ת ע נ ו ג

שחרלרט

New member
ת ע נ ו ג

במהלך סופ"ש זה השתתפתי בקורס סופרמוטו של כפיר לוין וברווז אופנועים. אז ככה... היה פשוט תענוג! מרמת הארגון להדרכה ולמקצועיות.פשוט סוף הדרך. אני אישית השתפרתי ברמה שלא חשבתי שתהיה אפשרית. סוף סוף אני נהנה לרכב בשטח,ואני יכול לעשות זאת בלי להתעייף. זה מדהים כמה פשוט וכמה שזה משפר ,הדברים הקטנים שאנחנו לא שמים לב או חושבים עליהם.ובזכות ההדרכה שעברתי,למדתי לשים לב לפרטים האלה. גם באספלט השינוי הוא עצום,פשוט מגניב.יותר טוב מלשפר את האופנוע. עכשיו צריך לעשות שיעורי בית ולהתאמן. בקיצור תודה רבה רבה לצוות -כפיר,אמנון,אופיר ולי שעשו לי את הסופ"ש. ואני ממליץ בחום לכל אחדאו אחת,לעבור דרכם ורק להשתפר ולהתענג יותר מהרכיבה ,גם אם היא ספורטיבית או רק בשביל הכיף.

t P R

New member
יא טייס...! ../images/Emo160.gif

שמח שנהנית... לא יודע אם אי פעם לקחת שיעורים כגון אלו לפני, אבל מנסיון וכמו שעכשיו אתה יודע, זה בהחלט שווה את זה... מחכים לראות אותך, עוד הש-ב-ו-ע ברינג...

KTM620SM

New member
היה מצויין

ונותר רק להצטער שלא היו כאלה קורסים כשרק התחלנו לרכב - אולי אפשר היה להשריש את רוב הטעויות כבר אז, והיינו רוכבים היום הרבה יותר מהר (ובעיקר נכון, ופחות מעייף). תודה לצוות ההדרכה ולחניכים, שהפכו את היומיים האלה לכיף גדול. גילוי נאות: החתום לעיל נהנה מאוד ולמד המון.

t P R

New member
יש משהו בקטע הזה של עייפות...

ברכיבה האחרונה שלי, כל זה לא היה קיים, לעומת הרכיבות שקדמו לשיעורים... הכי כיף קסדה יבשה

ןRע

New member
../images/Emo10.gif מקנא

עד כמה שרציתי לקחת חלק בקורס אך לא נראה לי שהייתי מתאים שם, כרגע אני דיי מוגבל ברישיון (50 סמ"ק) אם כי גלגלי 17 כבר יש. באמת שרציתי לעבור קורס כדוגמאת הקורס הזה, נקווה שבעתיד עם הגדלת הנפח והרישיון אני יזכה גם לרכב עם הגדולים. בנתיים אני משתדל לנצל את הכלי עד תום ולומד כל פעם משהו מרוכבים שנותנים עצות (תודה לחברה בקורס לנהיגה מתקדמת הרבה בזכותם) מקווה יום אחד להיות חלק מחברות הסופרמוטו
. ערן.

ןRע

New member
דרך אגב

מצטער על שתי הודעות רצופות אבל אשמח לראות קצת תמונות אולי נקנא קצת עוד

asparagos

New member
אין שום סיבה בעולם שלא תשתתף

בקורס כזה, התכנים רלונטים לכל אופנוע, גם 50 סמ"ק.

lucca227

New member
תודה לכל המשתתפים

היו בהחלט יומיים מגניבים ביותר מבחינתי ומבחינת כל צוות ההדרכה, היה אדיר לצפות בעבודה הקשה בשטח- ובשיפור שהניבה על האספלט למחרת... סחטיין על השיפור ברכיבה אצל כולם, ואומנם שחר לא העיד על עצמו, אבל הוא ניצח המירוץ של סוף הקורס. בפער... תודה, לוקה

הרושמת

New member
אבל אין לי כח לאופנוע שלי יותר

יותר נכון, אין לי כח לזה שאין לו כח

למעלה