ת"ש ושכר

gggg8

New member
ת"ש ושכר

האם אפשרי שיקרה מקרה שבו משנים הגדרות של תפקיד מסוים- (באופן קבוע ולא זמני או עקב חוסר כוח אדם) ובעקבות כך גם את תנאי השירות (בדגש על יציאות הביתה שמשתנות באופן דרסטי וקיצוני) והשכר עדיין אותו שכר? כלומר בעל תפקיד נשאר עדיין בתפקידו, באותו בסיס אך עבודתו מרובה יותר והימים והשעות שהוא בבסיס רבים יותר מבעבר, אך שכרו לא משתנה?? במקרה הזה- שני עמיתים לעבודה שבעבר השקיעו כמעט את אותו הזמן ומקבלים שכר זהה, וכרגע אחד מהם משקיע פי 5 מהזמן ועדיין מקבל את אותו שכר (עפ"י הגדרה ולא עפ"י בחירה או אי הספקת עבודה שמאלצת אותו להישאר), שאגב נמוך בהרבה (כמעט 2000) מבעל תפקיד זהה שמשקיע אותו זמן ביחידה שונה ברמת פעילות גבוהה יותר. הגיוני<????
 

deathcaster

New member
תגובה

הודעה מאוד לא ברורה... האם שינוי התפקיד בוצע בעקבות שינוי בתקני אג"ת ? תקני אכ"א ? שינוי ארגוני יחידתי או סתם גחמת מפקדים ? קצת יותר פרטים אולי יעזרו להבין, האם בעקבות שינוי ההגדרה הוא מפקד על יותר חיילים ? באופן כללי 2 תפקידים (מקצוע צבאי זהה) ב-2 יחידות שונות יכולים להיות בעלי הבדלים של שמיים וארץ אז ללא פרטים נוספים...... התשובה היא כן.
 

gggg8

New member
לא שינוי בתקנים

כן אפשר לומר בעקבות גחמת מפקדים. אין שינוי כלל באופן ביצוע התפקיד ולא במספר החיילים.
 

deathcaster

New member
מממ...

טוב נו... העולם לא מושלם, ישנם תפקידים שלא עושים בהם כלום ומקבלים הרבה כסף, ישנם תפקידי עבדות שמקבלים בהם מעות חנוכה. גם בצה"ל וגם מחוצה לו. אם רק היציאות זה מה שהשתנה, זה לא משרת הקבע הראשון ובוודאי לא האחרון שיטחן שעות ויסגור ימים בבסיס בגלל עבודה מרובה (עדיף מלהיות מובטל, לא?) אם לא נוח לו שיבקש העברה או שיפרוש, יש הרבה שמוכנים להתחלף איתו.
 
למעלה