‏"אהבה"‏.

הפרחים2

New member
‏"אהבה"‏.

מסתבר שמסקר קטנטן שערכתי..קשה איתה ובלעדיה..מה דעתכן,ם?‏

שקשה איתה ובלעדיה... אבל בלי סיכון אין סיכוי... ואיך אומרים? אם נאהב מכל הלב אז אולי נפגע אבל רק ככה יהיה לנו סיכוי לאהוב מכל הלב

הפרחים2

New member
אז אולי עדיף לוותר על זה מראש?‏

נראה לי ששום דבר לא שווה את זה שניפגע,לפעמים אני חושבת שעדיף להתחתן כמו החסידים,אין אהבה אין כלום אבל גם אין כאב.

קליט

New member
עדיף באמת להכיר כמו אצל החרדים

יוצאים, מזהים חיבה והתאמה, ומתחתנים . זה לא קשור דווקא לחסידים, אם כי הרבה מאתנו מחפשים משיכה דווקא, וזה מסבך את אלה שלא קורה להם 'משיכה' ואז הם נשארים לבד

הפרחים2

New member
הן מאוהבות רק בהתחלה כי מאה שנה לפנ

אבל אחר כך הם הולכים ברחוב ביחד כמו שני עציצים.יש מעטות שאוהבות,אבל מעטות.

הפרחים2

New member
כי מאה שנה לפני החתונה הן לא רוא או

גם אם זה היה הבנאדם הכי לא ראוי,רק מהריחוק גם את היית מתאהבהת.

דעתנו

מסכימה עם משפט זה במאוד מאוד! עוצמת הרגשות שבלהיות מאוהב...נאהב..להעניק..לקבל..... ואחכ עוצמת הרגשות בלהיות לבד...להיפרד...בלהרגיש בדד...בלהתגעגע... לא פשוט....

הפרחים2

New member
אז מה עדיף?!‏

אני באמת שואלת אם שווה להתאהב בכלל אם יש סיכוי ולו הקל ביותר שנתאכזב,ומי שעבר את זה יודע את הדילמה שלי.

קליט

New member
אני באמת עונה..

שרצוי מאוד לא להתאהב, אלא לפעול לפי שיטת השידוכים . . . זה קל יותר, מהיר יותר, יעיל יותר, וללא כאב ראש וכאב לב מיותר - ולא תמיד יודעים איך לצאת מהבוץ הדביק הזה שקוראים לו "אהבה".

אני חושבת

שזה באמת לא משנה... גם שיצאתי בשידוך ולא אהבתי מי יודע מה נפגעתי.

זה כן משנה..

כי ככל שאוהבים האכזבה והפגיעה קשים יותר אח"כ.. ויכול להיות שאצלך הפגיעה היתה מכיוונים אחרים..

זה לא משנה בשידוך או לא

כי בשניהם אפשר להתאהב ולאהוב... ניסיתי את שניהם נפגעתי משניהם באותה צורה

אבל

את מביאה מקרה 'קיצון' של שידוך.. שכבר היתה התקדמות רצינית,ואז ברור שיש פגיעה.. אני מדברת על סבירות פגיעה,בשידוך יש הרבה פחות סיכוי להיפגע שנמצאים בפרק זמן קצר.

הפרחים2

New member
דיברתי על אהבה באופן כללי.

אפילו של זוג נשוי למשל,שאהבו וצריכים להתגרש.

זירו0

New member
אהממ..

אצל זוג נשוי זה אחרת... בדרך כלל יש הרבה אמוציות ולא בדיוק שבירת אהבה... הפרידה מגיעה הרבה אחרי שאהבה נעלמה ואת מקומה תפסה שנאה.. נדיר למצוא פרידה מאהבה בזוג נשוי..

למעלה