ת"א 25 בטרום מינוס 7.3

מצב
הנושא נעול.

yair24

Member
ת"א 25 בטרום מינוס 7.3

ת"א 25 בטרום מינוס 7.3
עכשיו כבר מינוס 4.5%... ייתכן שזה סתם טריק או תעלול אבל כבר חצי שנה שאני עוקב אחרי הבורסה ולא ראיתי אפילו פעם אחת את ת"א בטרום בנפילות כאלה... בעצם כמה פעמים כן ראיתי: 1. ביום של אריק שרון. 2. בימי פקיעת אופציות. עכשיו מינוס 3.75% כנראה שזה סתם תעלול...

guinan

New member
פקיעת אופציות היה שבוע שעבר

ת"א 25 בטרום מינוס 7.3
עכשיו כבר מינוס 4.5%... ייתכן שזה סתם טריק או תעלול אבל כבר חצי שנה שאני עוקב אחרי הבורסה ולא ראיתי אפילו פעם אחת את ת"א בטרום בנפילות כאלה... בעצם כמה פעמים כן ראיתי: 1. ביום של אריק שרון. 2. בימי פקיעת אופציות. עכשיו מינוס 3.75% כנראה שזה סתם תעלול...
פקיעת אופציות היה שבוע שעבר
אז זה צריך להיות משהוא אחר

gkeidar

New member
אני מאמין שהיתה שם תקלה טכנית...

ת"א 25 בטרום מינוס 7.3
התיק שלי השתולל עם תנודות של בין פלוס 15% ומינוס 35%... לא אתפלא אם מישהוא חטף התקף לב הבוקר...

gkeidar

New member
אולי זה קשור ל-1 באפריל... מאתמול..

התיק שלי השתולל עם תנודות של בין פלוס 15% ומינוס 35%... לא אתפלא אם מישהוא חטף התקף לב הבוקר...
אולי זה קשור ל-1 באפריל... מאתמול..

yair24

Member
תקלה טכנית זה לא היה

תקלה טכנית זה לא היה
פשוט היה מי שנתן הצעים במחירים נמוכים על מניות מדד ת"א 25 ואחר כך משך בחזרה את הפקודות האלה. בסוף עוד נסיים היום ירוקים
(אמן)

gkeidar

New member
אז לפי מה שאתה אומר אם מישהוא...

תקלה טכנית זה לא היה
פשוט היה מי שנתן הצעים במחירים נמוכים על מניות מדד ת"א 25 ואחר כך משך בחזרה את הפקודות האלה. בסוף עוד נסיים היום ירוקים
(אמן)
למשל יתן פקודה (קניה או מחירה) בשעות הרצף למניה מסוימת בשער שהוא 50% מעל או מתחת לשער הנקוב, זה ישתקף בשער המניה... למה שפקודה בטרום שלא התבצעה תשפיע על שער המניה וברצף לא תשפיע?

yair24

Member
ברצף

למשל יתן פקודה (קניה או מחירה) בשעות הרצף למניה מסוימת בשער שהוא 50% מעל או מתחת לשער הנקוב, זה ישתקף בשער המניה... למה שפקודה בטרום שלא התבצעה תשפיע על שער המניה וברצף לא תשפיע?
ברצף
ברצף מחיר המניה הוא המחיר של העיסקה האחרונה אחרי שהיא התבצעה. בטרום זה ממוצע כלשהו שמעושה סיכום של כל המוכרים והקונים ובודק איפה יש את הכי הרבה הסכמה על מחיר מסוים והעיסקאות עדיין לא התבצעו. בסוף הטרום ההצעות שתואמות את המחיר שנוצר, הופכות לעיסקאות וככה מחיר המניה נקבע.

orelsror

New member
אתה מסתכל בטרום אין שום תקלה

אתה מסתכל בטרום אין שום תקלה
זה גם הגיעה למינוס 17% ועלה לפלוס 20% לא מתיחסים לטרום שזה לא מראה על כלום

מצב
הנושא נעול.
למעלה