״החוויה״ שלי

ספיר933

New member
״החוויה״ שלי

רציתי לשתף אתכם ״בחוויה״ שעברתי בחודשים האחרונים.

הכל התחיל מיום אחד בספטמבר לילה אחד נחנקתי ולא יכולתי לחכות לרופא בצבא אז הערתי את אמא ונסענו לוולפסון שם אמרו שזו דלקת ריאות אחרי שבוע עשיתי רנטגן וסי טי חוזרים ומשום מה אחרי חודשיים עדיין היה שם משהו אז החלטתי לפנות לרופא שטען שזה שחפת ושיחרר אותי הביתה לחודשיים אמא לא הסכימה לעבור על זה בשתיקה וקבע לי תור לרופא ריאות בתל השומר ופה המסע שלי התחיל... הוא שלח אותי לסי טי שוב ואמר שהממצא מוזר כי אם זה היה דלקת ריאוץ זה היה קטן אז הוא שלח אותנו לביופסיה ובאותו היום שהגיעו התוצאות קרא לנו לראות אותו הגענו אליו והוא הסביר שהממצא חשוד והוא לא שולל שזה סרטני אבל זה פשוט נראה לו שלמישהי בגיל 19 יהיה סרטן ועוד לא מעשנת ובריאה בדר״כ אז הוא הפנה אותנו לראש מחלקת חזה לב בתל השומר ששלח אותי לפט סיטי אחרי שהגיעו תשובות קרא לנו לתור והחליט שזה גוש שיש להוציא ישר ותוך כמה ימים נקבע לי ניתוח שבמהלכו ישלחו את הגוש לפתולוג שיחליט אם זה סרטני או לא היום אני אחרי הניתוח מתקדמת טוב מאוד ישר שהתעוררתי השאלה הראשונה ששאלתי את אמא שלי מה זה היא אמרה שהוציאו את כל האונה הימנית התחתונה כי זה גוש סרטני בעוד שבועיים יגיעו תשובות של איזה סרטן זה .. אני במתח מטורף וכל כך הרבה סימני שאלה על ההמשך מצפים לטוב

תודה על ההקשבה

rubber duck

New member
רכבת הרים

הרגשה מוכרת ומאד מוזרה
רכבת הרים שנעה מעלה מטה בלי שליטה
מצד מאד לא פשוט

תודה ששיתפת
זה הרבה יותר קשה ממה שזה נשמע
ועכשיו כשאת על הרכבת
שלחי יד לידית הבלם
וקחי פיקוד
עיצרי לרגע
הורידי קצב
וקחי שליטה על המצב
שוחחי עם הצוות הרפואי המטפל
בקשי מקסימום הסברים
קחי את זה לגובה העיניים שלך
נסי להבין לאן את נכנסת
מה השלכות
מה מותר , מה אסור , מה מומלץ

והכי חשוב
היי מעורבת

רק בריאות

שרון

החלמה מהירה

כל הכבוד לאמא שלך שלקחה אותך לתל השומר למרפאת הריאות , אסור להזניח דברים כאילו
את אולי לא מעשנת אבל אולי היית במצב של שהייה באיזור של מעשנים או עישון של נרגילה ?
לא משנה מה הגורם העיקר שהמחלה נשארה בחדר הניתוח
עכשיו תשמעי אל תסכימי להשתחרר מהצבא , עדיף לקבל את הטיפול שאת עדיין במדים
ככה אין התקשקשות עם קופת חולים על התחייבות כספית לניתוח או למה שידרש בעתיד
הצבא מכסה את הטיפול במקומות טובים מנסיון אישי ורמ 2 דואגים לחולים בצורה טובה שזה כמו המקרה שלך
ואחרי זה את חוזרת לשירות שזה שיקום הכי יעיל
ותמשיכי לעדכן מה קורה אצלך , שאלה קטנה , במהלת הניתוח ניסרו לך את הצלעות ?
כי אז את צריכה להיות זהירה במשך כמה חודשים עד שהם מתאחות , אסביר יותר שתעני לשאלה שלי

מטילדה11

New member
וואוו - איזה "חוויה"

מחזיק לך אצבעות לרפואה שלמה.

שמרי על הכוחות ועל אמא קרוב קרוב - איזה מזל שהיא דאגה לך.

דרך אגב על סמך מה הרופא ההוא אמר שזו שחפת? עשו לך בדיקות?

rubber duck

New member
שחפת זה להיט

גם ההןדגקינס שלי נחשד במקור כשחפת .....
לא מבין את ההיגיון אבל לפעמים רופאים הם בני אדם

שרון

kmiki

New member
אנסה מעט לנחם

זו רק חצי נחמה, והיא היפותטית, אבל בכל זאת.
אמי עברה לפני שנתים ניתוח להסרת כל האונה התחתונה בריאה הימנית בעקבות גדיול סרטני.
אחרי שבוע חזרה לתפקוד רגיל ומלא, והיום בכלל לא זוכרת מה שעברה, והיא היתה בת 70!!!
את תעברי את זה צ'יק צ'ק ותחזרי פעילות רגילה.
תוך שבועייים היא חזרה להליכות יומיות (7 ק"מ ביותר), והיא ממש בריאה (הכל יחסי כמובן, היא חלתה בלוקמיה אחרי זה, אבל גם על זה היא התגברה) ובכושר מעולה.
אני מבטיחה לך איכות חיים רגילה לחלוטין לשנים ארוכות, כמובן במידה והציאו הכל ואין שום דבר נוסף.
בהצלחה ורפואה שלמה.

למעלה