונו של עולם על הכל! באמת רואים השגחת ה' בכל צעד.. שוב, המון מזל"ט!

kiss 18

New member
אני?? למה רק אני?? להעליל עלילות.. חחח

כל אחד תורם פה משהו וכולם ביחד אנחנו פורום מנצח, שנחמד (??) לפרוק פה דברים שיש לך בלב, ולעזור לאנשים ולעודד אותם... וכמובן שלשמוח בשימחתם... אבל בכולופן תודה על..איך לקרוא לזה? הערכה, הפירגון?? יש? סבב?? כפשושון??? חברים שיהיה לכולם ערב טוב, ושוב מלז"ט ענק לזרחוני שבלונוני...

@מ@ז@ל>=<ט@ו@ב@

וואו! ה` מנהל את עולמו בטובו בחסד וברחמים, יעזור ה` שהזיווג יעלה יפה מאוד ושיהיה בנין עדי עד, דורות ישרים ומבורכים, שפע נחת ברכה והצלחה, אושר ועושר כל ימי חייכם, דע לך זה אחר מהפעמים היחידות שאני פשוט שמח בשמחת אדם שאינני מכיר כלל וכלל! לא נותר לי מה לאחל לך אלא שיהיה לכם חיים מאושרים מתוך נחת בריאות ו``כייף`` שיהיה לכם ``ב``ה``צ``ל``ח``ה`` לאורך כל החיים! ......................:)..:)...:)...:)................. חבר שמח בשמחתכם האמיתית!

אמן ואמן! א סאך הצלחה

זאלס האבן א סאך אידיש נאחס. פארגעס נישט צו איין לעדנען צו די חתונה:) במקרה ואתה יודע יידיש.

מיידלע19

New member
ו.... אני ממש לא יודעת לברך.. לא טובה בזה

אבל המוני מזלט"ים... שתקימו דורות ישרים מבורכים בע"ה... שתחיו באושר ועושר... ותאהבו אחד את השני עד אין קץ!!! ובקרוב אצל כולנו...

למעלה