ת-פ-ח-ד-ו-!-!-!

• פותח הנושא cc99
  • פורסם בתאריך

cc99

New member
יוווו.... מה קורה לי היום!!!

שכחתי לכתוב שאני פותח שירשור של דברים מצחיקים!!!

ashkeloni

New member
אני מכיר את ה-HAPPY TREE FRIENDS

מלפני כמה חודשים... הפרקים הקודמים הם הרבה הרבה יותר מצחיקים וטובים

זהירות נוכלים!!!!

ב"ה הודעה שקיבלתי במייל ״ שלום חברים, > > רציתי להביא לידיעתכם מקרה שכמעט הפיל אותי בפח ויכול היה לעלות בממון רב: > אדם התקשר עם הצעה סבירה למנוי שנתי על "ידיעות אחרונות". הוא שלח בפקס את > הטופס המצורף - שכותרתו נראית אמינה לחלוטין, ואתה מתבקש למלא ולהחזיר כדי > לקבל > את העיתון במחיר מבצע של 70 שקלים לחודש. > > מאחר ואני כבר מנוי התעורר בי שמץ של חשש - איך זה שבמחלקת המנויים אין את כל > הפרטים שלי. האיש מסר לי שמטעמי בטחון (!) הם לא שומרים במאגר המידע את פרטי > כרטיס האשראי. נשמע סביר ואף מרגיע!!! הבנאדם מדבר בנימוס ולא מעורר כל חשד. > > בגלל התקף פראנויה לא מוסבר אמרתי לו שאתקשר בבוקר למחלקת המנויים ואמסור להם > את הפרטים בטלפון. האיש אמר בנימוס "כמובן, אין כל בעייה" ובכך הסתיימה > השיחה. > > כשהתקשרתי למחלקת המנויים מסרו לי כי מדובר בנוכל, המתקשר מחו"ל, ואף מסרו לי > את השם הבדוי בו הוא משתמש (דני דגן) - כך הציג את עצמו גם בשיחה איתי. הוא > משתמש בפרטי הכרטיסים לבצע רכישות בהיקף רחב בחו"ל(!!!) > > הטופס המוחזר כולל את חתימתך, מספר תעודת הזהות וכן שלוש הספרות > שבגב הכרטיס, כך שיהיה לך קשה מאד לטעון שלא אתה ביצעת רכישות (טיסות, בתי מלון > וכו) > כאשר אלה יוזמנו בחו"ל, עם כל פרטיך כולל חתימתך שאותה ניתן להעתיק בקלות > מהטופס שהחזרת בפקס. > > למענכם ולמען אחרים נא הפיצו הודעה זו והשמרו. ״ עמי בן שלמה >

שבעת פלאי עולם

ב"ה עוד משהו שקיבלתי במייל קבוצת תלמידים התבקשה לכתוב רשימה של מה שנחשב על ידם כ"שבעת פלאי עולם" העדכניים. היו מספר ויכוחים, אך התוצאות שקיבלו את מירב הקולות היו: 1. הפירמידות 2. הטאג' מאהאל 3. הגרנד קניון 4. תעלת פנמה 5. בניין האמפייר סטייט 6. קתדרלת פיטר הקדוש 7. החומה הסינית בעודה אוספת את התוצאות הבחינה המורה כי תלמידה אחת עדיין לא סיימה לכתוב. היא שאלה את הנערה אם היא נתקלה בבעיה כלשהי הקשורה לרשימה שלה. "כן, קצת" ענתה הנערה "קשה לי להחליט מפני שיש כל כך הרבה..." "בסדר" עונה המורה "הקריאי לנו מה רשמת וייתכן ואנחנו נוכל לעזור" הנערה היססה ואז החלה לקרוא את הרשימה שלה "שבעת פלאי עולם לדעתי הם: 1. לראות 2. לשמוע 3. לגעת 4. לטעום 5. להרגיש 6. לצחוק 7. לאהוב" ותחשבו על זה ...

החיים בשנת 2003:

ב"ה ועוד משהו שקיבלתי במייל 1. אתה מקיש בטעות את הסיסמא שלך למיקרוגל. 2. עוד לא שיחקת סוליטר עם קלפים אמיתיים. 3. יש לך רשימה של 15 טלפונים למשפחתך בת ה6 נפשות. 4. אתה שולח אימייל לחבר שלך שיושב בשולחן עבודה שלידך. 5. הסיבה שהקשר בינך לבין חבר מסוים התנתק זה כי אין לו אימייל. 6. אחרי שסיימת יום מפרך בעבודה ואתה בדרך הביתה אתה מקבל טלפון בנושא עסקים. 7. כשאתה מתקשר מהבית אתה בטעות מחייג 9 בכדי לקבל קו. 8. אתה יושב באותו שולחן כבר שנים ועבדת אצל שלוש חברות שונות. 10. גילית שפיטרו אותך בחדשות של 10. 11. לבוס שלך אין את היכולות לבצע את העבודה שלך. 12. קבלני משנה זמניים עושים בעבורך עבודות קבועות. 13. במשך הזמן הזה כשאתה קורא את המייל הזה אתה מנדנד ומחייך. 14. כשאתה קורא את המייל הזה אתה חושב איך תעשה "forward" לרשימת התפוצה שלך. 15. קיבלת את המייל הזה מחבר ששולח לך יותר אימיילים עם בדיחות מאשר מתקשר אליך ונפגש אתך. 16. אתה יותר מדי עסוק בכדי לשים לב שאין סעיף 9. 17. הפכת להיות כל כך חשדן שאתה חוזר אחורה לוודא שאכן אין סעיף 9.

מבחן ראיה זריז...

ב"ה עוד משהו שקיבלתי במייל >> >> >> מבחן ראיה זריז... >> זה ישגע אתכם...! רק תעשו אותו - בלי לרמות!!!!!!!! >> תנסו את זה. זה ממש נחמד. אבל בלי לרמות. >> >> תספרו כמה פעמים מופיעה האות F בטקסט הבא: >> >> FINISHED FILES ARE THE >> RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC >> STUDY COMBINED WITH THE >> EXPERIENCE OF YEARS >> >> הסתדרתם עם זה? תגלגלו למטה רק אחרי שתספרו! >> >> >> >> >> או.קיי.? >> כמה? >> >> >> >> שלוש? >> >> >> >> טעות, יש 6 - בשיא הרצינות! >> >> תקראו שוב! >> >> >> FINISHED FILES ARE THE >> RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC >> STUDY COMBINED WITH THE >> EXPERIENCE OF YEARS >> >> >> הסיבה כתובה בהמשך..... >> >> >> >> המוח לא יכול לעבד את את המילה 'OF'. >> >> >> מדהים, לא? >> כל מי שספר את כל השש כבר בפעם הראשונה הוא גאון. >> שלוש זה נורמלי. >> ועכשיו, העבירו את זה לכל חבריכם. >>

אני הגעתי ל-

אני הגעתי לארבע ספרתי OF אחד או שניים... אז מה אני, מעל הממוצע?

למעלה