‏*‏ משבר *

בועz

New member
‏*‏ משבר *

מה עושים אם בדקה האחרונה הכל מתפרק?!‏ ):

בועz

New member
בלאגן בקשר מי משלם מה

בעיקר מהצד שלה, שלא רוצה לשלם ... שאלה, מה הייתם עונים אם הצד השני היה אומר לכם שהוא רוצה לאכול ארוחת ערב 10 דק' ואחכ הוא ידבר איתכם..? הקטע שהיא כעסה כי אני ' לא רוצה לדבר' ו'רוצה לסנן אותה ' או כשלא הרגשתי טוב... כעסה ' למה אתה מסנן אותי.?! ' מה חושבים?

זה קורה גם אצלנו..עם אחי שנהיה חתן

הם גם לא מקיימים שום דבר מההסכם ורבים על כל דבר..פרסים כאלה! העצה זה לערב רב ולהתיעץ מה לעשות.. בזה שהיא נפגעה ממך..פייס אותה במילים ואל תקצר!אלא להיפך... עד שתגיד שהיא סולחת!

jjr1

New member
יודע מה ............ עזוב אני אשלם

כמה זה 50 שקל 100 שקל ??

jjr1

New member
כלום!

כרגע אין לך את היכולות הנפשיות להבין מה קורה . תן להוא מלמעלה לסדר את הכל לך תדע עוד תופתע ...

הרבי אמר

שאם מתנהגים בחוסר צניעות לפני חתונה..זה הורס! פשפש במעשיך!ואם זו הסיבה אז קבלו על עצמכם להתחזק בזה..ודבר שני להפגש כמה שפחות!!

jjr1

New member
בכל מקרה הייתי בדיוק במצבך

אם אתה פה תן סימן חיים לא יודע כמה אוכל לעזור לך אבל בהחלט אצליח להבין אותך

jjr1

New member
יקירי.../images/Emo10.gif

הנשמה נשרפת לי ... ממש מבין אותך חיבוק חזק ממני.. תשתף אותי ויוקל לך מבטיח

ארטיימר

New member
ממ

תתחזק ותאמין בעצמך. כנראה שמגיע לך משו טוב יותר. תלמד מזה ואז מעז יצא מתוק

שםאנילא

New member
הבחורה מוצאת חן בעיניך? אז מה זה משנה מי משלם

??? גם ככה כבר קנית טבעת ועוד שלל דברים אז חתונה...קטן עליך שיהיה במזל טוב הכסף כאן לא מרכיב חשוב בכלל כמובן אם שניכם רוצים אחד את השני

2ת Wל ר2

New member
לאאאאא! אסור שזה יקרה!!

אם היא שלך באמת אז שום דבר לא יפריד בינכם.. בגל זה חברים, על כסף מדברים לרוב, לפני הפגישות.. הרבה תפילות, ואם אתה אוהב אותה- אל תוותר עליה!! בהצלחה!!!

בועz

New member
תראי

אני לא יוצא דרך 'שידוך' אז אני לא נכנס לקטיגוריה של ' לפני פגישות ' מבינה? תפילות יעזרו ללא יוצא מן הכלל.. אמרתי לה שאני רוצה הפסקה קטנה..קיבלה את זה בן אדם יכול לשנות עת עצמו, זאת אומרת .. אופי?

למעלה