גמאני ראיתי...עם בנ"ע ועם ביצפר..
צ צופי וחורפני New member 11/12/03 #39 בטחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדהים, מדהים, מדהים, מדהים!!!! עשו לנו את זה שנה שעברה, עם ההוריםף במתנ"ס בפרדס חנה, והיה פשוט מהממממם!!!!!!!!!!!!!!!! ולפני כן באמת עשו לנו בשיעורי ביולוגיה, לכל הכיתות, מה זה בעצם תסמונת דאון וכו', ואז למדנו את מה שכתבתי פה על הכרומוזומים...
בטחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדהים, מדהים, מדהים, מדהים!!!! עשו לנו את זה שנה שעברה, עם ההוריםף במתנ"ס בפרדס חנה, והיה פשוט מהממממם!!!!!!!!!!!!!!!! ולפני כן באמת עשו לנו בשיעורי ביולוגיה, לכל הכיתות, מה זה בעצם תסמונת דאון וכו', ואז למדנו את מה שכתבתי פה על הכרומוזומים...
ס סופר מריו New member 11/12/03 #43 הכי מצחיק היה כשבסוף ההצגה דקל נתן את הכרומוזום המיותר שלו לראש הישיבה שלנו... עכשיו אני מבין למה הראש-ישיבה שלנו כזה... (והמבין יבין)
הכי מצחיק היה כשבסוף ההצגה דקל נתן את הכרומוזום המיותר שלו לראש הישיבה שלנו... עכשיו אני מבין למה הראש-ישיבה שלנו כזה... (והמבין יבין)
צ צופי וחורפני New member 11/12/03 #47 ../images/Emo6.gif יכול להיות, עכשיו כשאתה אומר את זה, שהוא עשה את זה גם לפנתר הורוד שלנו (אה, זה הרב-מנהל שלנו, למי שעוד לא יודע...)
../images/Emo6.gif יכול להיות, עכשיו כשאתה אומר את זה, שהוא עשה את זה גם לפנתר הורוד שלנו (אה, זה הרב-מנהל שלנו, למי שעוד לא יודע...)
צ צופי וחורפני New member 11/12/03 #41 שים לב שכל מי שענה - נמצא בבי"ס שלי אלישבע הייתה, קרן, תמר, אני...