ת ע ו ד ו ת

ת ע ו ד ו ת

הממוצע שלי 87, אני מאושר. מה איתכםם? סופשבוע מעולה שיהיה לכולכם אל תפסיקו לחייך. רענן.

zohar d

New member
יש לך ממוצע כמו שלי

היה לי נכשל בספורט XDDD המורה שונאת אותי כי לא עדיתי שני מבחני ריצה כשאסור לי לרוץ! המורה הפומלה הזאת.

scary miss Mary

New member
אני חולקת עלייך!

חבוב.. אלא שיש להם ממוצע מעל נכשל או ממוצע הצטיינות זה לא אומר שהם חנונים.. אתה מוזמן לשאול את חברותיי הטובות שלמדו ולומדות איתי בכיתה (Frankielover7 ורחל מהקפיטריה) שאני לא חרשנית ואני אפילו לא עושה שיעורים ובכיתה ז היה לי התנהגות ב וממוצע 88 ויש לי מלא הפרעות ואני לא לומדת למבחנים ועדיין יש לי ציונים גבוהים.. אז אנא בלי דעות קדומות

מלא זמן לא כתבתי פה....XD

נופרי הייתה לך התנהגות ב'???????? XD איזה מופרעתת.......XD אבל תכלס את באמת אף פעם לא עושה שיעורים בשומדבר.. במקום זה את שואלת את המורות אם יש להן עיר בכ'. או שזה היה ארץ בז'? ><

Frankielover7

New member
הממממ>:

מה, מי שיש לו ציונים טובים והוא משקיע נקרא חנון?.__. אם מישהו לא ישקיע בסוף זאת תהיה בעיה שלו |שורקת| וגם מה, זה מאגניב לא ללמוד? אנ'לא מבינה
אז כן התעודה שלי היא ככה: אנגלית-C ספורט-F מת'-D היסטוריה-C אומנות-F למה זה נראה כאילו חסר משהו? נו טוב. אז כן. התעודה שלי כזאת קקקי X___X |מתחילהלהשקיע|

NA BoldAs Love

New member
חעחע את כזאת נעל!!

איך את יכוהל להיכשל בספורט ? גם באומנות? זה הדבדרים הכי דפוקים בעולם

scary miss Mary

New member
גם אני פעם נכשלתי בספורט ובאומנות

בכיתה ז נראה לי.. זה לא אשמתי שאני לא טובה בספורט ושהמורה לאומנות אומרת לי לצייר קווים אז כל הזמן יצאתי מהשיעור!

Frankielover7

New member
חהח לול בואי אני אסביר לך D:

נכון שבספורט צריך להחליף בגדים ושיט? אז לי אף פעם אין כוח. ונכון ש3 פעמים בשבוע צריך לרוץ מייל וחצי? לי אין כוח לרוץ.ונכון שלא מכינים שיעורים? השיעור היחיד שאפשר לשבת בצד ולעשות אותם זה ספורט XD אז כן. חהחהחהחה אומנות. אומנות זה פאקינג סיפור שלא חושבת שתביני את הטמטום של זה. יש לנו מורה סיני קטן מפגר שלא מבין כלום!! הוא לא אומרלנו מה לעשות. אז כל שיעור כולם יושבים ועושים ... כלום. אשכרה. אני צריכה לצלם את זה. יוצאים מהשיעור נכנסים מהדלת האחורית. הוא לא שם לב. יושבים מדברים בטלפון אוכלים מדבריםבסיידקיק עושים כלוםכלוםכלום ואז בסוף הוא מכשיל את כולם XD

NA BoldAs Love

New member
מייל וחצי???!!???

זיןן!!!אני נכשלת חופשי... שלנו יותר דפוקה..היא מרשה לעשות את זה לא לא שמה לב... אבל שאני לועסת מסטיק דופקת לי 4000 הרשמות...

scary miss Mary

New member
ממוצע 86 בגלל המורה לספרות

זה היה אמור להיות 89 שזה כבר הצטיינות.. אבל למי אכפת!? כל הציונים שלי במבחנים טובים פשוט המורות שונאות אותי כי אני לא מקשיבה להם לא עושה שיעורים ושואלת אותם איזה עיר יש באות ז באמצע השיעור.. אני מרוצה! הוו ולורל.. אל תתלהב מעצמך! שנה שעברה היה לי ממוצע 95!

NA BoldAs Love

New member
91=]

אבל כוס אמק היה יכול להיות לי יורת נתנו לי בספרות 90 במקום 95!!=[ 5 מאיות!!

מעיין51

New member
אין אצלכם שלישים?

אנחנו עוד לא קיבלנו תעודות ו.. אתם חבורה של גאונים פה...

../images/Emo220.gif"אוטו זבל אוטו זבל בוא וקח

אותי איתך אוטו זבל אוטו זבל תן לי בית משפחה" נדבקתי לשיר הזה.. פאק כמה זמן שלא הייתי כאן..לא היה לי מחשב וגם עכשיו אני לא בשבליXDDD אממ.. היום חוזר המשחב שלי מתיקון[= אוו אגב שלי 67.5 רק עכשיו קיבלתם?!מה זה הדילי הזה?! אני קיבלתי כבר לפני שבועים או שלושה!!!! דיליP:

למעלה