‏~‏ שלי יחימוביץ ~

קליט

New member
‏~‏ שלי יחימוביץ ~

מה אתם יודעים עליה ? . . . מה אתם חושבים עליה ? . . . פורסם לפני ימים ספורים סקר, שהליכוד היה גורף היום 33 מנדטים, העבודה בראשות שלי יחימוביץ מקבלת 20 מנדטים, וקדימה בראשות ציפי ליבני מקבלת 17 מנדטים . ומענין גם מה דעתכם על ציפי ליבני ? . . . תודה רבה

שלי יחימוביץ בעיניי.

אשה עם אג`נדה ברורה ועקרונות שלא תתפשר עליהם,ולכן הרויחה ביושר את ראשות מפלגת העבודה.ציפי לעומת זאת היא פוליטיקאית מן המנין שלא מצליחה להתרומם.אגב שלי-חוץ מהיותה שדרנית בכירה בעבר הוציאה גם שני ספרי סיפורים,שאגב לא ראויים להיקרא ע"י חרדי.(ראו הוזהרתם /tapuzforum/images/Emo3.gif‏)‏

קליט

New member
יפה יפה, היא בחורה חזקה ?

מחר היא תהיה פה שרת החוץ וכו`

לביא4

New member
יחימוביץ

עד עכשיו רואים שהיא הפגינה יושרה, ונאמנות לדרך המפלגה שלה, אם כי לעומת מועמדים אחרים, אם בחרו בה כראש מפלגה מראה עד כמה מצב מפלגת העבודה בבעיה, היא דווקא לא מזמן התבטאה שתהיה בעד לחבור עם מפלגות חרדיות, התקווה היא שבאם מפלגת העבודה תתאושש, המדיניות הכלכלית שלה עדיפה על האחרות, כי זו כלכלה סוציאליסטית, לעומת הכלכלה הקפיטליסטית שכיום מוביל נתניהו. ציפי ליבני, מרוכזת יותר מדי בעצמה, למעשה היא נכשלה כישלון חרוץ גם בעצמה , בדרכה, וכמובילת המפלגה שלה, שכל קיומה הוא בעד החזרת שטחים, יחסי האנוש שלה בעייתיים ביותר, והיא חושבת שרק היא מבינה הכל והיא תלמד את כולם , היא צריכה לשפר באופן דחוף את היחסים הבינאישיים שלה עם הזולת, ולא לתת ביקורת בצורה מסונוורת שנובעת מהיותה אופוזיציה, הקואליציה בתקופת אולמרט וציפי ליבני היתה אחת הקואליציות הגרועות ביותר למדינת-ישראל ומלחמת שלום הגליל מס' 2 בתקופתה, היתה ההפסד הראשון שמדינת-ישראל הפסידה במלחמותיה, בנוסף לשאר הפרשיות האומללות שנחשפו בהמשך!! זה לא משנה כמה מנדטים גורפת מפלגה, אלא מי יהיה שותף איתה להקמת קואליציה, דווקא מפלגת "קדימה" בראשות ציפי ליבני השיגה בבחירות האחרונות את מירב הקולות יותר מהליכוד והמערך אבל לא היה מי שיבנה איתה ממשלה או קואליציה כלשהי. (ועדיף שכך!!)

קליט

New member
תודה רבה, נשמע שאתה לא אוחז מ שלי

תספר לנו בבקשה במה היא לא טובה . תודה רבה

לביא4

New member
ציינתי בהודעה

בנוסף צריך לזכור את הדעות שלה על החרדים והדתיים, שהם לא בדיוק מאנשי שלומנו... ומה בדיוק רוצה לעשות אחת כזאת כשרת חוץ או כל תפקיד אחר, כאשר ההשקפה שלה היא להחזיר 97% מהשטחים...??

קליט

New member
להחזיר 100% מהשטחים

+‏ חילופי שטחים, וחילופי מהלומות מדי פעם . .

הפוליטיקה זה כמו זנות

רק שתדע , .................... שר האוצר - פרופ' יובל שטייניץ - היה פעם פעיל של " שלום עכשיו " . וגם ציפי ליבני ו- גידעון סער לא ממש אוהבים חרדים אתה מדבר על שלי יחימוביץ' לפני בחירות , דבר איתי אחרי הבחירות וניראה מה יהיה ..................

shlomiff

New member
אני מאוד

מחבב אותה בתור פוליטיקאית.. יש לה דעות מאוד טובות לגבי כלכלה וטיפול בשכבות החלשות.. וגם היא לא מושחתת.. אבל היא לא כ"כ אוהבת חרדים...

היא הייתה שייכת אל " השמאל הקיצוני "

השמאל הקיצוני - סניף באר שבע

תאמין לי שאני לא יודע וגם לא מעניין אותי

כל עוד הכנסת עובדת למען החלשים בחברה אז אני מרוצה . כל השאר - הפוליטיקאים לא מעניינים אותי

הכל עולה

אבל העיקר ש-גם המשכורות של חברי הכנסת . בנוסף , יש להם חופשות הכי ארוכות מכל העובדים במדינה .

למעלה