ת"פ הנקה התכנסנה

פישים

New member
על בסיס ההנקות הקודמות די ברור לי שהלימיט שלי

הוא שנה וחצי (גג). את הזורחת הנקתי יותר מזה (שנה ועשרה) ואני חושבת שזה היה עבורי קצת יותר מדי. בינתיים אני נהנית. לא בטוחה שאלחם בכל מחיר במידה וההנאה תפסק (הוא עוד שבועיים בן שנה המהמם שלי). וכן, גם אני מתה על החיבוקיות, ועל החיוכים ומחיאות הכפיים בתום הנקה וגם מתוך שינה- בחושך. בסוף באמת יהיה פה ילד רביעי עם כל המאוהבות הזו. שמישהו יעצור אותי !

כל פעם שאת אומרת את זה

(שלישי בונוס וכאלה) אני תוהה איך היתה השניה שלך. ותוהה מתי אשתכנע שאת צודקת ואנסה בעצמי
כי בינתיים היא לא מעודדת את הילודה בביתנו הקטנה הזו
(או כמו שאמרתי לבעלי אתמול- לו ידעתי שעד גיל שנתיים עדיין אקום אליה 3-4 פעמים בלילה, הייתי משאריה אותה בפנים!!)

פישים

New member
אוהו מה יש לי לכתוב בעניין הזה

לא ישנה כמו בן אדם עד גיל 3 בערך (אם כי איפשהו בגיל שנתיים התחלנו להרים את הראש מעל המים). למעשה, עד לא מזמן הפסיקה כמעט להטריד אותנו, אבל עדיין טיילה כמעט כל לילה (אל מזרון הפעילות לידנו). עד כמעט הרגע בו עשינו את הנפיל, סירבתי לחשוב על שלישי והתכווצתי בכל פעם שראיתי בטן בהריון מתקדם. היא קפיצית, קצת קפריזית, זריזה וחכמה כמו שד ומאתגרת במובן החיובי של המילה ולפעמים גם השלילי, אינטנסיבית ומתוקה להפליא. היא מוציאה מאיתנו קצוות באופן יחסי. ללא ספק מעניינת. How do you solve a problem like Maria? How do you catch a cloud and pin it down? ובקיצור - לא סתם יש ביניהם 3.5 שנים. אגב, היא אחות גדולה מדהימה ובאופן כללי רואים אצלה המון לויאליות משפחתית, פרגון ולב ענק ענק. ועוד משהו - בגן היא מקבלת המון מחמאות גם בדיוק באספקטים שקצת מקשים עלינו בבית. זה גם היה בגן הפרטי. אני מניחה שבגן היא כל כך מתאמצת שאתנו כבר אין לה כח / מתפרקת. היא גם נתפסת אצלנו זה שנים בת יותר מגילה בגלל היכולות שלה דרך כלל והתפיסה שלה וכושר הביטוי שלה וכו', ואנחנו צריכים להזכיר לעצמנו את גילה האמיתי. היא נהדרת.

נשמעת דומה למדי

טוב, אולי בעוד 9 חודשים (או יותר, או פחות) ארגיש אחרת.... ובכל מקרה- היא באמת נשמעת נהדרת!

rnavina

New member
לדחוף אותו לכיוון השד כדי לנתקו ולהגיד ״לא״

תקיף. לא לצחקק. בהצלחה!

פישים

New member
פעלתי הפוך (לכן כנראה נפצעתי) אבל הוא הבין

שהוא לא בסדר. היה מאד רציני ושואל. הוא כזה כזה כזה חמוד

מקוקה1

New member
זה כך כך הצחיק את שניהם

כשאמרתי את ה-"לא" התקיף כשהם נשכו. ממש לא צחקתי. הם כן. ואת זה הם עשו גם בלי שיניים

klavtulit

New member
אויש, כואב

בת השנה שלי עם 4 שניים מהחודש האחרון ומעבירה אותי ייסורים, שלא הכרתי מהגדול. כמו שהציעו לך, להגיב בתקיפות, למרות שאצלנו בינתיים לא עזר, כל הנקה מסתיימת בראיית כוכבים. בשני הצדדים. מקווה שאצלך התקיפות תהיה יותר מועילה.

juspan

New member
לשמחתי זה קרה רק פעם אחת

ולאו דווקא עם השיניים הראשונות, זה היה יותר התנסות משעשעת מבחינתה באחד מרגעי ההיפריות הליצנית שלה במיטה כשלא רצתה לישון, אבל היא בסה"כ ילדה שלא אוהבת לצער את אמא, היא הבינה את הלא התקיף מאוד (למעשה צווחתי כמובן קודם את נשמתי והיא קצת נבהלה, את אחותה הרי לא הנקתי ישירות ואין לי ניסיון כזה, אבל כ"כ ברור לי שהיא היתה מנצלת את זה די הרבה בקטע של דווקא וצחוקים כשהיתה מבינה שזה הכי אסור שיש, הן נורא הפכים בתחומים האלה בגילאים הצעירים בכל מה שקשור בלרצות <to please>). למעשה, חוץ מזה שזה מעיק כמובן שהשינה שלה בלילה די תלויה בהנקה ושיש כאן דפוס בעייתי מאוד מיומה הראשון, היא באמת באמת יונקת רכה ונעימה ומקסימה ורק בגלל זה אני עוד לא שמה לזה סוף.

פישים

New member
היתרון המרכזי שאני מוצאת במוצץ

על הזורחת זה לא עבד, אבל הוא שילוב של שתיהן

imasarit

New member
אצלי כל אחד בתורו נשך נשיכה חד פעמית

בדיוק בתחילת הבקיעה של השיניים. ניתקתי מיידית ואמרתי: "לא לנשוך", לא חזרו על זה יותר.

למעלה