‏`בעין הסערה`. . .

יהלוםםם

New member
‏`בעין הסערה`. . .

נכון שאני גבר גם אם מביטים על הצד הנשי,נכון שזה מכבר אינני ילד גם אם מדברים על הילד מבפנים. נכון, עברתי דברים חיים גם אם מביטים בראי הדורות, נכון שצימחתי לי עור קצת עבה כדי שלא להיות כמו ציפור בלי נוצות............ אבל אני עדין ויש לי רגשות תגידי לי דברים טובים מילים נעימות. ותני לי את הגב חבקי אותי עכשיו כי קר לי נורא `בעין הסערה`... אח.. איזה מילים איזה שירר... (ערן צור) מוקדש למישי שנמצאת רחוק רחוק איי שם בעולם. . .

יהלוםםם

New member
אני בקונפליקט..

מצד אחד אין שמחה כהתרת הספקות.. ומאידך גיסא, תמיד הפתגם של `טוב ציפור אחד ביד מעשר על העץ` מציק לך ואף מכה אותך נפשית על עזיבת דברים שאולי לא היית צריך לעזוב. . .

אמ...

לא התחברתי לשיר... טופפ..זה שיר לגברים שביננו...;) ...ו...ההיא שלך..בטח 'היום' שלה היום יהיה טוב יותר, אחרי הקדשת השיר...=)

יהלוםםם

New member
קומפייה...

לפעמים המנגינה וההרמוניה המלווה את השיר היא זו שתורמת נופך נכבד לייפוי השיר ולאהבתו. . . תנסי איך שהוא לשמוע אותו.. יש בו משו רך. . .

אממ..

לא התחברתי בכלל... במיוחד לא למנגינה... הקטע הוא שבזמן שקראתי את הודעתך השיר הזה התנגן לי באוזן...

יהלוםםם

New member
טובבב..

אז כנראה כבר שזה עניין של טעם וריח.. יתכן גם שבגלל שאני מאוד אוהב את הזמר הזה אז.. אולי אני כבר אוטמטי מתחבר לשיריו. . .

למעלה