‎‎‎

TUVIX

New member
‎‎‎

אנטרפרייז חוזרת עוד 4 ימים! תחזור בבום או בבושות? מה אתם חושבים :)

Bufreak

New member
Who knows?

כנראה שבבושות. קראתי שאיירה סטיבן בהר ניסה לתת לריק ברמן ושות' עצות לשיפור הסדרה, אבל, לטענתו, הם לא עשו כלום עם מה שהוא אמר להם. זאת אומרת, הסדרה כנראה לא תשתפר בהרבה. דוד.

אולי אם ריק ברמן יתחיל לפקוד

את לשכת התעסוקה אז יהיה עתיד. אבל כל זמן שאנטרפרייז מתנהלת בסגנון אקשן חללי נוטף סקס להמונים, היא לא מזכירה לי אפילו סדרת טרק ראויה לשמה. לסדרה נרשמו בעברה מספר פרקי טרק מופתיים (בעיקר בעונה השניה אאל"ט), ובעונה השלישית אמנם כל עניין הזינדי נתן כיוון ומטרה לסדרה אבל הערכים שעליהם היא היתה רוצה להישען נשכחו וההסטוריה (או שמא העתיד?) המפוארת שלה מתהפכת בקברה. כנראה שיש כמה אופטימיים בשטח בכל זאת,. אז נקווה שהם צודקים ושיהיה איזשהו מהפך לטובה בהתנהלת הסדרה

Chakotay

New member
הם צריכים את איירה!

כבר אמרתי זאת לפני! הם צריכים את המפיקים הישנים! ריק ברמן לא גרוע, אני אגיד לכם מי הורס את הטרק. שמו הוא ברנון בראגה! הוא הורס הכל! ומשפיע על ריק ברמן! איירה סטיבן בר לדעתי זה שעשה את DS9 כזאת טובה! ועכשיו הוא עושה דסרת מדע בדיוני חדשה ה "4400"שכנראה תהיה מצוינת. ויש גם את מייקל פילר שגם הפיק את Ds9 ואת VOY וגם את TNG שעכשיו עושה את The Dead Zone שהיא סדרה מצוינת! צריכים להביא את כל אלה! הם היחידים שיצילו את הטרק! וצריכים להעיף מהר את בראנון בראגה!

Chakotay

New member
מישהו יודע את היאמיילים של

איררה סטיבן בר ושל מייקל פילר? כי אני רוצה לשאול אותם כמה דברים בקשר לאנטרפרייז. רוב הסיכוים שהם לא יענו, אבל אני אנסה.

Bajoran Priest

New member
<סוגד לאיירה>

איירה סטיבן בהר איז גוד. איירה סטיבן בהר איז גוד. איירה סטיבן בהר איז גוד. איירה סטיבן בהר איז גוד. איירה סטיבן בהר איז גוד. איירה סטיבן בהר איז גוד. איירה סטיבן בהר איז גוד. איירה סטיבן בהר איז גוד. איירה סטיבן בהר איז גוד. איירה סטיבן בהר איז גוד. איירה סטיבן בהר איז גוד. איירה סטיבן בהר איז גוד. (הוא עושה סדרת מדע בדיוני????? איפה??? למה לא שמעתי על זה??)

המממ

מי זה איירה סטיבן בהר? ומה הוא עשה עם איבאנובאנה? (והאם אנו מגלים פה את יסודות הפוליתאיזם במדבו"פ?) |מתחבא|

Bufreak

New member
אני תומך ../images/Emo13.gif.

אתם יכולים להאמין באיזה אל או אלה שאתם רוצים(, אבל לא אתה, משה). כל עוד אתם זוכרים, שאל הטלוויזיה היחיד הוא ג'וס. איזה שם נפלא. נכון שהוא מבטא עוצמה וגאונות? ג'וס. ג'וס ווידון. אהה...
אני אפילו לא יכול לכתוב את השם שלי ליד שלו. אני אתרחק טיפה. עוד קצת. ואשים אותו בסוגריים. יחד עם אייקון שמבטא או קשור לנחיתות. דוד
.

לי זה נראה יותר המראות.. אבל ניחא

ניתן לו להינות מהספק. ובג'וס אני גם לא מכיר. גם הוא טבריאני?

Bufreak

New member
../images/Emo68.gif

למי יש גלידה? דרך אגב-החתול לא יצא לי טוב. זה היה אמור להיות
מן..הכלאה מוזרה. אז, גלידה? דוד.

|מגיש לדאויד שק חרציות|

רק אל תפזר את הקליפות בכל מקום, בשביל זה יש לך שק.

למעלה