אפרת ואחותה! ממש לא דומות!
S shahar 6 New member 7/8/03 #5 תמונות יפות! אבל מה זה היה בערוץ אי? (כמו שכותבים באנגלית פשוט האנגלית לא עובדת לי)
R REBELDE 16 New member 7/8/03 #8 אמממ..... חלק זה היה במסיבה של משחק החיים.... אבל אני לא יודעת אם זה היה בערוץ אי......סורי!
צ צליל לופילטו New member 7/8/03 #29 נ"ש,איזה כיףףףףף היום מגיע אליי ראש 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ"ש,איזה כיףףףףף היום מגיע אליי ראש 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צ צליל לופילטו New member 7/8/03 #30 וללא מעודכנים: היום לכל עיתון ראש יצורף דיסק עם השירים: שיר מס' 1:שיר הפתיחה - בביצוע ריקי גל שיר מס' 2:לפני שהכול נגמר - בביצוע גיא אריאלי ורוני גופר שיר מס' 3:אי האהבה - בביצוע גיא אריאלי *נראה לי שזה הסדר*
וללא מעודכנים: היום לכל עיתון ראש יצורף דיסק עם השירים: שיר מס' 1:שיר הפתיחה - בביצוע ריקי גל שיר מס' 2:לפני שהכול נגמר - בביצוע גיא אריאלי ורוני גופר שיר מס' 3:אי האהבה - בביצוע גיא אריאלי *נראה לי שזה הסדר*
צ צליל לופילטו New member 7/8/03 #33 רוני גופר זאת מי ששרה עם גיא אריאלי את השיר "לפני שהכול נגמר" ולירון(ליה) לא לסבית וזה בא ממקור אמין שהיא לא לסבית.
רוני גופר זאת מי ששרה עם גיא אריאלי את השיר "לפני שהכול נגמר" ולירון(ליה) לא לסבית וזה בא ממקור אמין שהיא לא לסבית.
J jenn aniston New member 7/8/03 #31 ../images/Emo85.gifתמונות 100ממות../images/Emo70.gif קבלי ח"ח../images/Emo70.gif וכמובן ענקית
S shahar 6 New member 7/8/03 #34 מזה ח"ח !בטח אתם חושבים איזה מוזרה שהיא לא יודעת מ'זה אבל אם מישהו אומר את זה כבר אז מה זה?חחח