‏"אהבה"‏.

דעתי

שעדיין שווה לדבוק באהבה! זה הכל בחיים..!! וגם אם מתאכזבים פעם אחת..פעם שניה...עדיין יש תקווה למצוא אהבה! חייבים להאמין בזה....

קליט

New member
ברור שמי שנזהר אז הוא פחות נפגע

יצאתי לא מזמן עם מישהיא 3 פגישות וזה ירד, עד שהתנערתי מרגשות בקשר אליה - זה לא היה הכי פשוט, אז תתארי לך מה קורה במי שיוצא 3 שנים ! זה קריעה קריעה ! . בעיקרון שיטת השידוכים היא נפלאה !

הפרחים2

New member
זו באמת קריעה..

זה יותר קשה ממוות של אדם יקר,כי כשמישהו מת סופו להשכח מתישהו...ואני מדברת כמובן כשהפרידה היא מאהבה ולא מסיבות אחרות.

שאלה מוכרת

אבל אסור שזו תיהיה דילמה.. כי אני מנסה ורוצה להאמין באפשרות שאלך על בטוח!שאמצא אהבה ואלך איתה עד הסוף... בלי אכזבות והפתעות לא נעימות... לכן צריך למזער נזקים.. לצמצם אפשרויות פגיעה...לא להתאהב סתם... להכיר בדרך הרבה יותר ראציולנית ותכלסית.. את לא חושבת?דפקא אחרי שעברת אתזה....

קליט

New member
‏'אהבה' היא כמו 'אש' ו'מים' . . .

יש לשמור על מינון נכון . גם אם אנחנו לא מיישמים את שיטת השידוכים כפשוטו, אפשר וחשוב לשמור על קשר קונקרטי ולא דביק מדי, ואם הקשר מתאים אז להתארס בהקדם .

הפרחים2

New member
למי שחווה אהבה יודע..

שפשוט אין בדבר הזה כללים.אנחנו לא רובוטים,אני בטוחה שאם היינו בנויים לפי שכל לבד החיים היו קלים יותר,לא בהכרח יפים יותר,אבל קלים זה בטוח.

דעתי,

שאת צודקת מאד! אי אפשר בלעדי אהבה!למרות שהיא קשה ולפעמים עדיף להמנע ממנה......כדי לא לנחול אכזבות קשות!

למעלה