‏*‏ שלום פורום *

בועz

New member
‏*‏ שלום פורום *

אני לקראת פגישה שלישית ב"ה. השאלה היא כזאת, מצד אחד - אני לא רוצה למרוח את הקשר, ומצד שני - אני לא רוצה להיראות כממהר לחתונה ( עם שאלות ונושאים צפופים ) איך הייתם/ן נוהגים/ות? תודה

אידאל1

New member
מה הלחץ?

למה אתה מלחיץ את עצמך ?? ישנם שאלות ונושאים חשובים שצרכים לדב עליהם .מתי? זה הכל תלוי בהתפתחות בניכם ואם אתה לא מרגיש מוכן עדיין או מכל סיבה אחרת (אין פה נכו או לא נכון) אז אל תעלה אותם לדעתי היד המכוונת שלך צריכה להיות הרגשתך נטו ואם זה ייקח עוד פגישה או ר"ל אפילו עוד 7 פגישות שייקח. אתה לא קונה לחם! אין לך אפשרות לשפוט עדיין בשלב הכירות כ"כ מתקדם.. ואם הסביבה מלחיצה שתתחתן היא אחרי 2 פגישות אנשים ייעצו לך יסבירו לך עד מוות ההחלטה צריכה להיות שלך בכל שלב . זו אינה החלטה רציונלית נטו או ריגשית נטו זוהי החלטה שתרגיש ברמה של ידיעה. בדיוק כמו להיות שבע .אם אתה שבע ,אז ברור לך שאתה שבע . אין ספיקות, אני שבע אבל.. נראה לי... שאני לא בטוח יודע (תפסת ת'עניין) שיהיה בהצלחה ותמיד תתייעץ אני ממליץ עם גורמים חכמים יותר ובעלי נסיון גדול יותר מרוב החברים פה בהדגשה לא כל ת"ח הוא חכם המון בהצלחה

בועz

New member
...

ישנה אפשרות שיהיה קליק כבר מהפגישה הראשונה ואפשרות שהקליק יהיה רק בפגישות מאוחרות יותר, ואם בכלל. תודה

אידאל1

New member
חחחחחחחח אתה תותח!!!

לא התכוונתי ממש כבשה שעושה מההה התכוונתי שהקליק יכול להתהוות אפילו בין בחור לבחורה שאין שום מכנה משותף בניהם הקליק לרוב נוצר ע"פ מראה חיצוני הקליק הזה הוא חשוב אבל לא מעיד על כלום

בועz

New member
הקליק יכול להיווצר מגורם חיצוני אך אני מדבר על היווצרות מגורם פנימי, וזה מה שחשוב!

בועz

New member
יש מצב ש,

עוד פגישה או 2 יהיה אפשר להחליט אם הזוג מתאימים או לא? זו לא זמן קצר מידיי בשביל להחליט?

אידאל1

New member
בעיקרון זה אתה ואתה אבל

תראה כמו שכבר אמרתי לך זוהי החלטה שלך אני אישית לא ממהר בהחלטות חשובות כ"כ . תהיה כנה עם עצמך וזה חשוב! האם יש משהו ספציפי שאתה יכול להצביע ולומר- זה מפריע לי? ועוד דבר : אם אתה חושב שאין לך את הכלים והיכולת לראות ברור בתוך המהלך אני ממליץ ויותר מממליץ קח הפסקה 3 4 ימים אין לך מושג כמה שהדברים יתבהרו לפעמים. במיוחד אם אתה חסר נסיון בתחום יש איזו הרגשת מחיובות שאסור לה להוות שיקול . אבל כרגע אין לך את היכולת להפריד בינה למציאות שאתה בתוכה במיוחד אם הבחורה ממש רוצה ואתה יותר מתלבט אז אתה חייב חייב חייב הפסקה כי (לעזאזל היא בחורה) והן . אין מה לעשות יודעות איך לתפוס אותנו אפילו כשאנחנו פחות מוכנים.

קליט

New member
אתה יכול לשאול בצורה עקיפה

איזה ערכים חשובים לך בחיים ? . . . איזה בית היית רוצה לבנות ? . . . איפה היית רוצה לגור ? . . . (ולא "איפה נגור?") וזה שאלות חשובות ולגיטימיות כדי שתכיר אותה . כמובן לא להעמיס בשאלות הרות גורל . החלק הגדול של ~השיחות~ הם לא על נושאים כבדים . בהצלחה

למעלה