ת-ע-ו-ד-ו-ת

צודק,..

אבל מה לעדות, מסורת זאת מסורת.. נלחצים מתעודות סופשנה וככה זה יישאר לנצח.

חיים אתה ילד.. יו נוו ואט...

כל הצחוקים בישיבה וכל הדברים שיש.. יאללה מי מסתכל על הלימודים בכלל?! אחי, תחשוב מה זה לגמור ישיבה? מה תעשה אחרי זה? הכל באסה..

רוני13

New member
../images/Emo45.gif...

אני חושב על זה מכיתה ז'-וזה כל פעם מעציב אותי חחח

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

לא מדברים על זה
[כל הקלישאות על פוטנציאל לא ממומש, התגשמו היום]

sivanscom

New member
חופש ../images/Emo13.gif + ../images/Emo207.gif |שמאלה|

אממ.. האמת שהתעודה לא הכי מעניינת אותי.. לא משהו,אבל סבירה.. כבר אמרתי שלימודים זה לא התחום שלי. והחופש מבחינתי די התחיל מזמן.. נו טוב, חופש רשמי !
איזה אושר
- אם מישהו פה מכיר להקה מאזור גוש דן, או שתסכים להגיע לת"א - בחינם (!!) זה המקום להגיד לי..! וכמה שיותר דחופ אופפ הרגע מישהו שדי בנינו עליהם אמר לי בצער רב וביגון קודר שהחברים שלו שגרים די רחוק לא ממש יכולים להגיע.. וזה ממש דחופ.

elivnat

New member
אמאלההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה!!!! סיימתי שמינית!!!! איזה גדולה אני!!!! לחשוב שב1.9 הבא בע"ה אני בש"ל...!!! יאבאלה!!

ליבנתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כבוד! איפה סגרת שנה הבאה? (איך התעודה?
)

elivnat

New member
חחחחח

סגרתי בגרעין תורני בקריות... העבודה בגן ילדים בקריית ים.. תעודה? מה זה??? חחחח סתם...:p:p:p בע"ה נקבל אותה שבוע הבא במסיבת סיום..

isilme

New member

מזל טוב...
מגניב לך! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אם זה מעניין מישהו, היום סיימתי את האולפנה. וזהו. אני לא צריכה לראות את המקום הנוראי הזה שוב. [ולא נפרדתי מאף אחד... נראה לי שהם פשוט יגיעו בתחילת שנה הבאה ויתהו למה לא באתי...]

ליחנוש 1

New member
אוי ווי חחח

לא אמרת להם שאת עוזבת?? אצלנו שתי חברות עזבו..
תאמיני לי שזה עצובב שעוזבים במיוחד בלי להיפרד. למרות שאני שונאת מסיבות פרדה,עשינו להן אתמול והן ממש נהנו וזה חיזק אותן..:) בהצלחה בביצפרר החדש..

isilme

New member

הם יודעים שאני עוזבת [חלקם לפחות...] נראה לי שחלק מהמורים יבחינו ששקט להם פתאום... ולא רציתי מסיבות פרידה, פרחים נצנצים לבבות ודמעות... אז לא אמרתי להם שלום.. פשוט הלכתי.

isilme

New member

מאיפה אתה צצת? XD אני לא אכזרית אני קשוחה ואפלה

רוני13

New member
מאיפה שאת צצת...../images/Emo153.gif+|*סקר כולם להיכנס!!../images/Emo41.gif

לא את לא קשוחה ואפלה-כבר הסברתי לך שמי שאוהב פילים ורודים(
) לא יכול להיות קשוח ואפל....
אני לעומת זאת שב"כניק קשוח ואפל
(וחשוב להזכיר: לא נשוי/מאורס) דאא"ק(=דבר אחר אך קשור) חשבתי להפוך את
לסמל של קשוח ואפל במקום