ת-ע-ו-ד-ו-ת

ת-ע-ו-ד-ו-ת

נו, מה, אף אחד לא קיבל דבר כזה היום? קדימה, שתפו אותנו בתעודות שלכם [בואו נראה מי הגאון של הפורום..
]
בדבר אחד אני בטוחה-אני עולה לכיתה י"א. OMG. אגב, תפסיקו לרדת על הOMG!!! זה לא היה באמת!!!!!

ליחנוש 1

New member
אממ ת'אמת?

קיבלתי תעודה ב3 וחצי לפנות בוקר ואפילו לא התסכלתי חחחחח אין לי כוח לרדת להביאי אותה..
אבל אני מאמינה שהיא לא כולכךך גרוע..:)

ליחנוש 1

New member
הא יפהה..

בהתחלה זה נשמע מפגר ומעצבן להיות באולפנה כול הלילה.. אבל זה ממש סבבה!!:)

shronet

New member
לא קיבלנו../images/Emo3.gifא

אמרו לנו שבגלל כל העיצומים של המורים אסור לחקלק תעודות... אבל איך זה שבחלק מבתי הספר מחלקים ובחלק לא?! לא ברור העניין... בכל מקרה, ניצלתי. הורים שלי לעולם לא ידעו איזה סטלנית הייתי השנה
חופש כיף, איכותי ומועיל לכולם!!

אל תדאגו, תקבלו אותן מתישהו..

בחלק מבתי הספר מחלקים תעודות כי הם לא קשורים לארגון המורים, ומי שלא מחלק תעודות זה ארגון המורים. יש גם את הסתדרות המורים..

shronet

New member
לא נראה לי...

כל הציונים במבחנים מפסח לא נחשבים כי אסור היה למורים שלנו לעשות מבחנים המורים לא הגישו בכלל ציונים... קיצר- המחצית הזאת פחות או יותר מחוקה.

סמיילי8

New member
אוחחח..

התעודה שלי גרועה.. אבל מכפפפפפפפפפפפפפתת לייייייייייייי ..!? לא, באמת לא אכפת לי.. אבל המורה שלי בגאומטריה נתנה לי 70~!!!! וקיבלתי במבחן 86!!! וזה מעצבן ! קיבלתי תעודת הצטיינות...לצטט על מה? טוב : "....בתחום החברתי- מעורבות ועשיה בכל פעילות שנעשתה בכתה וכל זאת בשלוה ונחת וצניעות רבה"!!! האה א!!

ליחנוש 1

New member
כול הכבודד!!

גמאני קיבלתי איזה תעודה,של עשייה בכיתה ובאולפנה וזה..:)

הההההההההההההה ../images/Emo6.gif

אתם כולכם פעורים שזה מצחיק דבר ראשון נוית את מוזמנת לפורום 1642 (אבל רק עוד כמה שבועות) אני מתחיל בקרוב שמינית ותאמת? זה מש באסה! נגמר הבצפר.. לא כיף... תעודה? נראה לי חילקו היום, לא בטוח. (לא לקחתי למי שלא הבין)

יש לך אינטרסים לפרסם פורומים?

אמאלה. אני באמת הולכת להיות שביעיסטית עוד שנייה. כאילו.. זה ממש ממש ממש גדול. :|

ליחנוש 1

New member
גם נכוןן..

לקחתי אתמול ת'תעודה ואפילו לא קראתי אותה.. הבאתי אותה להורים שלי וזהו..

haimwe

New member
חבראלך

בכנות תנו לי להגיד לכם.. אין לכם מה לעשות עם תעודה של בי"ס... היא לא תשפיע לכם על כלום... מה שמשפיע זה הבגרויות! זהו! תעזבו אותכם מהתעודה.. זה סתם מסמך מבית הספר... וזלקינד! אני מת לסיים כבר שמינית!!!!!!!! מה לא כיף?? נמאס ללמוד כבר...

למעלה