ת"א-ירושלים

bumperz100

New member
ת"א-ירושלים

הנה, דיון על הליגה! אני פה מוציא הון על שיחות לארץ וקיבלתי דיווח live שביג בלו ניצחו בת"א 32-26. אין לי מושג איך היה, מי היה טוב, וכל דבר אחר שקשור למשחק. אשמח לשמוע ממי שהיה\שמע\מכיר, וכמובן למי שיש תמונות או סרטים שיצור איתי קשר. GO BIG BLUE! #24 (בשנת שבתון)

bumperz100

New member
סליחה-בקודמת יש ספוילר!

אני לא חזק בחוקי הפורום, וגם אם הייתי, הייתי עושה ה-כ-ל לעצבן את רשף :)

royfr

New member
וקרה מצב מעניין

שלוש קבוצות מבילות את הליגה עם 1-4 - תל אביב, חיפה והלוינס, כשהרבלז אחריהם עם 2-3. הליגה בדרך הנכונה...

DEJ

New member
לדעתי, היה משחק מצוין

צמוד מאוד, כאשר שתי הקבוצות הפגינו רמה גבוהה הן בהגנה והן בהתקפה. מהלך אחד מוצלח בהגנה או בהתקפה היה יכול לעשות את ההבדל. בלט ההבדל באופי המשחק של שתי הקבוצות, כאשר ירושלים טובה יותר באוויר, ותל אביב טובה יותר על הקרקע. ההבדל בין שתי הקבוצות הוא יכולת ההמרה של ה-TRYS. שתי הקבוצות עשו 4 ט"ד, אבל ירושלים הצליחו בכל ההמרות שלהן, ותל אביב רק באחת. ומכאן ההפרש של 6 הנקודות. מה שמעורר את השאלה, למה קבוצות לא מנסות לבעוט יותר - גם נקודה, וגם שערי שדה? נראה שלתל אביב יש בועט טוב (לפי מספר הטאצ'בקים בבעיטות חופשיות שיש במשחקים שלהם). זו עוד אופציה של יצירת נקודות, אז למה לא לנסות אותה?

DEJ

New member
החוק הוא כמו בקולג'ים או ב-NFL

אפשר לבצע שער שדה, או בעיטה אחרי ט"ד, על ידי בעיטת סקרימיג' (במובחן מבעיטה חופשית) שנעשית מהקרקע. אפשר עם מחזיק או בדרופקיק (לא מומלץ).

קצת רשמים

היה משחק מרתק. הובלנו מתחילת המשחק אבל הצברים היו בעקבותינו כל הזמן עד הדקה האחרונה. מס' 2 שלהם, עדי חכמי, ואאל"ט גם מס' 84 שרפו אותנו כמה פעמים בריצות החוצה. אני חושב שרק לקראת הסוף עשינו את ההתאמות הנדרשות שמנעו את זה. בוגי היה מעולה, אולי מצטיין המשחק. גוטמן עשה טאצ'דאון הגנתי, וזה מצטרף ללפחות סייפטי אחד ממשחקים קודמים. שחקן ההגנה בעל הכי הרבה נקודות. אייל (החבר של ג'ון) חייב לבאומן בירה על 3 סאקים (הכי הרבה בקבוצה). מתן, גרג ושוחט עשו עבודה טובה מאד כרצים. לגבי נקודות ההמרה, לא ידעתי שעשינו את אותה כמות של טאצ'ים. רובם ככולם היו או התבססו על מהלך ריצה ארוך מהצדדים שבהחלט שובר מנטלית. אז באמת כל הכבוד להגנה שגם אחרי מהלכים כאלה וטאצ'דאון, מנעה את ההמרה ב-3 מתוך 4 פעמים. תודה לאליה, גני, אורן, גוטמן, אייל, באומן,בוגי, יוני ומקלר שיהיה בריא שחיפו על טעויות שלי. כשמגיע, מגיע, היה שיפוט יפה מאד של רועי, דרור, אחד עם משקפיים וזקן, ואחד עם משקפים בלי זקן.

royfr

New member
תודה - והיה משחק מצויין

לא רוצה להשוות מול המשחק ביום ששי שעבר (לא האחרון) בקראפט נגד חיפה. על שניהם הייתי אומר - כן יירבו. ושני השופטים הנוספים: 1. משקפיים עם זקן - ה-LJ ליד הספסל של הירושלמים - דניאל, או קוקוס 2. משקפיים ללא זקן - ה-U - אמיר.

omrili77

New member
רק הבהרה, למי שלא מכיר\הבין

מס' 2 (אוון (EVAN) רשף) ועדי הם שני אנשים שונים. מס' 84 הוא דן ברגר.

DEJ

New member
לדעתי הוא התכוון למספר 46

חמודי קסאס (אם כתבתי את זה נכון), שרץ ל-76 יארד ו-3 ט"ד. אי אפשר היה לפספס את נוכחותו במשחק. אפילו כשופט (שאין לו הרבה מדי יכולת להתרכז בשחקנים) אי אפשר היה לפספס את הריצות שלו.

למעלה