ת"ז

ת"ז

מייקל סקופילד שם: מייקל סקופילד. מספר: 94941. מיקום: אגף A, תא מס' 40. הפשע שעליו נכלא: שוד מזוין. תקופת מאסר: 5 שנים. זמן שנשאר למאסר: 5 שנים. כשיר לשחרור על-תנאי: אחרי שנתיים ו-6 חודשים. עברו החינוכי של מייקל סקופילד מותיר סימן שאלה גדול על מדוע אדם שכזה יבצע את הפשע שהוא ביצע. הוא סיים את תיכון "מורגן פארק" עם תעודה ללא-רבב. לאחר מכן סיים תואר ראשון בהנדסת-בניין בציון לשבח ותואר שני, גם הוא בהנדסת-בניין, באוניברסיטת "לויולה" שבשיקאגו. בזמן המעצר, עבד סקופילד בתור מהנדס-מבני בחברת "מידלטון, מקסוול ושאום" היוקרתית בשיקאגו, אילינוי. האסיר מייקל סקופילד, ללא הרשעות קודמות בגיליונו, הורשע בשוד מזוין אחרי שניסה לשדוד יותר מחצי מיליון דולר מסניף של 'בנק החיסכון המאוחד' (United Savings Bank). במשפט עצמו סקופילד לא סנגר על עצמו וביקש להיכלא במתקן המתאים הקרוב ביותר לשיקאגו. רשמים נוספים: סקופילד מדורג כאסיר ברמה 3 ומאושר להשתתפות בעבודות השירות של בית הסוהר. שיעמם לי, אז תירגמתי מכאן.

../images/Emo55.gif הרבה משעמם לך...

Heels

New member
תודה :) מועיל

רקע כזה על הדמות (למרות שמבינים מהסדרה) מועיל בהרבה להבנת הדמות.. זה מעצבן אבל שאני צריכה לכתוב רקע לדמויות בסרטים (מהביתספר) שלי \:

למעלה