‏אבנים בכליות

טושלי

New member
‏אבנים בכליות

שלום אני בת 21 היום נודע לי שיש לי אבנים בכליות יש משהו טבעי שאפשר לאכול לשתות כדי להמיס אותם?או כל טיפול טבעי שיש עליו המלצות תודה!

0 אור 0

New member
יש פתרונות טבעיים שמסייעים

ועם קצת מזל אפילו מצליחים למנוע את הניתוח (תלוי בתגובת הגוף ובמצב של האבנים) אבל הם לא מומלצים ללא מטפל שמאבחן ועוקב - למען הסר ספק (ומיכוון שלא אהיה כאן להגיב) , לא מדובר במוצר יקר, אלא בצמח פשוט שיש בכל גינה, אבל מכיוון שיש לו התויות נגד לא רציתי לציין בפורום

מאיר72

New member
אבנים

טושלי שלום, לא ציינת מה גודל האבנים, במידה והאבנים גדולות מידי עדיף לעשות את הטיפול הקונוונציונלי ולעבור ריסוק שלהם ע"י US, במידה והן קטנות/בינוניות ניתן לטפל בהן ע"י רפואה משלימה (אני משוחד לרפואה הסינית - העיקור הטיפולי יהיה, דיקור, צמחי מרפא כטיפול תמיכה וסילוק הגורמים וכן התאמת תזונה שתשמר אח"כ את המצב הנקי). אשמח לעזור. רפואה שלמה.

הארה לתשומת לב

אם את צורכת ויטמין C אז ככול הנראה יצרת לעצמך את הבעיה במו ידייך מעבר לפיתרון הבעיה הקיימת נא לעבור בהקדם האפשרי לויטמי ןC אסטרולי כי עודפי ויטמין C מסוג חומצה אסקורבית – חומצי מופרשים בשתן ומשנים את חומציותו ובכך עלולים לגרום לחומרים קשי תמס חומציים להתגבש וליצור אבני כליה.וגם תלוים בתנאים ספציפים בקיבה בכדי להספג לעומת זאת וטמין C אסטרלי או בשמו הארוך פוליאסקורבט מינרלי אסטרי עם מטבוליטים יש PH מאוזן על בסיס קלציום, מגנזיום, אשלגן, אבץ, מסיס בליפידים. צורת הפוליאסקורבאט (אסטרולה) מומלצת לאנשים שסובלים מתופעות לוואי שליליות מויטמין C חומצי.ולרוב האנשים החומצי לא אידיאלי כמו כן צורה זו (האסטרלית) נספגת בצורה מושלמת, הניצול בגוף מקסימלי ללא הרס ויטמין במערכת העיכול. המייל שלי הוא [email protected]

hal767

New member
יש ניסיון טוב בטיפול בבעיות כאלה

הדרך הטבעונית ההייג'יניסטית שמה דגש על טיפול תזונתי בבעיה. עיקר גורמי הבעיה קשורים לתזונה לא נכונה ולתרופות. חשוב לבנות תוכנית תזונתית המתאימה למקרה ולא לחפש פריט תזונתי כלשהו שיעשה את העבודה. מדובר על תזונה צמחונית אורגנית שלא תגיב חומצית בגוף. מזונות הקשורים להיווצרות אבנים בכליות הם: קולה, קפה, קקאו, תה ירוק, סוכר לבן, בשרים ודגים, מוצרי חלב, חומץ, מזון מטוגן ועוד.

למעלה