תת"פ מעושרות

מאורית9

New member
תת"פ מעושרות

ניקול מלבישה את הבת שלה במותגים, שמלות מפונפנות עם סרט תואם..במקום לחבק ולנשק אחרי שלא ראתה את הילדה שלה כי היא היתה בטיסות ולילדה -שהיא בת כמה חודשים- עוד לא הולכת יש טלויזיה בחדר והיא שמה לה את דורה.. ואמא של ניקול שמורידה לילדה את הסרט מהראש כי לא נוח לה אז מישל אומרת שזה לא צריך להיות נוח.. ואומרת בגאווה למצלמה שהיא מלבישה את הילדה ככה שלא יגידו שיש לה אמא חר@@@@ ... ומנגד העורכת דין שמודעת לתזונה - וזה באמת טוב ויפה בעיני אומרת שלילדה מותר מתוק רק פעם בשבוע- וזה מאוד נוקשה ואין שום גמישות.. רבאק היא ילדה.. אני לא בעד מתוקים בהגזמה ומעדיפה לאכול לפי "פירמידת המזון" אבל חייבים להתגמש ו"להתפרע" לפעמים ולאכול קצת ממתקים ופחמימות ריקות.. הכל במידה... פעם בשבוע נראה לי ספרטני להחריד קצת עצוב בעיני

שhira

New member
אבל זה בדיוק העניין או שניים בעצם

המידה ואמות מידה של כל אחד ואחת וזה שהילדה אומרת שאסור לעשות לה נדנדה כי היא תפרוק את הכתף..

מאורית9

New member
ברור..

לעיתים גם אצל חברים ומכרים אני נתקלת בכל מני תופעות חינוכיות משונות (לפי ראות עיני כמובן) אבל כשאתה רואה את זה נאמר מול המצלמה זה מעצים את האבסורד (למרות שאני לא מכירה אף אחת שמלבישה את התינוקת שלה כאילו היתה בובת תצוגה במגזין אופנה) אז זה אפילו קצת משעשע אבל בעיקר עצוב למרות שאין לי ספק שהיא אוהבת את הבת שלה אהבת נפש כמו כל אחת מאיתנו.

נושי 14

New member
אבל היא הלבישה ככה את הבת שלה לצילומים במגזין

אני מניחה שגם אם אתם הייתם מצטלמים היית משתדלת שהילדים יראו הכי קרוב לפנטזיה שלך. ברור שהסרט בראש זה הגזמה ומקסימום הייתי שמה אותו ומורידה איך שהצילום נגמר. אבל האמא היא קורבן מותגים אז אי אפשר לצפות שלבת שלה היא תתנהג אחרת. מה שאותי הפליא שרוב הבגדים שהיא הביאה לילדה בכלל לא היו יפים. שלא לדבר על השק שהיא לבשה.

ExNewYorker

New member
אני רק לעניין פריקת הכתף: יש ילדים עם נטייה

לפריקת כתף ואלה צריכים להזהר... אולי זה הסיפור שלה?

פישים

New member
אנחנו לא עושים בהגדרה

עם אמא שעבדה שני במיון וחזרה שוב ושוב על סיפורי הזוועה מפריקות הכתף של ילדים והזהירה שוב ושוב ושוב - פשוט מוותרים על הכיף הזה.

נושי 14

New member
לילדה הזאת לא משנה מה האמא תגיד או תעשה יהיו

הפרעות אכילה. אמא שמאמינה שלאוכל לא אמור להיות טעם ומוודאת על כל דבר שאין שם שומן (ועוד כשהיא בהריון) לא יכולה לגדל ילדים עם גישה בריאה לאוכל. מה שכן קראתי שהיא היתה ילדה שמנה.

למעלה