‎HP G7070EJ‎

CitizenErased

New member
‎HP G7070EJ‎

בחיפושי אחר מחשב נייד לידיד שלי (http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1372&MessageId=117901574) נתקלתי ב‎HP G7070EJ‎.. צירפתי את הפרטים שבשבילי הם כמעט בסינית
זה נשמע טוב? חסרונות? יתרונות? אני ממש אודה לכל מי שיכול לעזור.. ‎Model‎ ‎G7070EJ‎ ‎ CPU‎ ‎1.73 GHz Intel Pentium dual core processor T2370‎ ‎ Memory‎ ‎2048 MB (2 x 1024 MB)‎ ‎ HD‎ ‎160 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator X3100, Up to 384 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ Sound‎ ‎Altec Lansing speakers,‎ ‎ 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11b/g WLAN‎ ‎ Integrated Camera‎ ‎WebCam with Integrated Microphone‎ ‎ External Ports‎ ‎‎ ‎ 3 USB 2.0 ‎ ‎ 1 VGA port ‎ ‎ 1 RJ11 modem connector ‎ ‎ 1 RJ45 ethernet connector ‎ ‎ S-video TV out ‎ ‎ 1 headphones-out ‎ ‎ 1 mic-in ‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista Home Premium 32-bit‎ ‎ Weight‎ ‎3.1 kg ‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎ ‎ Warranty‎ ‎אחריות לשנה בינלאומית במעבדות HP

CitizenErased

New member
ביצעתי את כל הרשום (בהודעה אליה קישרתי)...

ולצערי לא עלה לי כלום בחיפוש
(החיפוש של תפוז לא יעיל במיוחד..)

RoyBO

New member
המממ....

2) אנא פרטו מה הצרכים שלכם מהמחשב הנייד, כגון לימודים, אינטרנט, אופיס, משחקים, סרטים, גרפיקה, וכ"ו. במידת הצורך ציינו יותר מדבר אחד. 3) במידה ויש אנא ציינו צרכים מיוחדים כגון כמות זכרון, גודל דיסק קשיח, מסך רחב וכ"ו. 4) אנא ציינו מה התקציב המקסימלי שלכם לקניית הנייד אנחנו מחכים!

CitizenErased

New member
נתתי לינק להודעה הקודמת שלי בנושא!...

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1372&MessageId=117901574 שם יש את כל הפרטים, אבל הנה אני אעתיק שוב: "היי, ידיד שלי טס לחו``ל למספר שנים ואני מחפשת לו לפטופ טוב, שיחזיק מעמד, עם אחריות בינלאומית, wireless וכונן DVD. אני אשמח להמלצות על חברות ודגמים, עד כ5000 ש``ח.. רעיונות?" "המטרה העיקרית היא סקייפ וקשר עם החברים בארץ.. חוץ מזה אולי חיבור למדפסת לפרויקטים בוורד וצפייה בDVD. זהו סביר להניח, הוא לא ממש איש מחשבים"

Y. Welis

New member
המחשב סביר מאוד (סקרתי למטה התקנה של XP

עליו) - המקלדת נוחה במיוחד, אם כי אין תמיכה ב-בלוטות'. מצויין ליישומים רגילים (אופיס, סקייפ ושות') ולסרטים. המחיר שלו באיזור 3100-2900, ואם תרצי משהו חזק יותר, אפשר למצוא שיעלה עדיין פחות מ-5000.

יאיר B

New member
אני לא בטוח שהאחריות שלו תתפוס בחו"ל.

אני עדיין מציע לו לקנות מחשב בחו"ל (במדינה שבה יגור). פחות בעיות.

למעלה