ת-ח-ב-ו-ר-ה!!!

ת-ח-ב-ו-ר-ה!!!

האמת, שבכל ההודעות כאן לא ראיתי התייחסות לתחבורה.. אז הנה כמה שאלות... בתאילנד, כאשר נוסעים מבנקוק לצפון - אם אני רוצה לנסוע בנוחות ולא להרגיש כמו בהמת משא... מה כדאי לי לקחת - רכבת או אוטובוס??? ומהו טווח המחירים ?? (טיסה לא באה בחשבון במקרה הזה..) ומהצפון לאיים - כמה תעלה לי טיסה?? או האם עדיף לקחת רכבת/אוטובוס לבנקוק ומבנקוק לאיים??? אודה מאוווווווווווווווווווד לתשובתכם........... בידידות הטוסטר הקטן והאמיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ariocarpus

New member
טיסה !

טיסה זה הכי מהיר הכי נוח והכי כיף ... אבל כ 2400 באט מבנגקוק לצפון. אם אתה רוצה לטוס מהצפון לאיים כמעט ואין טיסות ותצטרך להחליף מטוס בבנגקוק מחיר כ 2400X2 באט. הרבה פעמים ניתן למצוא דילים ומבצעים. תנסה לברר בכול 3 חברות התעופה תאי אייר, בנגקוק אייר ופוקט אייר. לפעמים לחברה מסויימת יש מבצעים טובים או שהם נותנים מלון ליום בחינם או כניסה לאטרקציה בחינם. אוטובוס קו בנגקוק - צאנג מאי יעלה בין 200-600 באט תלוי בחברה ובאיכות האוטובוס, אך כך בחשבון שתישרוף הרבה שעות בנסיעה ואם את לא מאלה שמצליחים לישון באוטובוס אז אתה הולך לסבול.

תודה...

תודה רבה לך,אבל לא ראיתי התייחסות לרכבות.. מה ידוע לך על רכבות?? האם הן נוחות יותר?? מבחינת זמן נסיעה הבנתי שמדובר פחות או יותר באותו זמן.

SPnage

New member
היתרון ברכבת

הוא שאתה מקבל מיטה והולך לישון. באוטובוס יש לך רק מושב, אז במקרה הטוב יהיה לך ספסל לבד ותוכל לנסות להרדם. כשמדובר בנסיעה לילית רכבת פשוט הרבה יותר נוחה, אבל גם יותר יקרה. לדעתי ההפרש בין רכבת לטיסה כבר לא כזה גדול ויש היום המון חברות זולות שיקחו אותך ב-1000 באט מבנגקוק לצפון או לאיים. אם אתה ממש לחוץ על כסף אז רק אוטובוס.

IIRoGel

New member
הפרש בין רכבת לטיסה

אולי המחיר בין טיסה לרכבת לא משמעותי אבל בנסיעת לילה ברכבת חוסכים לילה במלון וזה עוד חסכון בכסף.

ariocarpus

New member
תלוי במחלקה.

בעיקרון דרך כלל אני נוסע עם הרכב שלי או בטיסות. יצא לי רק פעם אחת לסוע ברכבת למזרח (לסורין) מחיר של מחלקה ראשונה שזה כולל דרגש שינה היה כ- 30% יותר יקר מאוטובוס מבחינת זמן הנסיעה זה היה קצר רק במעט לעומת אוטובוס. אם אתה מתכוון לסוע בלילה אז יהיה לך יותר נוח לישון ברכבת. יש כל מיני רכבות חלקן עם מחלקות מעורבות וחלקן לא. אם אתה נוסע במחלקה 2/3 כדאי לך לשמור היטיב על הארנק. גם בתחנות האוטובוס בייחוד בשלבים שלפני העלייה לאוטובוס תישמור היטיב על הארנק שלך. יש בטחנות הרבה כייסים והרבה מהן נשים שפועלות בזוגות.

למעלה