ת פ א ד ל ו ...

B o n e r

New member
ת פ א ד ל ו ...../images/Emo203.gif

אחרי ערב של בילוי וצחוקים אחרי ליל אהבה, בלי חוקים אני שופך על דף מילים שנשלות ממני , ממעמקים. את כל כך הרבה דברים . . . את פתרון להמון בעיות ותשובה לסדרת שאלות. גם בימים של חושך וקרה את כמו שמש חמה , מאירה. את גשר נישא מעל אדמות חוצה שדות ומבטלת גבולות. בנשימה אשאף אותך אליי את ציפור דואה גבוה בשמיי, מביטה ממעל, ממרום מעופך איך כל נחלי זורמים אל ימך . . .

Cגלית

New member
מי שתזכה בך

תהיה מאושרת!!! אוהבת לקרוא אותך, כבר אמרתי?

B o n e r

New member
בכל מה שכתוב פה ...../images/Emo203.gif

מישהי כבר זכתה ... אני עכשיו מחכה לזוכה הבאה ... האחרונה . <כיף לי שאת אוהבת לקרוא>

G I R L P

New member
../images/Emo188.gifאתה כישרון

כתיבה.... אוהבת לקרוא אותך. מתי יוצא הספר?...

B o n e r

New member
האמת../images/Emo203.gif

כבר יצא אחד - קטן, ספרון ... שהוקדש למישהי באופן אישי ... אבל כשיצטברו עוד ועוד ... אני מקווה שאלכד את הכל לאלומה אחת בצורת ספר... <כיף לי שאת אוהבת לקרוא...>

kserasera

New member
מותר גם להגיד אם לא אהבתי...?../images/Emo188.gif../images/Emo4.gif

אני יודעת שאני בדעת יחיד, ובטח המעריצות שלך יצלבו אותי (האמת נורא בא לי צליבה...
) לטעמי הכתיבה נאוד שבלונית, קיטשית,מאולצת ליצור ריגוש ומוגזמת... אני לא רואה בה משהו יוצא דופן, אבל זאת רק אני. קח בקלות - זה אחלה שיש לך תחביב של כתיבה. יואווו מה יעשו לי עכשיו

B o n e r

New member
מותר הכל ... ../images/Emo203.gif

ואכן הכתיבה די בתולית - לאו דווקא שבלונית. בהתחשב בעובדה שזה נכתב כל כך מזמן, שפשוט העליתי את זה מהאוב. באופן אישי ולא למען הוות דוגמא, אם הייתי מגיב לכלכ אחד על כל דבר שלא אהבתי - לא הייתי מפסיק לכתוב פה. אם אין לי משהו חיובי או מועיל ותורם לומר - אני פשוט לא מגיב. <למעט פה ושם עניינים של הומור>. אבל - איש הישר בעיניו יעשה. אגב, אני מאוד אוהב לקבל ביקורת- גם אם היא לא ממש מחמיאה.

elegantangel

New member
האמת, גם לי לא ברורה ההתלהבות

כל אחת והטעם שלה. לי שירי מגירה אף פעם לא עשו את זה. בשביל זה יש מגירה.

למעלה