ת
ו
ד
ה

ת../images/Emo25.gifו../images/Emo25.gifד../images/Emo25.gifה

כל אחד מאיתנו הוא מוצארט קטן שאוסף הרבה תווים ויוצר מנגינה יש כאלה שאוספים תווים בלי להסתכל וכל תו מזדמן מצרפים למנגינה שלהם ויש כאלה שמחפשים, מתאמצים, אבל תמיד מוצאים רק את התווים הכועסים והרוטנים ויש... יש גם כאלה ש.... שלוקחים כל תו שמזדמן בשמחה מסתכלים עליו, מכל הכיוונים, מריחים, נוגעים, טועמים. וכשהם לומדים לקבלו ומצרפים אותו למנגינה, יוצאת להם מנגינה הכי מופלאה. (מאז שאבד לי המטאטא, הפכתי לרכה, ענוגה, ולירית
) תודה, תודה, תודה למארחת מדהימה (ניקול
) למנהלת מקסימה (michali
) לחבורה של אנשים, מכל גווני הקשת, שהפכו אתמול לחבורה מאד מגובשת (מצוטטת, לירי, סנדי, ג'סטי, קפטן, נועה, מירה 2000, ארק היחידה, חנוכה98,
) לוירטואלי עד למפגש הבא - אליוט
תודה

את המנגינה הזאת

אי אפשר להפסיק. קודם כל מצטער על האיחור, <נחנקתם בגללי> בגלל זה הכנסתי את עצמי לתענית כדי לכפר על הפאשלה.....סתםםם נראה לכם?? עם כל זה שאחרתי בשעתיים שלוש, היה אחללה לראות את כולם ולהטעין מצברים עד לפעם הבאה. לכל החדשים, נעים מאוד
תודה רבה לאמא של מיכלי תודה רבה למיכלי תודה רבה לכולם. אגב חיים ומוות ביד הלשון=jast wone שבת שלום לכולם. אלי

היה אחלה ערב נהתי מאודד...

לניקול ומיכלי היה מאוד כייף המרק בצל היה יאמי יאמי ובכלל האמת מה הייתם עושים בלעדי פעם הבאה באה עם כל הפלאפונים שלי כדי שניקול תסגור לי אותם חח איזה פחדדדד כבר מתחילה לקבל חוסר אוויר. שיהייה לכולכם שבת שלום והיה נחמד להכיר את החדשים

חחחח לירי כמה שאת מצחיקה

לירי אני אוהבת את משפט הסיום שלך סיום ההדגשה את תותחית בחיי....

m i c h a l i

New member
../images/Emo24.gif ענקקקקקקק לכם ../images/Emo24.gif

( אח"כ יגיע שלב הסיכום... לא צצחמקו מזה חכו חכו) שייקה לוי חבר אחד לימד אותי לשיר, חבר אחד לימד אותי לשמוח. גם חברתי הציעה לי לקחת קצת אויר ואת הרע מהר מאוד לשכוח. היה מי שלימד אותי לבכות, היה מי שעזר לי גם לסלוח. מכל הלטיפות, העלבונות והמכות נשאר לי רק אל תוך עצמי לברוח. מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב, את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב. קבלתי מכולם את המיטב: את הכנות ואת מגע האושר, קיבלתי קרן שמש וירח וכוכב, את קב הרחמים, את קב היושר. עכשיו אני פוסע לי לאט ומעלי זורחת לי השמש, חשבתי לי לתת פה, לכולכם, אחד, אחד, את מה שחברי נתנו לי אמש. ולכם אני רוצה לומר באופן אישי
משהו שאני לוקחת תמיד איתי את החום והאהבה שלכם
את הצחוק והאושר בכם
שעושים את כל זה אפשרי הלוואי שנצחק ונאהב
תמיד יחדיו

מיכלי חחח זה כמו שתגידי לי.....

להפסיק לנשום, או לצלול במים עמוקים שעה בלי להוציא ראש אז מה יקרה? חחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת את התשובה!!

היו דגים?

היה אבוקדו?, ספרו ספרו, היו חצילים? הפסדתי איזה אנטיפסטי עם פטריות? (לירי, מי זאת? למה פותחת כל שניה הודעות......מתלהבת אה?)

לא יודע

עם היו חצילים או אבוקדו. מה שבטוח הייתה הרבה שתיה הם לא היו צמאים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה