ת"פ הנקה התכנסנה

פישים

New member
ת"פ הנקה התכנסנה

הלטפן הקטן שכבר מתהדר בשתי שיניים מלאות ושתיים מבצבצות (ואולי עוד 4 שמתחילות) - נתן לי חתיכת ביס הבוקר...אפילו הייתה נקודת דם (שמתי חלב, מספיק?) תזכירו לי מה השיטות למנוע את זה?

h 3

New member
להיות תקיפה...

להגיד לו "לא!" אבל אמיתי כזה, שהוא יבין... ולנתק. להחזיר אחרי כמה דקות אבל להזכיר לו לא לנשוך... אצלי האמצעית היתה נשכנית רצינית, האחרים, לשמחתי, כמעט ולא... H

פישים

New member
זה היה בסוף. ביס לקינוח

מזדהה מזדהה...

המנצנץ עם שן ראשונה ואני כולי פצועה (תוסיפי לזה הצטננות, וחוסר סבלנות לינוק ותקבלי חגיגה אמיתית..)

מה ש- H אמרה

לנתק ולהגיד בתקיפות לא! ולהחזיר אחרי דקה שתיים. ובתקופה הזו להיות בהיכון עם הזרת לניתוק מהיר כשאת רואה שזה מגיע. מליצה למרוח חלב ואם נשאר לך ממתישהו משחת לנולין- למרוח קצת, כי עד שזה ירפא זה ימשיך לכאוב קצת.

פישים

New member
נשארה לי פיורלן. תודה! אוף

זו כולה הפעם השניה שהוא מנסה, ברווח של כמה שבועות טובים, רק שהפעם הנשיכה הייתה אמיתית. האחיות שלו ניסו בקטנה, לא יותר.

אצלי עם שתיהן זה היה השלב שכמעט גמר לי

את ההנקה. כי כל נשיכה היתה מנפחת לי את הפטמה לגודל אימתני, עם זרמים כואבים תופת ועוד שמחות. מאוד עזר לי כרית חימום- מילאתי גרב בכוסמת והייתי מחממת ושמה על המקום. שלא תדעי, אבל ליתר בטחון....

פישים

New member

כרגע אני עדיין מוכנה להקצות לו עוד כמה חודשים...אבל אם ימשיך זו תהיה בעיה.

D X 9

New member
בספר מה שגור הגורילה צריך

(מומלץ לתיכוניסטית מתלהבים וחופרי מוח) יש משפט שמלווה אותי עד היום: אמא שלי הניקה אותי עד גיל מאוחר, ככשאולו אותה אם לא כואב להניק עם השיניים היא הייתה אומרת שבאמת עם השיניים זה דיי כואב, ולכן היא מניקה עם השדיים........ ואגב, יש פדים ממולאים בג'ל ששומרים במקפיא, ומאפשרים לעשות קומפרסים קרים או לחמם במיקרו ולדחוף לחזייה, הקל עליי מאד מאד. קניתי בזמנו בחצי חינם ב-50 ש"ח לרפידות רב פעמיות

D X 9

New member

כמה בוגרים הרגשנו כשהיינו מנתחים את הספר הזה (היו עוד כמה...) האהוב עליינו ביותר אגב היה ניתוח של פו הדוב. במיוחד הפרק על המנסע לקוטב הדרומי.

g a g a g a

New member
איזו נוסטלגיה!

זה ו"מה שטומי אמר לי.." שני ספרי התיכון האולטימטיביים שאני לא זוכרת מהם כלום... סחטיין על הציטוטים

D X 9

New member
לא זוכרת את הספר הזה...

אם כי מצלצל מוכר. גם גטסבי הגדול היה אצלי ברשימה....

סו אלן, שאלה..

גם אצלך אחרי כל הנקה כואבת היו דקירות במשך שעתיים? לא רק בפטמה עצמה.. מצא חן בעיני הרעיון של כרית חימום

כן!! איזה סיוט

חשבתי שזה עונג מפוקפק ששמור רק לי... זה לא כ"כ דקירות כמו זרמים כאלה מזעזעים בכל השד. החימום היה ממש עוזר. כתבתי לפישים שזה מה שכמעט גמר לי את ההנקה ולא כ"כ דייקתי- זה באמת גמר אותה. פשוט לא באותה נקודת זמן. עם הקטנה המשכתי קצת לסבול עד שהדברים קצת השתפרו, אבל עדיין התופעה הזו היתה באה והולכת, מספיק שלא היתה תופסת נכון בשניה הראשונה, או שמשכה את הראש אחורה כדי לקחת שלוק מים, כדי שאחזור להתפתל ולסבול. וזה הצטבר והצטבר, והיא היתה בת שנה וחצי וגם ככה ינקה בקושי רק בערב, אז הפסקתי. ועם הגדולה הדלקת חיסלה סופית, אבל לכאבים האלה היה מקום בחוסר נכונות שלי לשקם את ההנקה אחריה. הודעה לא הכי מעודדת, סורי

וואו...

אכן לא מעודד.. העניין הוא גם שבשד הפצוע יש לי ממש מעט חלב וזה גם לא תורם להנקות... מקווה להמשיך כמה שיותר. אני עדיין מתבאסת לסיים. אני כל כך אוהבת את הרגעים המשותפים שלנו......

איזה פצע זה?

ומה עם לשאוב קצת מהצד הזה כדי לעודד אותו? מבינה את באסתך. זה היה המצב עם הגדולה ומשכתי עד גיל כמעט שנה, וממש בדם ויזע. ובדיוק היום בבוקר חיבקתי את הקטנה וקצת התגעגעתי להנקה והרגשתי שהאינטמיות הזו שהיתה לנו אז קצת נעלמה

אני שואבת ממנו בעבודה

הוא לא מגיב טוב לשאיבות. יוצא ממש מעט.. גם בשאיבות עם טוסיק לא יצא ממנו הרבה והצד השני פיצה. נראה לי שבהנקה יוצא יותר, אחרת הוא לא היה מסכים לינוק בכלל. זה לא פצע חיצוני, לא כמו מה שהיה לי בהתחלה. הוא לא יונק דם הפעם..
אין על האינטימיות הזאת. זה שווה הכל... גם אם אני אוותר ואתן לו פורמולה עדיין אני מתכננת להחזיק אותו באותה צורה ולתת לו רק אני..

למעלה