ת-מ-ו-נ-ו-ת!!!!!!!!!!!!!!!! מדהימה!!!!!
A AlanisJunkie New member 3/4/04 #7 תמונות מדהימות, ועושות רושם שהסרט הולך להיות אחד המיוזיקלים המושקעים ומגניבים ביותר שנוצרו אי פעם. אני לא יכול לחכות.
תמונות מדהימות, ועושות רושם שהסרט הולך להיות אחד המיוזיקלים המושקעים ומגניבים ביותר שנוצרו אי פעם. אני לא יכול לחכות.
U UnderLittleJunkie New member 3/4/04 #8 אהההההה ראיתי כרגע את הפרומו לסרט נראה פשוט ענקי! הקטע של אלאניס נראה חמוד לאלללה~ כנסו לפה לראות גם !
אהההההה ראיתי כרגע את הפרומו לסרט נראה פשוט ענקי! הקטע של אלאניס נראה חמוד לאלללה~ כנסו לפה לראות גם !
R Rוית New member 4/4/04 #17 ../images/Emo4.gif ממתי היא מהמפורסמים האלו שמסתובבים עם הכלב שלהם לכל מקום?!
L Lotzifer New member 4/4/04 #14 OMG!!!!! היא כ"כ מדהימה!!!!!!!!!! הנה עוד כמה תמונות והאתר של הסרט....
L Lotzifer New member 4/4/04 #16 ואחרונה.... והאהובה עליי!!! ויש לי שאלה..... אני יכולה להביא חברה שלי למפגש?!?!?
O One Falling Star New member 8/4/04 #19 היא מה זה מדהימה ככה../images/Emo6.gif רק דבר אחד מבאס אותי חח יש לי שיער כזה ארוך וגם בפנים כל הזמן אמרו לי שאני דומה לאלאניס ועכשיו נהרס לי הקטע חחחח טוב חפיף.. (ואל תצחקו עליי בגלל שאמרתי את זה) בכל מקרה היא מדהימה ואני מעריכה אותה עד לא יתואר במילים אז זאת מחמאה אדירה שאומרים משהו כזה
היא מה זה מדהימה ככה../images/Emo6.gif רק דבר אחד מבאס אותי חח יש לי שיער כזה ארוך וגם בפנים כל הזמן אמרו לי שאני דומה לאלאניס ועכשיו נהרס לי הקטע חחחח טוב חפיף.. (ואל תצחקו עליי בגלל שאמרתי את זה) בכל מקרה היא מדהימה ואני מעריכה אותה עד לא יתואר במילים אז זאת מחמאה אדירה שאומרים משהו כזה